Znak Vage je naglašen jer se u njemu nalaze Sunce, Mjesec, Merkur i Sjeverni Mjesečev čvor pa ovog tjedna u prvi plan stavlja partnerske odnose i utječe na sve koji su zbog posla prisutni u javnosti: umjetnike, odvjetnike, političare …

S obzirom na to da su se na jednom mjestu našli astrološki simboli ega (Sunce), emocija (Mjesec), logike (Merkur) i karmičkih zadataka (Sjeverni Mjesečev čvor) i to u napetim aspektima s Plutonom i Uranom, planetima dominacije i neočekivanih situacija, veće su šanse za rasprave sa partnerom, nagle reakcije, emotivne ispade, živčane krize i “pucanja” … Zato, povedite računa o svojim izjavama, posebno ako se zbog posla pojavljujete u javnosti. Ovo se najviše odnosi na znakove koji su pod utjecajem Mjeseca, Rakove, Bikove i Ribe, koji mogu biti nesigurniji i suzdržaniji na emotivnom planu, naročito u vrijeme mladog Mjeseca oko 13. listopada.

Što se zdravlja tiče, ova pozicija Mjeseca, blizu Sunca u Vagi, upozorava da bi trebalo obratiti više pažnje na višak tekućine u organizmu, rad hormona i bubrega, ali i na eventualnu sklonost alkoholu i drogi, koja može donijeti zdravstvene probleme.

Merkur, planeta biznisa i flerta, zajedno s Glavom Zmaja (Sjevernim Mjesečevim čvorom), Suncem i Mjesecom prelazi preko znaka Vage, planeta ljubavi i novca Venera, inače vladalac Vage, tranzitira preko Device, znaka kojim upravlja Merkur. Ove planete su, u stvari, zamijenile mjesta, odnosno znakove u kojima su “jake”. A ovako udružene su još jače što vam tijekom ovog razdoblja može donijeti nove kontakte, susrete i poznanstva na profesionalnom i emotivnom planu.

Izbjegavajte nepotrebne troškove i rizične financijske transakcije, pošto Merkur obrazuje napete aspekte sa Sjevernim Mjesečevim čvorom (Rahu) planetima novca, prijevara i moći, Venerom u Djevici, Neptunom u Ribama i Plutonom u Jarcu. Harmonični aspekti sa tranzitnim Jupiterom u Djevici i Saturnom u Strijelcu nagovještavaju mogućnost uspostavljanja dugoročne suradnje sa strancima iz prekooceanskih zemalja, za što su veće šanse krajem mjeseca.

Sredinom razdoblja, Venera će se toliko približiti Marsu, simbolu akcije i seksualnosti, da će obrazovati konjunkciju koja traje do sredine studenog. Ovaj aspekt naglašava strasti i erotiku, što može dovesti do ljubomornih scena i raskida, naročito u kraćim vezama, a sve zbog partnerovog nevjerstva.
OVAN (21.3. – 20.4.)

U vrijeme Mladog Mjeseca u vašem sedmom astrološkom polju, povedite više računa o odnosu s partnerom i članovima obitelji. Budite oprezni prilikom sklapanja poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora, ako se zbog posla pojavljujete u javnosti.

BIK (21. 4. – 21.5.)

Naglašena šesta astrološka kuća sa Mladim Mjesecom i Merkurom u konjunkciji sa Sjevernim Mjesečevim čvorom, upozorava da obratite više pozornosti na odnose s mlađim suradnicima, ali i na zdravlje i izbjegavati stresne situacije.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Mnogo planeta u vašem petom astrološkom polju potiče u vama potrebu za ljubavlju i isticanjem u društvu. Ukazuju vam se nove poslovne šanse, naročito ako ste mladi a bavite se sportom ili umjetnošću, osobito glazbom.

RAK (22.6. – 22.7.)

U vrijeme mladog Mjeseca u vašoj astrološkoj kući doma i obitelji, oko 13. listopada, vaša potreba za stabilnom obiteljskom i društvenom pozicijom biće mnogo jača. Odložite donošenje važnih odluka za kraj mjeseca.

LAV (23.7. – 22.8.)

Naglašen znak Vage u koji pada vaš treće astrološko polje, može vam donijeti nove šanse u vezi s odlaskom na stručno usavršavanje u inozemstvo. Na nekom kraćem putu očekuje vas susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Mnogo planeta u drugoj astrološkoj kući među kojima je i vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Sjevernim Mjesečevim čvorom, upozorava izbjegavati rasprave s mlađim suradnicima kao i rizične financijske transakcije.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Naglašeno polje ličnosti i konjunkcija ljubavnih planeta, Marsa i Venere, vašeg vladaoca, nagovještavaju mogućnost ulaska u vezu s nekim koga najvjerojatnije poznajete preko posla. Izbjegavajte nepotrebne troškove.
ŠKORPION (23.10. – 10:11.)

Naglašen znak Vage u koji “pada” vaša astrološka kuća tajnih neprijatelja i prepreka, opominje da posvetite više pažnje partneru koji u ovom razdoblju može biti nesigurniji i nervozniji nego inače.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Planeta novca i ljubavi, Venera u kvadratu sa Saturnom u vašem znaku, može vam donijeti susret sa starom simpatijom pa čak i obnovu veze. Poboljšanje financijske situacije možete očekivati ​​tek krajem mjeseca.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Mnoštvo planeta Mjeseca u vašoj desetoj astrološkoj kući, pod utjecajem jednog od vladalaca vašeg znaka Urana, planeta neočekivanih okolnosti i Plutona upozorava izbjegavati riskantne poslove, naročito sa strancima.

VODENJAK (21.1. – 19.2.)

Naglašeno deveto astrološko polje opominje biti oprezniji, naročito ako se bavite marketingom ili radite u medijima. Povedite više računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Sa Merkurom u astrološkoj kući financija i zdravlja u opoziciji s vašim vladaocem Neptunom, opominje da izbjegavate sukobe i rasprave sa partnerom, naročito ako ste već dugo u braku ili vezi. Pazite što i pred kim govorite.

Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaKoliko je stvarno potrebno za sreću? Priča doktorice rasplakala naciju- Kako sam porodila Milicu
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.10.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.