Foto: pixabay.com

Pavel Globa savjetuje osobama rođenim u znaku Jarca da na neko vrijeme odgode donošenje ozbiljnih odluka. Rizici i pustolovine 09.12. postat će posebno opasni, to je dan kada zvijezde i planeti ulaze u disonancu. Velika sreća čeka Vodenjake koji su u potrazi za srodnom dušom. Ovo je vrlo povoljno vrijeme za romantiku.

atma.hr – 78
Jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, Pavel Globa, daje svoju astrološku prognozu za naredni period od 07.12. do 13.12.

Ovan

Ovnovi imaju stvarnu priliku da krajem tjedna postanu sretniji i uspješniji. Vikend može biti posvećen partneru, ljubavnim sastancima, novim poznanstvima. Najteže razdoblje bit će sredina radnog tjedna.

Morat ćete ojačati svoju energiju da biste se zaštitili od manipulativnih ljudi i drugih otrovnih pojedinaca. Morate biti spremni da budete neovisni i da računate samo na sebe. U financijskom sektoru moguće su ozbiljne promjene i pojava nove motivacije i entuzijazma.

Bik

Bikovi bi trebali početi pokazivati ​​više aktivnosti u ljubavi. To se posebno odnosi na one koji su još uvijek sami. Za sada je bolje da se ograničite na koketiranje i pokušaj međusobnog upoznavanja. Preporučljivo je ne započinjati ozbiljnu vezu ili prvo provjeriti kompatibilnost.

Svatko tko je već u vezi morat će se suočiti s ljubomorom i nerazumijevanjem. U financijskom i poslovnom području bit će zanimljivo, ali izazovno. Potrebno je napustiti one slučajeve i projekte koji oduzimaju puno energije, ali ne daju ništa zauzvrat.

atma.hr – 39

Blizanci

Svaki neuspjeh ima svoje energetske razloge. U ponedjeljak će Blizanci imati jedan uzrok problema – izuzetno nepovoljan položaj zvijezda i planeta. To znači da je došlo vrijeme za oprez. Suprotno tome, 09. i 10.12. postat će dani kada će planeti i zvijezde zauzeti vrlo sretan položaj.

U srijedu i četvrtak, kao i na samom kraju tjedna, Blizance mogu očekivati ​​ugodne promjene. Pavel Globa savjetuje da ne zaboravite pomoći voljenima, ako im je pomoć potrebna. U poslu je bolje uopće ne riskirati.

Rakovi

Rakovi će imati četiri vrlo pozitivna i energetski povoljna dana: 07., 08., 11. i 12.12. Zvijezde su na njihovoj strani, ali 09.12. ipak treba biti malo oprezan. Bolje je izbjegavati loše navike koje uništavaju život.

U ostatku vremena Rakovi će biti vrlo uspješni u rješavanju složenih rutinskih zadataka na poslu i kod kuće. Ako ne pogoršate odnose sa svojim partnerom i rodbinom, tjedan će biti vrlo uspješan. Također, savjetuje se da pomognete onima kojima će pomoć trebati. Ljubaznost bi mogla spasiti puno veza.

atma.hr – 75Lav

Lavovima je 11.12. najnepovoljniji dan u tjednu. 09., 10. i 13.12. najpovoljniji su dani. Pavel Globa otkriva da u to vrijeme možete ići u kupovinu i tražiti posao.

Lavovi će biti vrlo uspješni na polju ljubavi. U drugoj polovici tjedna svi koji su u potrazi za vezom trebali bi se aktivirati. Poželjno je više vremena provoditi s voljenima.

Djevica

Ovo će biti izazovan i stresan tjedan za Djevice. Meditacija će vam pomoći da se opustite i ublažite stres. To će postati posebno važno na samom početku ovog razdoblja. Prvi dani bit će vrlo teški i nepredvidivi.

Ovaj je tjedan vrlo važno baviti se trenutnim problemima – i kod kuće i na poslu. 11. i 12.12. najpovoljnije je vrijeme za zaljubljene Djevice koje su u braku ili u vezi. Ovo će biti vrlo pozitivan kraj tjedna. Također, usamljene predstavnike ovog znaka čeka sreća, ali u nešto manjoj mjeri.

atma.hr – 78
Vaga

U već postojećoj vezi puno će ovisiti o mišljenju i željama partnera. Ne treba se svađati i plivati ​​protiv struje. Pretjerana inicijativa može postati kamen spoticanja za Vagu. Vrijedno je pričekati vikend – najpovoljnije doba ovog tjedna za ljubavne aktivnosti.

U poslu trebali biste biti aktivni, zaboravljajući na druge probleme. 09.12. je najnepovoljniji dan, možete se posvetiti poslu koji će vam pomoći da zaobiđete neugodne misli.

Škorpion

Škorpioni mogu biti okruženi toksičnim ljudima, negativnim mislima i  energetskim vampirima. Vrhunac njihove aktivnosti bit će 11.12., to je najopasniji dan u tjednu. Najkreativnije raspoloženje planeta i zvijezda bit će prva dva dana u tjednu – 07. i 08.12..

Od prvih minuta prosinca/decembra treba djelovati i to vrlo brzo i odlučno. Vrijeme je da se pozabavite financijskim pitanjima. Možete otvoriti novi bankovni račun, dobiti hipoteku i zajmove, promijeniti valutu, kupiti nekretnine, automobile, uložiti u novi posao. Zaljubljeni Škorpioni će također biti vrlo uspješni.

atma.hr – 39

Strijelac

Ponedjeljak je teško vrijeme zbog disonance planeta i zvijezda. Pozitivna energija pomoći će Strijelcima da se napune pozitivnošću za cijeli dan. Početkom tjedna morat ćete se suočiti s posljedicama prethodno donesenih pogrešnih odluka u ljubavi.

Zaljubljeni bi se trebali više posvetiti voljenoj osobi. U poslu će Strijelci biti vrlo uspješni, posebno kada su u pitanju neki novi projekti. Vrhunac pozitivne energije bit će 09. i 10.12.

https://youtu.be/szXfV06mYqQ

Jarac

Za Jarce je bolje da što više komuniciraju s iskrenim horoskopskim znakovima i od njih uče o otvorenosti. Ovo će biti od velike pomoći kada se radi o ljubavi. Najveći će neprijatelj biti žurba. Morate razumjeti sebe, svoje osjećaje i teške situacije, ako postoje.

Ne žurite s donošenjem odluka. Isto vrijedi i za novac i posao. Potrebno je na neko vrijeme odgoditi donošenje ozbiljnih odluka. Rizici i pustolovine 09.12. postat će posebno opasni, to je dan kada zvijezde i planeti ulaze u disonancu.

atma.hr – 78
Vodenjak

Velika sreća čeka Vodenjake koji su u potrazi za srodnom dušom. Ovo je vrlo povoljno vrijeme za romantiku i spojeve. Što više vremena treba posvetiti rodbini i prijateljima.

Što se tiče financija, možete se osloniti na svoju pamet i kreativnost. Ne treba se bojati izvanrednih rješenja. Moramo tražiti nove načine za rješavanje uobičajenih problema.

Ribe

Krajem ovog tjedna Ribe očekuje velika sreća i uspjeh. S druge strane, čak i na samom početku, problemi će biti prilično mali pa morate naučiti ne brinuti se zbog sitnica. U razdoblju od 07. do 13.12. može se pojaviti puno novih prilika.

Morate odabrati najvažniji smjer za sebe. Pavel Globa savjetuje da u ponedjeljak odlučite što je u ovoj fazi važnije – obitelj ili karijera.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
7-10 kg - 165 kn
10-15 kg - 289 kg
25-30 kg - 499 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here