OVAN

Posao

Prebrodili ste krizu i sada konačno možete se nadati boljim danima. Pred vama je povoljan period za nove poslove i stjecanje novca, a mogućnosti za dobru zaradu ukazat će se već početkom lipnja. Ipak, neki pripadnici vašeg znaka će možda morati pričekati nekoliko dana s novim projektima zbog otežavajućih vanjskih okolnosti. Ukoliko očekujete isplatu starog duga, strpite se još nekoliko dana. Povoljni aspekti početkom lipnja donijet će vam više povoljnih prilika za rješavanje financijskih problema. Od 4. lipnja, konačno stajete na čvrsto tlo, pravite dobru i stabilnu poslovnu konstrukciju i izlazite na kraj s novčanim poteškoćama. Krajem mjeseca počet ćete rješavati egzistencijalne probleme koji su iz nekog razloga do sada bili “na čekanju”. Vrijeme je da skrešete troškove, stabilizirate svoj proračun i odreknete se nekih stvari koje vam nisu potrebne, bit će vam lakše.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, trenutna situacija nije baš najbolja, ali već poslije 5. 6., bit ćete u boljem raspoloženju i aktivniji na emotivnom planu. Ako ste sami, više izlazite i družite se jer postoji šansa da srodnu dušu upoznate preko prijateljskih kontakata. Ako ste u dugoj vezi ili braku, iskoristite prvu polovicu mjeseca za uspostavljanje dobrih odnosa s partnerom i rješavanje nesuglasica, jer inače, postoji opasnost od razdvajanja. Ili ste se razumjeli ili ne! Iako povremeno prolazite kroz negativne faze raspoloženja, jasno izražavate potrebu za većom bliskošću i povjerenjem. Osjećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rješenje. Međutim, nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Iritira vas partnerovo ponašanje i njegov konstantni psihološki pritisak. Imate dojam da voljena osoba vješto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namjere, što dodatno potiče vaš nezadovoljstvo. Dobra volja, nježnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Krajem mjeseca situacija se popravlja, a vi privlačite pažnju suprotnog spola na svakom koraku.

Zdravlje

Ukoliko ne poduzmete odgovarajuće preventivne mjere, mogući problemi dišnih organa, alergije, kao i vaskularne tegobe u nogama.

BIK

Posao

Iako je proljeće odavno počelo, vi se osjećate kao da se tek budite iz zimskog sna, naročito kada je posao u pitanju. U potrazi za novim mogućnostima pokušavate trenutnu situaciju i događanja u poslovnom okruženju sagledati iz drugačije perspektive. Pošto još nije pravo vrijeme za akciju, ovaj period možete iskoristiti za istraživanje tržišta i pripremu terena za već dogovorene projekte. Iskoristite priliku za uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Ukoliko ste prisiljeni rješavati neke pravne probleme, pričekajte početak lipnja kada će vam zvjezdane konstelacije biti naklonjenije. Prije toga, moguće je da neka neophodna dokumentacija kasni, a sve je to zbog Merkurove retrogradnosti u vašem znaku. Nakon 27. svibnja, situacija se nekako sređuje, sve dolazi na svoje mjesto i vi ponovno imate potpunu kontrolu nad poslovnom situacijom. Ne posuđujte novac “prijateljima” za koje niste sigurni da će moći da ispoštivati dogovor i vratiti dugove na vrijeme. Izbjegavajte velike troškove.

Ljubav

Povoljan period za sve pripadnike znaka koji svoju ljubavnu vezu žele sačuvati daleko od pogleda javnosti. Prethodnih mjeseci ste bili pod tenzijom i neodlučni što da radite, ali sada ste odlučili razriješite emotivnu dilemu. Spremni ste na akciju i željni ste promjene. Venerin prolazak kroz znak Blizanaca i oporba sa Marsom i Saturnom koji su u Strijelcu, ukazuju na početak uzbudljive avanture. Ako ste u vezi povedite računa o svom ponašanju prema partneru i ne prenagljujte s donošenjem važnih odluka. Svjesni ste da se najsigurnije osjećate kada imate kontrolu nad emocijama, ali, u naletu strasti zaboravit na razum i prepustit se emocijama. Stalo vam je da unaprijedite svoj ljubavni ili intimni život. Prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Vaše nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom vas je potaknulo da krenete u ofenzivu što vam inače nije svojstveno. U prethodnom razdoblju bilo je mogućnosti i obnoviti neke stare kontakte i to vam je pomoglo da shvatite što zapravo želite. Ako ste mladi ili slobodni, slobodno krenite u osvajanje, ali poštujte tuđe osjećaje.

Zdravlje

Osim povremene glavobolje i nervoze, vaše zdravstveno stanje je uglavnom dobro. Za žene – obratite pažnju na hormonalne promjene i PMS.

BLIZANCI

Posao

Vama su financije uvijek na prvom mjestu. Iako niste voljni mijenjati navike kada je posao u pitanju, trenutna situacija će vas natjerati da razmislite o dodatnim izvorima prihoda. Očekujete realizaciju jednog posla koji bi vam donio malo veću količinu novca, ali zbog izvjesnih nepovoljnih okolnosti i zastoja, to će najvjerojatnije biti odgođeno do sljedećeg mjeseca. U međuvremenu, dok čekate da se taj problem riješi, prihvatite druge opcije za suradnju. Rad na nekom novom poslovnom projektu mogao bi vam donijeti određenu popularnost ili neku vrstu prestiža među kolegama. Ipak, imajte na umu da ova pozicija može vam stvori i neke neugodnosti, pa povedite računa kako se ponašate. Vaš vladar Merkur nagovještava da ćete poslije 25. svibnja razriješiti sve poslovne dileme. Tijekom posljednjih mjeseci bili ste prilično nezadovoljni svojim statusom i poslovnim rezultatima. Konačno je tome došao kraj, pa možete opustiti. Situacija se promijenila u vašu korist. Stiže glas o putu u inozemstvo ili neko rješenje koje ste dugo čekali.

Ljubav

Još uvijek ste pod utjecajem pozitivnih emocija koje vas prate od prethodnog mjeseca, a taj pozitivan trend se nastavlja i nakon ulaska Venere u vaš znak 24. svibnja. Ukoliko niste našli partnera / ku ne budite razočarani, situacija će se promijeniti kad za to dođe pravi čas. Osobe koje su imale nesuglasice u vezi ili braku, morat će donijeti važnu odluku da li će i dalje ostati zajedno. Ukoliko ste među manjinom koja je popravila odnose, ne mislite da je sve riješeno, nego nastavite i dalje razvijate harmonične odnose. I dalje ste na nekoj vrsti ispita. Ukoliko ste zauzeti, vjerojatno ćete preispitivati vaša i partnerova osjećanja. Nije isključeno da ćete napraviti i neku ljubomornu scenu, tek da biste provjerili koliko mu je stalo do vas. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti i ljubavne avanture u kojima ćete uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati i mlađi, stariji i bivši partneri. Pred vama je period pun uzbuđenja i dobrog provoda. Ako imate stalnog partnera, prijat će vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmijeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

Zdravlje

Ojačajte imunitet i vodite računa o preventivi. Posjetite zubara i prekontrolirajte stanje zubiju. Starije osobe neka povedu računa o krvnom tlaku i kroničnim problemima.

RAK

Posao

Prilično ste nezadovoljni razvojem financijske situacije. Jasno vam je da mnoge stvari ne ovise od vas i da trenutno ništa ne može promijeniti. Postoje određena obećanja i dogovori, ali kao da se na tome i završava. Niste navikli da funkcionirate bez novca, pa su samim tim i neki vaši planovi u zastoju. Naredni period je povoljan za povratak dugova, ali vodite računa i o vašim prevelikim troškovima. Dok nemate novac u rukama ili na računu, ne trošite unaprijed. Tijekom ovog razdoblja rješavat ćete i određene pravne probleme koje ste do sada odlagali. Ako razmišljate o promjeni posla, strpite se još malo. Poslovna suradnja s inozemstvom još nije sigurna, možda zbog nepotpune dokumentacije. Problemi u poslovnom okruženju s kojima ste se suočavali posljednjih mjeseci konačno se razrješavaju. Iako niste uspjeli da se riješite neprijatelja, neke od njih ćete natjerati da promjene svoje stavove i da vas više poštuju. Zbog izvjesnih problema iz prošlosti, morat potražiti i pravnu pomoć i javno braniti svoj stav.

Ljubav

Osjećate se izgubljeno, kao da ne znate što želite. Ipak, novi susreti početkom lipnja probudit u vama novi optimizam. Komunikacija s partnerom će u svakom slučaju biti bolja. Možda budete iznenađeni izvjesnim informacijama i porukama. Stalo vam je da prevladate emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom koju želite priopćiti svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti raznotežu između glasa razuma i svojih osjećaja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava vas uvjeriti u svoje stavove. Emotivne dileme je moguće razriješiti, ali uz dodatno strpljenje, nakon mladog mjeseca, 5.6. Izvjesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi vas potaknuti pronaći dobro rješenje. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti djelovat će kao melem. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti koji mogu dovesti do privremenog raskida. Nesuglasice oko sitnica ili nedostatak partnerove pažnje, mogli bi dovesti do udaljavanja. Za one koji su u dužim vezama ili braku, planovi vezani za kuću i obitelj bit će u prvom planu.

Zdravlje

Ako patite od neke kronične bolesti, pripazite na prehranu, kontrolirajte šećer i masnoće u krvi, ali i krvni tlak. Opustite se, radite vježbe, šetajte.

LAV

Posao

Mnogo ste očekivali od novih poslovnih dogovora, ali očito, niste bili realni. Ne uspijevate se uklopiti u zadane okvire i teško funkcionirate. Umjesto zadovoljstva, češće osjećate presiju i nervozu na poslu. Imate dojam kao da tapkate u mjestu i ne znate kojim putem krenuti. Kontakti s inozemstvom su i dalje neizvjesni, suradnici ne poštuju dogovore, nemate se na koga se osloniti. Sve u svemu, situacija je takva da ćete realizaciju postojećih projekata morati odgoditi na neko vrijeme.

Ipak, ukoliko se ukažu nove poslovne prilike, nemojte se mnogo dvoumiti, prihvatite sve ponude koje se mogu se realizirati u kraćem vremenskom intervalu. Pred vama je vrlo aktivno razdoblje. Zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima u odnosu na vaš znak, bit će prilika za putovanja, kontakte s inozemstvom, komunikaciju sa strancima i nove projekte. Početkom lipnja ćete izaći iz napetog perioda i dobit ćete par odličnih mogućnosti na poslovnom planu. Stabilizacija slijedi i na financijskom planu, ali samo ako smanjite troškove.

Ljubav

Situacija nije ružičasta ni na ljubavnom planu, ali iznenadni susreti donose malo satisfakcije. Ako ste u dugoj vezi, potrudite se da iskristalizirate svoje osjećaje i odredite emotivna očekivanja. Dobro se osjećate samo kada se pored vas nalazi osoba s kojom možete podijeliti svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje i nježnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner jačaju bliskost i unose toplinu u vaš zajednički život. Ukoliko imate nesuglasice, tijekom ovog razdoblja može doći do raščišćavanja situacije. Niste od onih koji žele ostati u vezi po svaku cijenu.

Ako nema ljubavi, bolje je da svatko nastavi svojim putem. Nekim pripadnicima vašeg znaka teško pada odsustvo partnera zbog poslovnih obveza i putovanja. Smeta vam usamljenost, ali to ne želite pokazati. Oni koji su već dugo nezadovoljni ljubavnom vezom, bit će u situaciji da probleme razriješe poslije 1. lipnja. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu. Ne zapostavljajte druženje s prijateljima i kolegama jer vas oni mogu povezati s novim zanimljivim osobama.

Zdravlje

Mogući problemi s mokraćnim kanalima i prehladama. Čuvajte se virusnih infekcija. Budite oprezni u prometu.

DJEVICA

Posao

Poslovne okolnosti vam idu na ruku. Moguće su nove ponude od visoko pozicioniranih osoba ili kolega s kojima ste nekad surađivali, a koji nisu iz vašeg mjesta. Međutim, ne očekujte velike promjene jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših trenutnih ambicija. Razdoblje je povoljno za rješavanje manjih poslovnih problema. Imate dojam da se drugi previše miješaju u vaš posao i pokušavaju utjecati na vaš način rada i planove. Ipak budite spremni na preokrete i iznenadna prihvaćanja ponuda, iako vam nije svojstveno. Ako ste nedavno trpjeli veliki pritisak na poslu, sada dobivate podršku planeta, pa situacija postaje opuštenija. Uz pomoć prijatelja ili moćnih zaštitnika neke stvari se konačno rješavaju, naročito poslije 28. svibnja. Velike promjene u tvrtki konačno se trasiraju putem koji vama odgovara. Ukoliko planirate renoviranje stana, iskoristite ovaj period za to. Napetost koju je Mars izazivao tijekom prošlih mjeseci u vašem domu, konačno popušta krajem svibnja, pa se i vi osjećate bolje.

Ljubav

U komunikaciji s partnerom, vaši stavovi bit će u stilu “uvijek kontra”. Čini se da više niste spremni na kompromise, tako da situacija može biti prilično napeta. Srećom, partner će biti raspoložen za popuštanje, pa će vas to malo oraspoložiti. Ne pokušavajte sada rješavate stare nesuglasice jer nećete imati uspjeha u tome. Voljenoj osobi jasno dajete do znanja da vam je više stalo do harmoničnog odnosa nego do strasti i uzbuđenja. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. U ovom razdoblju uživat ćete u flertu s mlađim partnerom što će vas potaknuti na razmišljanja o vlastitim emocijama. Više se družite i krećite u krugu novih ljudi. Ako ste slobodni, mogli biste se upustiti u vezu na daljinu. Ne bojte se emotivnog vezivanja. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima. Za one u braku ovo će biti poprilično napet period. Potrudite se uspostaviti harmoničan odnos s partnerom.

Zdravlje

Problemi s probavom i debelim crijevom na živčanoj bazi. Za ženske pripadnike znaka ovo može biti nepovoljan period kada su u pitanju kronične bolesti.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaŽelite nositi štikle, ali ne možete dugo izdržati! Imamo rješenje!
Slijedeća objava8 yoga položaja za blistavo zdravlje, visoku životnu energiju i miran um
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.