Foto: pixabay.com

Danas, 11.01., iskoristite optimizam u prvom dijelu dana dok je Mjesec još u Strijelcu. Poslije podne Mjesec ulazi u Jarca pa trebate biti pažljivi kada su obaveze u pitanju. Zatim Mjesec pravi trigon s Marsom, što nam daje dobre poslovne početke, emotivne i druge akcije koje trebate pokrenuti. Slijedi konjunkcija Merkura s Jupiterom, što nam daje dobru komunikaciju, dogovore, trgovinu, Jupiter sve to uvećava i daje nam uzvišenije oblike što god da radimo ili mislimo.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 11.01.

Kako je vladar dana Mjesec, onda trebate iskoristiti optimizam u prvom dijelu dana dok je još u Strijelcu. Poslije podne Mjesec ulazi u Jarca pa trebate biti pažljivi kada su obaveze u pitanju. Mnoge osobe mogu prihvatiti neke odgovornosti i poslove na duži vremenski period. Ovaj Mjesec daje hladnoću, distancu, strogost pa treba paziti u odnosima s drugim ljudima.

Zatim Mjesec pravi trigon s Marsom što nam daje dobre poslovne početke, emotivne i druge akcije koje trebate pokrenuti ili preuzeti. Ovaj aspekt je dosta dobar pa sve što ste planirali možete pokrenuti.  Zatim Merkur pravi konjunkciju s Jupiterom, što nam daje dobru komunikaciju, dogovore, trgovinu, dok Jupiter sve to uvećava i daje nam uzvišenije oblike što god da radimo ili mislimo.

I ovaj aspekt je odličan da sklopite sve slagalice u jednu veliku sliku plana i projekta koji trebate pokrenuti. I još jedan divan aspekt konjunkcija Mjeseca i Venere, koji vas mogu preporoditi u emotivnoj sferi života. Lijepe razmjene osjećaja, pojedine osobe koje su slobodne mogu upoznati srodnu dušu, dok pojedini mogu produbiti svoje emocije ili se ponovo vratiti nekoj svojoj bivšoj ljubavi.

atma.hr – 39

UTORAK, 12.01.

Kako je utorak dan Marsa, koji danas pravi nepovoljan kvadrat sa Saturnom, možemo imati dosta težak dan ispred sebe. Mjesec će biti u trigonu s Uranom što nam može dati iznenadni preokret i promjenjiva raspoloženja. Emotivno, mnogi žele neke nove preokrete, nove ideje, što će biti dosta teže sprovesti u djelo.

Merkur u kvadratu s Uranom može napraviti pravu pometnju u dogovorima. Brzopleta komunikacija može donijeti greške, a posebno trebate biti oprezni u prometu, zbog brzine, nepažnje i telefoniranja može doći do nesreće.

U nastavku Mjesec pravi sekstil s Neptunom što vam večernjim satima može dati sklad u emotivnom životu, kreativnost, intuiciju i još dosta lijepih osjećanja u odnosima i s partnerom.

SRIJEDA, 13.01.

Mlad Mjesec je u Jarcu pa možemo pokretati ozbiljnije i odgovornije stvari u životu, a kako će Mjesec biti u konjunkciji s Plutonom, onda mnoge osobe žele biti moćne dok ovaj aspekt daje i prilagođavanje pa je sasvim moguće da vam se ispune neke vaše zamisli i ideje.

Vi se uklapate u razne susrete, komunikacije i transformacije, što vam može donijeti lijepe nove početke. I danas imamo težak kvadrat Marsa i Saturna što nas može blokirati i sprječavati da ostvarimo kontakte, komunikaciju, neki dogovori i planiranja mogu se odložiti zbog neke blokiranosti. Mars požuruje i pritišće Saturn, daje neku vrstu blokade i nemogućnosti pa se možete osjećati nervozno i pod pritiskom.

Sve što ste planirali sada može iz nekih razloga biti usporeno i pomaknuto za neki drugi povoljniji period. Sada su teške mentalne i materijalne opcije pa se strpite. Zatim Mjesec prelazi u Vodenjaka i donosi malo olakšanje dok ne napravi konjunkciju sa Saturnom koji je već sam po sebi teško aspektiran s Marsom što daje jedan dosta borben i težak dan za mnoge znakove.

atma.hr – 75ČETVRTAK, 14.01.

Vladar dana je Jupiter koji tranzitira kroz Vodenjaka i pravi konjunkciju s Mjesecom što nam daje unutrašnju potrebu za promjenom, suosjećajnost, darežljivost i lakoću da postignete uspjeh. Veći optimizam može iznenada prekinuti kvadrat Urana koji vas može činiti nervoznim i ishitrenim. Zatim Uran danas kreće direktno pa se neke stvari pokreću misaono dok će vam trebati par dana da se stvari ubrzaju.

Mjesec je u konjunkciji s Merkurom, misli i osjećaji se stapaju pa dobro znate kako da se organizirate i što hoćete i kako hoćete postići.  Zatim, Venera je u trigonu s Uranom pa možemo očekivati preko odnosa, osjećaja da imate bolju suradnju s timom ili kolegama. Ovaj aspekt može ublažiti teži kvadrat Marsa i Saturna pa se možete lakše izboriti za svoje planove i ciljeve.

Moguća je podrška okruženja ili osoba na koje računate ako pokrećete nešto novo. Emotivno je također dobro za neka nova osvježenja u vezama ili ulazak u neku emotivnu priču koja je slobodnog statusa. Sunce je u konjunkciji s Plutonom pa se možete osloniti na sebe i svoje kvalitete pa i na osobe koji su autoriteti ili su na moćnom položaju.

Dobro pazite da ne dođe do sukoba ako odmjeravate svoje snage s tvrdoglavim i moćnim osobama da ne dođe do konflikta uslijed obostranog odmjeravanja.

atma.hr – 78
PETAK, 15.01.

Lijepa Venera je vladar dana i tranzitira kroz Jarca koji joj daje ozbiljnost i posvećenost. Možete djelovati hladno, ali to je samo maska da bi se zaštitili od toga da ne budete odbačeni. Iako je Uran krenuo direktno, on je u stacionarnom hodu pa se ništa konkretno ne događa i kako je Mjesec u praznom hodu ne očekujte da se nešto pokrene niti trebate forsirati već se opustite malo.

I dalje je aktivan kvadrat Marsa sa Saturnom pa dobro pazite, jer u jednom trenutku možete biti agresivni, a u drugom apatični. Kod pojedinih osoba ovaj aspekt može probuditi sebičnost, egoizam ili da postanete nasilni u nekim napetim situacijama. Zatim na kraju dana Mjesec ulazi u Ribe i daje vam odličnu intuiciju i pojedinim osobama poruke preko snova.

SUBOTA, 16.01.

Ovim danom vlada Saturn koji tranzitira kroz Vodenjaka i dalje pravi napetost i prepreke Marsovskoj energiji da se pokrene. Mjesec je u sekstilu s Venerom iz Jarca, Marsom i Uranom iz Bika što je dosta povoljno da se iskoriste kada su emotivni odnosi u pitanju i općenito sve vezano za odnose.

Dobar je dan, a i večer za druženje, komunikaciju, za razmjenu emocija i planiranje što i kako dalje. Lijepi i skladni odnosi vas mogu usrećiti i unaprijediti. Pojedine osobe baš danas mogu se pridružiti nekom timu ili grupi koja ih može pokrenuti, dok pojedine osobe mogu upoznati srodnu dušu neočekivano preko poznanika, grupnih aktivnosti i prijatelja.

atma.hr – 39

NEDJELJA, 17.01.

Ovim danom vlada Sunce koje je u Jarcu na zadnjim stupnjevima hvata zalet za ulazak u Vodenjaka, noseći novi sjaj. Zatim Mjesec je u konjunkciji s Neptunom pa možemo očekivati dobru intuiciju, kreativnost i maštu koja vas može odvesti u nove životne vizije. Danas s ovim aspektom se možete opustiti, zabavljati i družiti s dragim ljudima.

U nastavku slijedi sekstil Mjeseca s Plutonom. Možete se osloniti na svoje emocije, prilagoditi u raznim situacijama i sve što vam stoji na putu možete ukloniti i riješiti. Zatim će Jupiter praviti kvadrat s Uranom, što će trajati do 20.01. Može nam dati potrebu za neke novosti, putovanja na daleke destinacije, ulaganje novca ,obrazovanje i neke nove ideje.

Sve ovo se može događati u ovim danima koji neće biti najbolji, već mogu postojati konflikti i vi ih pokušavate promijenite i riješiti. Velika sklonost pretjerivanju, posebno kada je kocka u pitanju i burza. Dobro pazite na grupne poslove, ulaganja novca, putovanja, promet, sve se može pretvoriti u  neočekivane probleme širih razmjera, kako u porodici tako i u grupnim aktivnostima.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

115 KYLE GRAY: PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

11 vježbi uz pomoć kojih ćete poboljšati svoju duhovnu povezanost

Ova knjiga pruža čitatelju priliku da putem 11 vježbi posve preobrazi svoju energiju, da je podigne na višu razinu i da svakome tko ih prakticira proširi uvid u smisao života, njegove talente i misije koje svatko od nas ima ovdje na planetu Zemlji.

Knjiga “Podignite svoju vibraciju” Kylea Greya riznica je kvalitetnih vježbi, uvida i inspiracije koji nam svima trebaju. Ona nas iz dana u dan, korak po korak, na vrlo jednostavan način vodi kroz proces transformacije i konačno u potpunu slobodu da budemo zdravi, sretni i u dubokom miru.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here