money

Saznajte što horoskop obilja za siječanj 2023. godine predviđa vašem znaku Zodijaka!

atma.hr – 52
Ovan

Ovan nije znak koji je navikao štedjeti i nešto si uskraćuje. Iz tog razloga, prvi mjesec u godini riskira da mu donese velike troškove i gubitke: osoba vatrene energije ponekad ne može sebi uskratiti iskušenja i zadovoljstva. Mjesečni horoskop ukazuje da biste trebali dobro razmisliti prije nego što napravite drastične promjene u karijeri i financijama, u smislu promjene posla, ulaganja ili započinjanja nečeg novog.

Bik

Financijski horoskop za siječanj 2023. ističe da Bikovi ne bi trebali propustiti dobre prilike. Morat ćete biti aktivniji i više raditi. Samo na taj način možete postići opipljiv uspjeh na radnom mjestu i privući pozornost uprave. Koncentracija na jedno područje aktivnosti pomoći će u jačanju novčanog toka. Ne opterećujte se s više zadataka, već posložite prioritete.

atma.hr – 52
Blizanci

Za Blizance će siječanj biti mjesec uspostavljanja novih društvenih veza. Tijekom novogodišnjih praznika, koristeći svoj urođeni šarm, uspjet ćete riješiti nekoliko radnih problema i dobiti podršku nadležnih na poslu. Osoba s elementom zraka neće moći u potpunosti uživati ​​u povećanoj razini zarade – novac će odlaziti jednako lako kao što je i došao, za razne darove i zabavu.

Rak

Primanja Raka u siječnju 2023. u većoj će mjeri ovisiti ne o njemu samom, već o okolini: netko će predložiti dobru ideju, drugi pomoći pri zapošljavanju, treći će vam dati podršku i vjetar u leđa. Zato je važnije nego ikad da predstavnik vodene konstelacije održava prijateljsku atmosferu u bilo kojem timu i pristojno komunicira sa svakom osobom.

atma.hr – 52
Lav

Poslovni horoskop Lavu savjetuje da se posveti rješavanju izazova. Početak godine odlična je prilika za provedbu starih ideja i svježih inicijativa koje će vam pomoći da brzo ostvarite profit. U poslu istražite i na vrijeme odgovorite na potražnju.

Djevica

Djevice se mogu opustiti jer će dosadašnji trud riješiti neke materijalne poteškoće. No, financijski horoskop za siječanj napominje: ako planirate napredovati na ljestvici karijere ili ući na novo tržište prodaje, nakon kvalitetnog odmora, preuzmite važne zadatke.

Vaga

Važno je usredotočiti se na rutinske zadatke i ne juriti za lažnim idealima. Svakodnevni naporan rad odvest će vas u željenom smjeru. Ipak, nemojte se suočiti s emocionalnim izgaranjem, već pronađite vremena i za zabavu i za odmor.

atma.hr – 52
Škorpion

Financijski horoskop za siječanj obavještava vas – ako prihodi Škorpiona ovise o drugim ljudima, podređenima ili klijentima, pokušajte ne vršiti pritisak na njih, već im dajte više slobode. Manipulacijama nećete ništa postići, nemojte vršiti pritisak na ljude iz poslovnog okruženja. Takt i poštovanje mogu vam pomoći da postignete veliki uspjeh timskim radom.

Strijelac

Strijelac u siječnju 2023. pokušava riješiti situacije. Osoba rođena u ovom horoskopskom znaku sada bi se trebala posvetiti rješavanju problema, popravljanju stvari i proračunu. Početkom godine uspostavite jasan plan što se tiče novca.

Jarac

Financijski horoskop za siječanj 2023. potiče Jarca da ne čeka da se nešto dogodi, već da djeluje. Prvi mjesec je najbolje vrijeme za specijaliziranu obuku ili stjecanje praktičnih vještina od kolega i mentora. Nova saznanja omogućit će znaku elementa zemlje da dosegne drugu razinu u profesionalnom razvoju, ostavljajući konkurente daleko iza sebe.

zdrava jetra

Vodenjak

Početkom godine Vodenjak nema snage za burne aktivnosti. Većina posla obavlja se pod pritiskom, a tek kada stvarima pristupite otvorenog uma ili srca, moći ćete lakše djelovati. Radite na onome što vam je važno i ne odustajte pred prvom manjom preprekom.

Ribe

Ribama će novo razdoblje donijeti izazove na poslu, no čak i ako se oni pojave, ne brinite, već hladnokrvno pristupite rješavanju problema. Ne možete li sami, vrijeme je da potražite pomoć stručnjaka ili iskusnijeg kolege. Ne pokušavajte svaliti sve na sebe, ponekad je korisno odmaknuti se i pogledati iz druge perspektive. Moguće je da ćete tako vidjeti nove horizonte.

sensa.mondo.rs