Najsretniji planet uz najsretniju od svih fiksnih zvijezda! Astro aspekti obećavaju tri prelijepe stvari …

Retrogradni Jupiter od 6. veljače do 9. lipnja 2017. godine obećava ubrzan razvoj i sreću upravo u onoj sferi života koja vam je sada najvažnija, piše Lovesensa.

Očekujte neočekivano, odnosno, očekujte da će vas sreća iznenaditi upravo onda kad vam je potrebna, bilo da je to na polju posla, putovanja, obrazovanja ili novih poznanstava. Kakve god da su vaše najljepše nade za budućnost, upravo je vrijeme retrogradnog Jupitera šansa da napravite veliki skok ka toj budućnosti.

Međutim, ako su vaši ciljevi nerealistični ili zasnovani na prevelikim, pohlepnim željama pa čak i sitnim prevarama, nemojte se iznenaditi ako vam Jupiter u direktnom hodu od lipnja do rujna 2017. godine donese gubitke i razočarenje. Čak i ako ste na pravom putu u svom razvoju, dobit ćete jasan podsjetnik da je važno biti sretan i zadovoljan onim što imate.

Upravo retrogradni Jupiter ove godine od vas traži introspekciju i svijest o tome koliko je i duhovni razvoj važan za ostvarenje snova i nada.

Jupiter u opoziciji s Uranom uvelike pojačava težnje za slobodom

Astro aspekti obećavaju tri prelijepe stvari. Prvo, uz pozitivnu konfiguraciju pravokutnog trokuta koji formiraju Jupiter, Saturn i Uran, kao i fiksnu zvijezdu Spicu u Vagi, dobit ćete najbolju moguću šansu za uspjeh. Zamislite! Najsretniji planet uz najsretniju od svih fiksnih zvijezda!

Drugo, Spica u konjukciji s Jupiterom posebno će pomoći onima koji su na putu duhovnog razvoja i osvještavanja. Ona nudi zaštitu, napredak i mogućnost da se obogate čak i oni najsiromašniji.

Međutim, Jupiter u opoziciji s Uranom uvelike pojačava težnje za slobodom i avanturama.

Nemojte da vas čudi pobunjenički duh koji ćete osjetiti u sebi. Možda će iznenadni događaj prekinuti gomilanje tenzije i donijeti vam ogromnu promjenu? Prijatne avanture moguće su na putovanjima ili u novom poznanstvu.

I treće, nekoliko aspekata ublažava ovaj eruptivni utjecaj Jupitera u opoziciji s Uranom.

Trigon sa Saturnom pridonijet će da se promjene odvijaju bolje, a ako se odnose na duhovni razvoj onda će biti i trajnije.
Sekstil Jupitera i Saturna ukazuje na potrebu za strpljenjem, izdržljivošću, a pogotovo za snažnom radnom etikom.

Jupiter izlazi iz retrogradne zone 9. rujna 2017. godine kada će biti pravo vrijeme da uložite novi napor u oblastima koje su bile u fokusu. Moguće je da će ovaj period biti još izazovniji od retrogradne faze. Ne dozvolite da vas eventualna razočarenja ogorče i učine zavidnim.

Izvor: Lovesensa.rs

Prethodna objavaRetrogradni Jupiter u Vagi (od 6.2. – 9.6.): Jeste li na pravom putu? Ključ uspjeha se sada krije u ovome!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.02.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.