Foto: pixabay.com

Danas, 01.02., naglašen je trigon Mjeseca iz Djevice i Plutona iz Jarca pa početkom dana imate šansu da se prilagodite nekim situacijama. Sunce iz Vodenjaka pravi kvadrat s Marsom iz Bika pa se mogu javiti problemi i konflikti s nadređenima. Zatim Mjesec pravi trigon s Venerom pa možete malo izgladiti prethodne odnose i neslaganja.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 01.02.

U ovom Mjesečevom danu naglašen je trigon Mjeseca iz Djevice i Plutona iz Jarca pa početkom dana imate šansu da se prilagodite nekim situacijama. Vaša prodornost i snalažljivost može rješavati sve u hodu. Neki veći problemi se mogu javiti, jer Sunce iz Vodenjaka pravi kvadrat s Marsom iz Bika.

Problem s isticanjem sebe s autoritetima dovodi do konflikta na poslu sa šefovima i nadređenima, poslovnim kolegama i bliskim osobama. Uglavnom se radi o tome tko je utjecajniji, moćniji i tko je šef, tko se treba poštovati i slušati. Najbolje je da budemo mirni i ne ulazimo u rasprave.

Mogući su ozbiljni problemi kada su autoriteti i šefovi u pitanju pa i gubitak ugleda je moguć. Zatim Mjesec pravi trigon s Venerom što nam donosi lijepo slaganje s bliskim  ljudima, emotivnim odnosima i općenito s ljudima pa možete malo izgladiti prethodne odnose i neslaganja.

Zatim Mjesec ulazi u Vagu što nosi sa sobom harmoniju emocija, diplomaciju i dobro rasuđivanje. U nastavku i Venera prelazi iz Jarca u Vodenjaka pa u emotivne odnose ulazi neka novost i neobična događanja s partnerom, dok slobodni mogu upoznati partnera ili započeti vezu koja je neočekivana i neobična. Za kraj, Mjesec je u trigonu sa Saturnom pa emocije mogu biti stabilne bez obzira što se događalo tijekom dana.

atma.hr – 39

UTORAK, 02.02.

Ovaj Marsov dan nam daje izobilje energije i dosta lijepih događanja i povoljnosti. Mjesec će praviti trigon sa Suncem, što nam daje veći optimizam, ambicije, sreće, harmonije, uspjeha pa možete imati sreće, posebno žene koje su u modi, estetici, umjetnosti i drugim lijepim zanimanjima.

Dovoljno je uspješan dan i za osobe koje rade u medijima ili su povezane s komunikacijom. Sve timske i grupne suradnje mogu vas odvesti do uspjeha, mada i osobe koje same rade mogu imati lijep dan i napredak.

Moguće je da pojedine osobe odmjeravaju koju šansu da odaberu između dvije ponude. Odličan osjećaj za financije i poslove, čak se može razriješiti problem ako je bio u ponedjeljak. Mnoge stvari danas možete realizirati i istaknuti se, baš onako kako i dolikuje vama.

SRIJEDA, 03.02.

U ovom danu Merkurovskih energija trebate biti oprezni, jer je on retrogradan u Vodenjaku, dok će Mjesec praviti kvadrat s Plutonom, što nam može dati neprilagođavanje ljudima i situacijama. Isključivost je naglašena pa ipak s druge strane imamo lijep trigon Mjesec – Merkur koji mnogima kroz komunikaciju može donijeti opuštanje i sretne okolnosti i dogovore.

Nepredvidivost sreće je uvijek aktivna pa nas može iznenaditi. Zatim, Mjesec prelazi u Škorpiona pa se mogu ispoljiti potisnute destruktivne emocije i u nastavku uključuje se kvadrat s Venerom, što opet nosi lošu energiju u bliskim odnosima, kako emotivnim tako i poslovnim i u okruženju.

Možete imati problem u odnosima ili biti prisutni dok drugi prolaze kroz taj problem pa pazite da ne ulazite u konfliktne situacije. Najbolje se primiriti.

atma.hr – 75ČETVRTAK, 04.02.

Ovim danom vladaju sretne energije Jupitera pa koliko god imali negativnosti ipak su moguće i sretne okolnosti. Mjesec je u kvadrati sa Saturnom što nam daje neki pritisak, teškoće, prepreke, brige na nekom dugoročnom planu.

Zatim opozicija s Uranom može biti opet problem da se neki novi pokušaji ne realiziraju ili nailaze na iznenadne blokade i neslaganja od drugih ljudi. Nepredviđene stvari i problemi se javljaju iznenada. U nastavku Mjesec pravi kvadrat s Jupiterom što nam daje probleme materijalne prirode, dok opozicija s Marsom daje probleme u odnosima, svađe i konflikte.

Potrebno je da ne budete ishitreni, da brzo reagirate, jer se mogu pojaviti gubitci i od prijatelja da napravite neprijatelja ili da se pojave neprijatelji. Zatim, Mjesec pravi kvadrat sa Suncem što nam daje ograničenja i nije dobro da u narednim danima nešto novo pokrećete, već završite sve započeto.

Ovaj dan je dosta težak pa ako se primirite i ne reagirate destruktivno i ishitreno, moguće je da prođete dosta dobro.

atma.hr – 78
PETAK, 05.02.

U ovom danu vladavine Venere koja tranzitira kroz Vodenjaka koja je nesvakidašnja i neobična. Mjesec pravi trigon s Neptunom pa možete imati dobru intuiciju, kreativnost, maštu i osjećaj kako da se postavite prema drugim ljudima i situacijama. Zatim, Mjesec će biti u kvadratu s Merkurom pa su disharmonični vaši osjećaji, misli i način na koji se prezentirate.

Sada trebate zanemariti logiku već koristite svoju intuiciju i ispravne osjećaje. Lijep sekstil Mjesec – Pluton vam daje prilagođavanje  i prodornost. Zatim, Mjesec prelazi u znak Strijelca, što nosi sa sobom opuštanje, veselost i optimizam.

Ovaj dan je dosta raznolik od napetosti, raspoloženja do opuštanja pa bi trebali slijediti svoju intuiciju i maksimalno uključiti optimizam.

SUBOTA, 06.02.

Energije Saturna su dosta jake u Vodenjaku koji traži od nas da budemo pravedni. Mjesec je u sekstilu s Venerom što je dobro za popravljanje vaših odnosa. Dolazi do boljitka u odnosima  gdje su sklad i harmonija naglašeni. Mnoge osobe sada mogu upoznati i sklopiti nove veze, kako poslovne tako i emotivne.

Zatim Mjesec je u sekstilu sa Saturnom, koji donosi sigurnost, stabilnost i da radite neke stvari sa starijim osobama ili sa ženama. U nastavku konjunkcija Venere sa Saturnom u Vodenjaku daje novi početak u odnosima i poslovnim sferama.

Ovaj aspekt daje sigurnost i stabilnost u vezama pa ako uđete u vezu onda će ipak ona biti na neki način neobična i nesvakidašnja u smislu da imate više slobode i da nije nešto konzervativno i staromodno. Ipak ovaj aspekt ne nosi pretjeranu bliskost i toplinu, mada druga uklapanja mogu biti vrlo povoljna.

Slobodne osobe mogu ući u vezu. Sekstil Mjeseca i Jupitera može vam pokrenuti lijep optimizam i raspoloženje pa se možete družiti i uživati u lijepim događanjima.

atma.hr – 39

NEDJELJA, 07.02.

U današnjoj energiji Sunca pridružuje se i sekstil s Mjesecom što nam daje lijepu energiju da se istaknemo da budemo optimisti, ali kada napravi kvadrat s Neptunom onda možete pretjerati s optimizmom, biti malo nesigurni, konfuzni pa se povucite odmorite i ne donosite odluke, jer može doći do grešaka.

Zatim Venera pravi kvadrat s Uranom što može donijeti dosta tenzije i iznenadnih emotivnih nesuglasica. Moguće su svađe, nerazumijevanje i neočekivane svake nelagodnosti. Pojedine osobe mogu raskinuti emotivne veze, poslovne ili u bliskim odnosima pa strogo pazite da ne dođe do toga.

Zatim Mjesec pravi sekstil s Merkurom što vam može pomoći da uskladite misli i osjećaje pa samim tim i da ublažite ili razriješite nerazumijevanje, konflikt i nesklad. Zatim Mjesec prelazi u Jarca pa se emocije hlade i stišavaju dok se vi trebate povući i odmoriti.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

48 UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Gabrielle Bernstein: UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve

Osobne priče i univerzalne lekcije Gabrielle Bernstein nude okvir za uklanjanje prepreka onomu čemu svi težimo: sreći, sigurnosti i jasnomu pravcu. Te lekcije mogu nam pomoći da se suzdržimo od svoje potrebe za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode. Ona sama nastoji preobraziti strah u vjeru kroz prihvaćanje, predavanje i posvećenost svom duhovnom putu koji se trajno razvija.

Poziva nas da se popnemo na val svoje energije i istinske moći i pronađemo snagu u trenucima potištenosti, sinkronicitet i podršku kad smo izgubljeni, sigurnost u nesigurnim okolnostima i radost u boli te u knjizi donosi meditacije, vježbe i sve ono što i njoj pomaže na duhovnom putu.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here