Dragi Blizanci, Strijelac sjedi naspram vas na kolu zodijaka, tako da će vam ova sezona uvijek biti značajna. Posebno će utjecati na vaše odnose i energiju davanja i primanja u vašem životu. U Blizancima 7.12. dolazi i pun Mjesec, koji će, iako nosi promjenljivu energiju, za vas biti jedan od glavnih događaja sezone. Djevice, budite otvorenog uma i vidite gdje možete izazvati sebe da naučite nove stvari, prihvatite razlike i da čujete ili istražite drugu stranu priče. Možda ćete se samo iznenaditi!

atma.hr – 52
Sunce ulazi u znak Strijelca 22. studenog/novembra i ostaje u ovom znaku sve do zimske kratkodnevnice 21. prosinca/decembra 2022. godine. Očekuju nas razna planetarna događanja, a na početku vladavine Strijelca započinjemo s mladim Mjesecom u baš tom znaku koji će nas udaljiti od energije pomrčine Krvavog Mjeseca i donijeti nam nove vibracije.

Jupiter, vladajući planet Strijelca, također je aktivan u ovom trenutku, stacionirajući direktno istog dana kada i mlad Mjesec. Jupiter je retrogradan od srpnja/jula, tako da možemo primijetiti da se teme iz ovog vremena vraćaju u našu svijest.

Kako ulazimo u prosinac/decembar, Sunce se poravnava s Kraljevskom zvijezdom Antares, aktivirajući visokofrekventna Zvjezdana vrata koja nam mogu pomoći da uravnotežimo vezu između srca i uma.

Neptun također kreće direktno 3. prosinca/decembra, što donosi povoljniju energiju. Polako se približavamo punom Mjesecu u Blizanacima 7. prosinca/decembra koji aktivira energiju retrogradnog Marsa. Ostatak vladavine Strijelca bit će mirniji i harmoničniji.

Saznajte što vašem horoskopskom znaku donosi vladavina Strijelca!

Ovan

Jupiter, planet ekspanzije, obilja i zlatnih prilika, sprema se ući u vaš znak, gdje će ostati narednih mjeseci. Dok ste okusili ovu energiju od 10.5. do 28.11.2022., Jupiter neće zvanično učiniti vaš Zodijak domom do 20.12.2022. Kada Jupiter uđe u vaš znak primate neke od najboljih energija za proširenje svog života, stvaranje mogućnosti za sebe i dobivanje obilja!

Tijekom sezone Strijelca morate se usredotočiti na dovođenje stvari u red, upravljanje svojim poslovima i organiziranje. Iskoristite ovu sezonu da povežete sve labave krajeve i zatvorite stvari koje više nisu važne.

Mlad Mjesec u znaku Strijelca 23.11. je savršena prilika da unesete svježu novu energiju u svoj život pa je iskoristite da pomognete u bilo kakvom raščišćavanju. Ovaj mlad Mjesec također može izazvati potrebu da razgovarate s voljenom osobom o tome kako se zaista osjećate.

Koristite vladavinu Strijelca da potaknete svoj kreativni duh, da se bavite svojim željama i fokusirate se na ono što vas osvjetljava. Kraj godine je uvijek naporno vrijeme pa odvojite vrijeme da se usredotočite na svoj kreativni izraz – to će vam biti od koristi!

Retrogradni Mars je vrlo aktivan pod punim Mjesecom 7.12. u Blizancima i može se dogoditi da vam na putu dođu neki novi uvidi ili informacije koji vam pomažu da donosite odluke ili osjećate veći osjećaj jasnoće. Od 18. do 20.12., kako se približavamo kraju sezone Strijelca, suočit ćete se bliže sa svojim emocijama i mislima.

atma.hr – 52
Bik

Pomrčine će se nastaviti na vašoj osi zodijaka i 2023. godine, ali će biti mnogo nježnija od onih koja su isporučena 2022. Pomrčine 2023. su više o mogućnostima i novim početcima, tako da je to definitivno nešto čemu se treba radovati! Uz svu ovu promjenu i priljev energije u zraku, važno je tijekom sezone Strijelca da se fokusirate na to kako možete biti što opušteniji. Mogu pomoći vježbe disanja i boravak u prirodi.

Mlad Mjesec u Strijelcu 23.11. aktivira vaš vladajući planet Veneru, koja vas potiče da se usredotočite na vlastitu vrijednost i ono što zaista cijenite. Pod ovim mladim Mjesecom, možda ćete morati donijeti neke važne odluke u vezi s vašim financijama ili vezom.

Kako se krećemo u prosinac/decembar, Sunce se poravnava s Kraljevskom zvijezdom Antares, aktiviraju se Zvjezdana vrata. Ova energija će biti prisutna od 2. do 4.12. i možemo je koristiti da se povežemo sa svojim emocijama i da unesemo ravnotežu u naše mentalno stanje.

Pun Mjesec 7.12. će vjerojatno biti promjenjiv i izazvat će neke uzavrele emocije u svijetu oko nas. Energija oko ovog punog Mjeseca može biti izazovna, zato se usredotočite na to da očuvate mir u svom srcu i ne dozvolite da vas negativna energija okruženja povuče. Sezona Strijelca je zaista vrijeme za “punjenje baterija”, opuštanje i povjerenje u put kojim idete.

Blizanci

Strijelac sjedi naspram vas na kolu zodijaka, tako da će vam ova sezona uvijek biti značajna. Posebno će utjecati na vaše odnose i energiju davanja i primanja u vašem životu. U Blizancima 7.12. dolazi i pun Mjesec, koji će, iako nosi promjenljivu energiju, za vas biti jedan od glavnih događaja sezone.

Kada pun Mjesec padne u vašem znaku Sunca, kaže se da djeluje kao ključ, pomažući da se otključa dublja unutrašnja mudrost. Mars neće biti spreman napustiti vaš znak Blizanaca do ožujka/marta 2023.

Ovo je fantastično dugo vrijeme da se Mars nalazi u jednom znaku pa iskoristite ovu energiju u svoju korist! Dok je Mars u retrogradnom stanju, odlično je vrijeme da razmislite o svojim postupcima i motivacijama. Jesu još uvijek usklađeni s onim što želite biti? Jesu li vaše motivacije potaknute strahom ili egom, ili vašim srcem?

Mlad Mjesec 23.11. bit će usredotočen na naše vrijednosti, posebno kada je u pitanju ljubav. Ovo nije samo ljubav koju imamo prema drugima, već ljubav koju imamo prema sebi.

Ovo je naporna sezona za vas i bit ćete pred izazovom da se vratite u svoj centar i fokusirate se na ono što je zaista važno.

atma.hr – 52
Rak

Sezona Strijelca je vrijeme da se fokusirate na radost, zabavu i igru. Ako ste život shvaćali previše ozbiljno, ova sezona može biti kao dašak svježeg zraka, podsjećajući vas da se razvedrite i aktivirate tu unutrašnju iskru. Iako može biti teško osloboditi kontrolu i otpustiti brige, ponekad samo skretanje pažnje na smijeh, zabavu i lakoću može pomoći u stvaranju promjene.

Mlad Mjesec u znaku Strijelca 23.11. bit će savršeno vrijeme da odredite namjeru oko ovoga ili da isplanirate izlazak. Ako se osjećate još avanturističkije, ovo je dobar mlad Mjesec da planirate putovanje negdje gdje niste bili ili čak da probate nešto što nikada ranije niste radili. To vam može pomoći da otvorite nove dijelove vaše svijesti i da vam pruži novu perspektivu.

Dok putujemo u prosinac/decembar, Sunce se poravnava s Kraljevskom zvijezdom Antares, aktiviraju se Zvjezdana vrata, energija visoke frekvencije koja aktivira našu emocionalnu inteligenciju, pomažući nam da se povežemo s dubljim porukama našeg srca.

Pun Mjesec 7.12. nosi promjenjivu energiju koja može djelovati prilično uznemirujuće. Kako vama vlada Mjesec, uvijek ćete osjećati njegove dolaske i odlaske s većim intenzitetom. Emocije su možda na visokoj razini pod ovim punim Mjesecom pa ako se osjećate preopterećeno, neka vam bude prioritet da napravite nekoliko koraka unazad, duboko udahnite i ponovo uspostavite ravnotežu.

banner za knjige nulta frekvencija

Lav

Postavite čvrste granice vezano za ono čemu se želite posvetiti. Sezona Strijelca počinje s mladim Mjesecom 23.11.. Ovaj mlad Mjesec pokreće novi lunarni ciklus, oslobađajući nas od energija pomrčine s kojima radimo od kraja listopada/oktobra.

Ako su vam pomrčine izazvale nešto teško, ovaj mlad Mjesec može donijeti uzdah olakšanja, a možda čak i novu perspektivu. Ako je nešto očišćeno iz vašeg života, dobra je prilika da počnete razmišljati o novom sjemenu koje želite posaditi.

Venera, planet ljubavi, odnosa, novca i stvari koje cijenimo, vrlo je aktivna pod ovim mladim Mjesecom, tako da ova područja mogu doći u fokus. Možda ponovo usklađujete što ljubav znači za vas ili se možda fokusirate na vaše vrijednosti i ono što je zaista važno.

Budući da ste znak kojeg pokreće srce, vjerojatno ćete snažno osjetiti ovu energiju. Koristite je da prigrlite svoje prave osjećaje i da unesete ravnotežu u vezu između uma i srca.

Pun Mjesec 7.12. u znaku Blizanaca povećava rizik da u ovom trenutku kruže neke promjenjive vijesti. Možemo se osjećati nesigurno u pogledu budućnosti ili neugodno zbog onoga što je došlo. Dobra vijest je da će ove emocije vjerojatno brzo proći.

atma.hr – 52
Djevica

Sezona Strijelca se otvara mladim Mjesecom 23.11.. Ovaj mlad Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa i pomaže da se donekle razdvoje između nedavnih energija pomrčine. Budite otvorenog uma i vidite gdje možete izazvati sebe da naučite nove stvari, prihvatite razlike i da čujete ili istražite drugu stranu priče. Možda ćete se samo iznenaditi!

Jupiter ima snažan planetarni utjecaj pod ovim mladim Mjesecom, ne samo zato što njime vlada Strijelac, već i zato što se usmjerava istog dana kada i mlad Mjesec.

Jupiter je ušao u Ribe. Dok Ribe sjede naspram vas na krugu zodijaka, možda ste također primijetili da su ova područja kreativnosti istaknuta kada su u pitanju vaši odnosi. Možda ste uspjeli olakšati buđenje onima oko sebe ili ste na neki način prenijeli svoje intuitivne darove drugima.

Dok se Jupiter sprema da napusti Ribe 20.12.2022. godine, ostavit će dar svijesti, uvida i inspiracije pa budite sigurni da pazite na darove koje ovaj planet ostavlja.

Pun Mjesec u Blizancima 7.12. može pojačati rizik od konflikta. Bez obzira na to što se događa pod ovim punim Mjesecom, možete iskoristiti dio ove vatrene energije da napunite baterije i da se zalažete za ono u što zaista vjerujete.

banner za stvari orgonski nakit

Vaga

Što god je izašlo na vidjelo, sada je spremno da se transformira, uslijed energije mladog Mjeseca u Strijelcu 23.11.. Ovaj mlad Mjesec ima moć da donese neke nove uvide, nove inspiracije i mudriji i možda još zreliji način gledanja na stvari. Možda ćete se osjećati spokojno s nečim što vam je smetalo ili ćete jednostavno osjećati da prihvaćate sve što ste našli da vreba u sjenci.

Ovaj mlad Mjesec se zaista osjeća kao dašak svježeg zraka, zato pozdravite njegovu energiju u svoj život i vidite kako vas ova svježa energija inspirira da podijelite dublji dio onoga što jeste.

Možda ćete čak otkriti da vam povezivanje s ovim dubljim dijelom sebe omogućava stvaranje značajnijih odnosa, posebno sa svojom obitelji. Na vrhuncu 7.12., pun Mjesec nosi neku promjenjivu, nestalnu energiju.

Budite nježni prema sebi tijekom ovog punog Mjeseca. Umirite se i privucite obilje!

atma.hr – 52
Škorpion

Mlad Mjesec u Strijelcu pada 23.11., ubrzo nakon što Sunce napusti vaš kut Zodijaka. Ovaj mlad Mjesec aktivira vaše odnose, područje koje je bilo pojačano posljednjih mjeseci. Ovaj mlad Mjesec traži od vas da razjasnite kako se zaista osjećate kako biste to mogli prenijeti onima do kojih vam je stalo.

Kada budemo jasni o tome kako se zaista osjećamo, postaje lakše komunicirati i dati drugima do znanja što nam je potrebno od njih. Iskoristite energiju ovog mladog Mjeseca da uradite upravo to i da priznate što vam je potrebno i gdje želite napredovati.

Mlad Mjesec traži od vas da razjasnite kako se zaista osjećate kako biste to mogli prenijeti onima do kojih vam je stalo. Kada budemo jasni o tome kako se zaista osjećamo, postaje lakše komunicirati i dati drugima do znanja što nam je potrebno od njih.

Pun Mjesec dostiže vrhunac 7.12. u znaku Blizanaca. Ovo je promjenjiv pun Mjesec koji sa sobom nosi neku zagrijanu energiju. Emocije su možda velike ili se možda samo osjećate uznemireno ili neugodno zbog nečega. Ovaj pun Mjesec je emotivno nabijen, ali također nudi dar da se povežemo s našim strastima i s onim što nas zaista motivira.

banner jay shetty

Strijelac

Kako sezona Strijelca počinje, 23.11. imamo vrhunac mladog Mjeseca. Ovaj mlad Mjesec je vaša šansa da posadite novo sjeme u svom životu. Ako postoji nešto što želite manifestirati, nešto što želite stvoriti za sebe, ovaj mlad Mjesec je vrijeme da se to uradi! Napravite listu svih stvari koje možete uraditi da biste ovo kreirali, a koje su trenutno u vašoj moći, a zatim koristite energije mladog Mjeseca kao inspiraciju za početak.

Svaki napor uložen pod energijama mladog Mjeseca bit će uvećan, posebno kada padne u vaš znak. Ako vaš rođendan padne u roku od 3-4 dana od ovog mladog Mjeseca, energija će vam biti još veća!

Kako putujemo dublje u godišnje doba, Sunce se susreće s fiksnom zvijezdom Antares. Antares također može aktivirati našu vezu između srca i uma, pomažući da se njih dvoje dovedu u veći osjećaj ravnoteže.

7.12. imamo pun Mjesec Blizancima, koji nosi nešto nestabilne energije zahvaljujući prisustvu Marsa. Emocije mogu biti zagrijane i možda ćete se osjećati uznemireno ili frustrirano zbog načina na koji se stvari odvijaju.

Kako se sezona bliži kraju, bit ćete na dobrom putu.

atma.hr – 52
Jarac

Možda postoji želja da se stvari završe kako biste se odmorili prije nego što vaša horoskopska sezona počne. Mlad Mjesec u znaku Strijelca 23.11. je dobra prilika da počnete uklanjati stvari s liste obaveza i delegirate zadatke.

Dovedite svoje prioritete u red tako što ćete suziti fokus i posvetiti se samo onome što je zaista neophodno. Možda ćete željeti provjeriti i svoje mentalno zdravlje da vidite iscrpljuju li vas možda vaše misli.

Ako već niste, odvojite vrijeme za boravak u prirodi ili usvojite praksu vođenja dnevnika. Što više vremena posvetite ovome, to ćete postati fokusiraniji, usklađeniji i produktivniji! Ova jednostavna vizualizacija, zajedno s nekim postavkom namjere, može vam pomoći da maksimalno iskoristite ovu prelijepu Antares energiju.

Za referencu, energija će biti na vrhuncu od 2. do 4.12.. Nakon ovoga, imamo pun Mjesec koji će 7.12. izaći visoko na noćno nebo. Ovaj pun Mjesec nije tako težak kao pomrčina punog Mjeseca prošlog mjeseca, ali nosi neku promjenjivu energiju.

Mars, je vrlo aktivan pod ovim punim Mjesecom, a pošto je Mars u retrogradnom hodu, zaista će istaknuti sve njegove karakteristike. Ovo će biti odlična prilika da se pripremite za sljedeće putovanje oko Sunca!

sto sve mozete uciniti kad vam dijagnosticiraju rak

Vodenjak

Saturn se kreće kroz vaš znak od kraja 2020. Znajte da je sve što vam se događalo od kraja 2020. godine bila ogromna prilika da očistite karmičke rane i da se jače uskladite s onim što zaista jeste. Jednom kada Saturn ode u ožujku/martu, bit će vam lakše osvrnuti se unazad i diviti se putovanju na kojem ste bili.

Mlad Mjesec u Strijelcu 23.11. donosi val svježe energije i može vam zapravo pomoći da malo više razmišljate o putovanju na kojem ste bili. Ova svježa energija također može pomoći da se oslobodite bilo kakvih osjećaja ustajale energije koja je možda zaglavljena u vašem tijelu.

Možda ćete morati dovesti u red svoje prioritete ili prepustiti zadatke koji se čine prevelikim da biste ih ispunili prije nego što se kalendarska godina završi.

7.12. pun Mjesec nosi neku promjenjivu energiju koja se možda čini teška za navigaciju. Možda ćemo se morati više čuvati, postaviti granice i zaštititi se. Čini se da ovaj pun Mjesec također pokreće svjetske događaje, tako da bi u ovom trenutku mogle kružiti neke izazovne vijesti.

Također, možete koristiti ovu energiju da aktivirate svoj srčani centar, tako da možete osjetiti više ljubavi.

atma.hr – 52
Ribe

Odmah nakon što počne sezona Strijelca, Jupiter, planet ekspanzije, obilja i mogućnosti, kreće direktno u vašem znaku. Jupiter je obilazio Ribe od svibnja/maja 2021., ali se sada sprema spakirati torbe, da ode i da se ne vraća ponovo narednih 12 godina. Jupiterov posljednji boravak u Ribama pomaže da vam donese novu priliku ili veće obilje. Možda ćete otkriti da se vaš trud konačno isplatio!

Od 2. do 4.12., Sunce se poravnava s Kraljevskom zvijezdom, Antaresom, što otključava prolaz visokofrekventne energije. Zato maksimalno iskoristite ovu energiju! Možete osjetiti ovu energiju jače od većine! Ako se trebate pomiriti s nekim emocijama ili se želite povezati s više ljubavi kakva jest, ova energija će vas podržati.

Pun Mjesec u znaku Blizanaca može biti vrijeme oslobađanja, tako da je vjerojatno sigurno reći da sve što dođe treba se otpustiti. Ako osjećate zagrijane emocije, nemojte ih potiskivati kao način da ih otpustite, umjesto toga dozvolite sebi da ih zaista osjetite, dozvolite im da prođu kroz vas, a onda će se otpuštanje dogoditi prirodnije.

sensa.mondo