Foto: pixabay.com

Vodenjacima započinje razdoblje financijskih i poslovnih aktivnosti. Došlo je vrijeme za sklapanje ugovora, sporazuma, aktivnije prisustvovanje razgovorima za posao. Također, ove će ljude čekati velika sreća u ljubavnoj sferi. Za Djevice ovo je vrlo povoljan period, posebno za one koji žele istodobno uspjeti i u ljubavi i u poslu. Slijedite zov srca, ali ne zaboravite na zdrav razum, jer ćete moći drastično promijeniti svoj život ako postoji želja.

atma.hr – 78
Jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, Pavel Globa, daje svoju astrološku prognozu za naredni period do 04.10.

Ovan

Ovan se mora usredotočiti na  razvoj svojih talenata. Ovo će biti najbolji način da provedete slobodno vrijeme. Na poslu, astrolog savjetuje ljudima ovog znaka da budu oprezni. Općenito u financijskom sektoru, bolje je ne riskirati. Za sada vrijedi obustaviti veliku potrošnju i ne posuđivati ​​novac od banke ili rodbine – posebno u petak i subotu.

Što se tiče sfere ljubavi, moguće je lagano zahlađenje u odnosima. Moguće je da će se u obitelji pojaviti neke nesuglasice i nedosljednosti, ali bolje je ne stvarati probleme i izbjegavati dramu.

atma.hr – 39

Bik

Bik će ovaj tjedan imati prilično jaku empatiju. Snažno će osjećati ljude  – njihove laži, osjećaje. Povećat će se i intuicija, što će vam pomoći da bolje balansirate u komunikaciji u odnosima. Svađe i skandali mogući su ovaj tjedan, stoga se savjetuje zaboravite na svoje prioritete i sebičnost.

Bolje se usredotočiti na posao. 29. i 30.09. bit će posebno produktivni. U ostatku dana morat ćete ispravljati svoje pogreške i slušati kritike, komentare nadređenih i kolega. Ako oštro reagirate na ovo, možete izgubiti uspjeh u financijskom sektoru. Nedostatak brige za zdravlje može ometati produktivnost.

Blizanci

Tjedan će započeti povoljnom notom. Isto se odnosi na 01. i 02.10., ali 30. je bolje da ne izlazite izvan vlastite zone komfora i ne riskirate. U ovom periodu postoji prilika za ozbiljno povećanje kapitala. Velika sreća čeka predstavnike kreativnih zanimanja. Isto vrijedi i za one kreativne u privlačenju suprotnog spola.

Ovo će biti dobar tjedan za neobične spojeve i poznanstva. Šanse su dobre ako upoznate novu osobu, započnete novu vezu. Treba se zabavljati dok su zvijezde na strani Blizanaca.

atma.hr – 75Rak

U drugoj polovici tjedna Rakovi bi trebali koristiti jutarnje rituale za sreću i uspjeh. To se posebno odnosi na 1. listopada/oktobra, kada će zvijezde i planeti biti u nepovoljnom položaju za te ljude. Iza 01.10. bolje je odgoditi velike kupnje.

U ljubavi, Rakove ne očekuje velika sreća. Za opuštanje možete odabrati promjenu krajolika ili putovanje. U nostalgičnim mislima nema ništa loše – možete se sjetiti ugodnih trenutaka iz prošlosti.

Lav

Zvijezde i planete pomoći će pripadnicima ovog znaka da u ovom periodu nađu put u životu. To će biti posebno korisno onima koji osjećaju da su izgubljeni i ne znaju što dalje. Pavel Globa savjetuje da ne sjedite mirno, već da djelujete. Ovo je vrlo važan period za Lavove, koji može odrediti tijek njihovog budućeg života.

Potrebno je osluškivati ​​srce i slijediti njegov poziv. Također se morate sjetiti i održavanja zdravlja. Ako to olako shvatite, možete ozbiljno požaliti.

atma.hr – 78
Djevica

Ovo je vrlo povoljan period, posebno za one koji žele istodobno uspjeti i u ljubavi i u poslu. Astrolog preporučuje da slijedite zov srca, ali da ne zaboravite na zdrav razum, jer Djevice će moći drastično promijeniti svoj život ako postoji želja.

Do zaključno 29.09. bolje je usredotočiti se samo na posao. Bit će to nepovoljni dani, srećom uskoro su iza vas. Općenito, u ovom periodu možete značajno poboljšati odnose s drugom osobom, kao i riješiti većinu financijskih i poslovnih problema. Nema vremena za odmor – treba djelovati.

Vaga

Za Vagu će tjedan započeti povoljnom notom. Zvijezde i planeti dat će tim ljudima sreću u ljubavi i učiniti ih privlačnijima suprotnom spolu. Treba samo odlučiti kakvu osobu želite vidjeti pored sebe. Tako ćete lakše pronaći srodnu dušu. Veliki uspjeh očekuje one koji su već u vezi.

Imati sreće u ljubavi ne znači da se možete opustiti i ne raditi ništa na poslu. Naprotiv, sada je tako povoljno vrijeme da se može uspjeti u oba smjera odjednom. Vage trebaju biti pametnije i razboritije.

atma.hr – 39

Škorpion

Najnepovoljniji dan u tjednu je 03.10.. U poslu bolje je ne početi rješavati složene probleme. Čak i na povoljne dane 29. i 30.09., to može dovesti do previranja.

Morate se usredotočiti na rutinski i jednostavan posao. Za odmor će biti korisni lagana kupovina ili promjena okoline. Svatko tko je još uvijek slobodan, bolje je i dalje da ne mijenja status. Nove osobe u ovom periodu neće donijeti Škorpionima ništa dobro. Možete se ograničiti na komunikaciju na društvenim mrežama. Tamo također možete i koketirati.

Strijelac

Za Strijelce će početak listopada/oktobra biti vrlo povoljno vrijeme. Moći će prestići sve u financijskoj utrci i postići velike visine na kraju radnog tjedna, ako su, naravno, njihovi napori dovoljni. 29.09. je najopasniji dan. U utorak je bolje baviti se hitnim problemima i ne riskirati.

Također, početkom tjedna mogu se pojaviti mala neslaganja s rodbinom. Ovo će biti izvrsno vrijeme za početak nove i uzbudljive veze. Strijelac će se ovog tjedna sigurno sjećati, jer im se snovi mogu ostvariti.

atma.hr – 75Jarac

Prva polovica tjedna bit će vrlo mirna i neutralna. Strasti mogu kipjeti početkom mjeseca. Broj 1 je nepovoljan dan u kojem se mogu dogoditi velike svađe s rodbinom, kolegama, prijateljima. Jarci mogu očekivati ​​pogoršanje sukoba, probleme u komunikaciji s neznancima.

02.10. situacija će se malo popraviti, a 03.10. započinje vrlo povoljno razdoblje. Vikend možete posvetiti borbi protiv  loših navika koje truju veze i život općenito . Ovih dana bit će moguće uključiti se u treninge, prikupljanje novca, rješavanje financijskih problema, kupovinu pa čak i posao. Ne zaboravite na odmor.

Vodenjak

Vodenjacima započinje razdoblje financijskih i poslovnih aktivnosti. Došlo je vrijeme za sklapanje ugovora, sporazuma, aktivnije prisustvovanje razgovorima za posao. Također, ove će ljude čekati velika sreća u ljubavnoj sferi. Prvi dan bit će vrlo težak – zvijezde će biti u disonanci s planetima pa morate biti izuzetno oprezni.

Od utorka situacija će biti sve povoljnija. 01. i 02.10. bit će vrlo pozitivni dani. Bit će moguće uspjeti ne samo u poslu, već i u ljubavnoj sferi. Da biste razumjeli koliko je jaka privlačnost kod nove osobe, morate znati kako znakovi zodijaka izražavaju svoje osjećaje.

atma.hr – 78
Ribe

Pavel Globa vjeruje da Ribe mogu privlačiti ljubavne avanture, ali to će pozitivno utjecati na sreću i raspoloženje samo za one koji su još uvijek sami. Svi koji su već u vezi morat će više vremena posvetiti svojoj drugoj polovici.

U ovom periodu bit će puno teže postići pozitivne rezultate pa astrolog preporučuje da se usredotočite na najvažnije i najnužnije stvari. Ovaj tjedan je bolje ne kupovati skupe stvari. Najpovoljniji dani bit će 03. i 04.10. Vikend možete posvetiti svojim najdražima.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here