Designed by Freepik

Ovan

Karijera

Doživjet ćete puno promjena i jedna važna promjena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je ova godina ta koja donosi važne promjene. Nakon svega, ima li uopće smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

Novac

Prije nego što se odlučite za bilo koju promjenu, pobrinite se da je vaša financijska situacija uredna. Ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Riješite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vrijeme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno bolja od prethodne.

Bik

Karijera

Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplicirati do kraja godine. Katkada ćete imati osjećaj da ste vi u pravu, a nadređene osobe griješe. Ako ne želite stvoriti problem, morate naći način da to kažete nadređenima, ali da ih na neki način ne uvrijedite. Općenito, morat ćete poraditi na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite napredovati i biti uspješni. Nađite način da se bolje prikažete.

Novac

Postavite sebi ciljeve. Savjetujemo da više ulažete u sigurnost nego u sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte uštedjeti novac.

Blizanci

Karijera

Vaša financijska situacija bit će stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imat ćete više snage i moći ćete se koncentrirati na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promjena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete poraditi na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tijekom dužeg vremena.

Novac

Budite oprezni s financijama. Sve financijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradit ćete strategiju upravljanja novcem i ulagat ćete samo tamo gdje ste sigurni da ćete biti na dobitku. Vaša financijska situacija će biti stabilna.

Rak

Karijera

Činit će vam se da je posao i karijera vaš život. Stvari će se odvijati brzo, na sreću, puni ste energije i uspješno ćete se nositi sa svim promjenama. Iskoristite tu energiju kako biste poradili na svojim projektima. Trebali bi pripaziti na odnose s nadređenima.

Novac

Imate mogućnosti za dobre investicije. Pošto ćete imati više energije, moći ćete i više raditi, a to znači i da ćete više zaraditi. Ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg stjecanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

Lav

Karijera

Možete očekivati deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vrijeme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unaprjeđenje.

Novac

Imat ćete prilika za povećanje zarade. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti…

Djevica

Karijera

Uvijek ste spremni za naporan rad i ništa vas ne može spriječiti kad imate jasan cilj na kojem možete raditi. Vaš poslovni svijet može se promijeniti. Imat ćete puno posla, ali to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

Novac

Financije će vam biti važne i radit ćete više kako biste osigurali bolju financijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrirate na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objavaNarukvica Sjaj u tami – ONIKS
Slijedeća objava10.09. Zagreb – Besplatno predavanje: Uvod u NLP
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.