Foto: pixabay.com

Utorak je dan Marsa pa kako on pravi kvadrat s retrogradnim Jupiterom iz Jarca treba paziti na svaku vrstu pretjerivanja. Istovremeno, Mjesec pravi sekstil s Marsom pa će mnogi osjetiti priljev energije koja potiče veću hrabrost i da se upustite u veće fizičke aktivnosti i motivaciju. Pojedine osobe će trebati imati viša znanja da bi mogle pokrenuti neke poslove ili projekte.

atma.hr – 78
UTORAK, 04.08.

Utorak je dan Marsa pa kako on pravi kvadrat s retrogradnim Jupiterom iz Jarca treba paziti na svaku vrstu pretjerivanja. Istovremeno, Mjesec pravi sekstil s Marsom pa će mnogi osjetiti priljev energije koja potiče veću hrabrost i da se upustite u veće fizičke aktivnosti i motivaciju. Pojedine osobe će trebati imati viša znanja da bi mogle pokrenuti neke poslove ili projekte.

S aspektom Mars – Jupiter treba paziti na putovanjima pa čak neka putovanja mogu iznenada biti spriječena. Potrebno je da pazite kada su ulaganja ili troškovi u pitanju, jer ovaj aspekt može dati nepromišljenost, brzopletost i bahatost. U popodnevnim satima Mjesec će praviti trigon s Venerom što je lijep aspekt za emotivne odnose i s drugim ljudima, obitelji je moguć sklad. Ovaj dan nosi u sebi dobre i stimulativne aspekte pa kada zanemarimo pretjerivanje možemo uživati u ljepoti i emocijama.

atma.hr – 39

SRIJEDA, 05.08.

Srijeda je dan Merkura i on danas prelazi iz Raka u Lava, gdje će biti od 05.08.do 19.08. i nosi sa sobom pozitivnost, idealizam, teatralnost, koncentriranost, romantične veze itd. Mjesec ulazi u Ribe što nam daje više posvećenosti unutrašnjim emocijama i intuiciji.

Ovaj dan je dosta dobar ako hoćete krenuti u nešto novo od poslova do emotivnih veza i svakodnevnih životnih tokova. Sve što je vezano za Merkur od danas možete rješavati, uspostaviti dogovore,odgovoriti na poštu, poruke, završiti neku papirologiju ili kretati s nekim novim stvarima. Ovo je jedan pozitivan dan za mnoge horoskope i nove mogućnosti.

atma.hr – 75ČETVRTAK, 06.08.

Četvrtak je dan Jupitera pa kako je on retrogradan u Jarcu, u sekstilu s Mjesecom, a Mjesec u konjunkciji s Neptunom i sekstilu s Uranom, donosi mnoge iznenadne povoljnosti u suradnji , raznim kontaktima, grupama, prijateljstvu i drugim odnosima. Mnoge osobe mogu imati mogućnost da zarade novac gdje dobivate optimističko raspoloženje i želju da stvarate.

Dobar osjećaj za kreativnost, stvaralaštvo i emotivne razmjene osjećaja su danas vrlo povoljne. Ovaj dan je vrlo pozitivan i kako Uran daje iznenađenja onda bi ga pojedine osobe mogle upamtiti po lijepim događanjima i nekim neobičnim stvarima u životu.

atma.hr – 78
PETAK, 07.08.

Petak je dan Venere i kako ona danas mijenja znak nakon dužeg tranzita kroz Blizance, ulazi u Raka od 07.08 do 05.09. pa možemo očekivati senzitivnost, idealizam, tople majčinske osjećaje i uživanje u lijepim životnim stvarima. Mjesec će praviti sekstil s Plutonom i Saturnom pa možete očekivati da sve ide brže, posebno kada su dugoročne stvari u pitanju.

Odlična prilagodljivost ljudima i situacijama na koje nailazite, dobro za poslovne i privatne životne tokove. I u produžetku Mjesec će praviti kvadrat s Venerom pa pojedine osobe mogu biti malo nezadovoljni u odnosu s voljenom osobom i drugima. Kako ovaj aspekt kratko traje ne treba se brinuti, brzo prolazi.

Budite ustrajni uslijed smjenjivanja raspoloženja i ne donosite nikakve odluke ili zaključke. Zatim Mjesec ulazi u Ovna što nam daje više akcije, optimizma želje da se usmjerimo prema našim ciljevima. Dan je dosta dobar posebno za mnoge koji žele započeti nešto novo i krenuti ka cilju.

SUBOTA, 08.08.

Subota je dan Saturna pa kako je on retrogradan u Jarcu i polako se kreće ka Plutonu, daje pojedinim osobama ambicioznost u pogledu moći i statusa uz insistiranje i dominaciju koja može donijeti dobro i zlo, što opet ovisi od osobnog horoskopa. U nastavku Mjesec pravi trigon s Merkurom što nam donosi lijepe osjećaje i harmoniju s našim mislima pa bi trebali iskoristiti da sve što mislimo i osjećamo da napravimo.

Odlična emotivna podrška, komunikacija i razmjena emocija s drugima je također dobra i harmonična s ovim aspektom. Za sve što ranije niste mogli razriješiti danas je pravo vrijeme, čak i neke aktivnosti kao što su vježbe, kretanje u prirodi s društvom. Dan je s uzlaznim energijama pa će mnoge osobe življeg temperamenta uživati u glasnim druženjima i natjecanjima.

atma.hr – 78
NEDJELJA 09.08.

Nedjelja je dan Sunca i ono je u svom znaku, Lavu, u lijepom trigonu s Mjesecom iz Ovna što je odlično da se istaknete u bliskim odnosima i pokažete vaše pozitivne sposobnosti da se lijepo družite. U nastavku dana kreće aspekt manje pozitivan, Mjesec u kvadratu s Jupiterom, što mnogim osobama može donijeti velike izdatke, neki drugi vid pretjerivanja pa pazite da ne kupujete nešto što vam nije neophodno, jer je moguć ulazak u minus.

Zatim Mjesec pravi konjunkciju s Marsom što nam može dati iznenadni priljev energije pa možete iskoristiti za popodnevne šetnje , odlaske u prirodu, neki vid fizičke aktivnosti bi vam dobro došlo. I u narednim satima Mjesec pravi kvadrat s Plutonom i Saturnom što nam može dati brige, napetosti, nervoze pa pazite što radite i kako se ponašate u odnosima da ne dođe do konflikta ili da nešto napravite pogrešno. Ovaj dan ima dosta jake energije koje treba iskoristiti konstruktivno.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

110 HEMP ŠEŠIRI

HIMALAYAN ŠEŠIR OD KONOPLJE

Cool, čvrsti i ekološki šeširi, ručno izrađeni u Nepalu od eko konoplje.

Dostupno u različitim bojama i dezenima.

Kroz rub oboda šešira provučena je mekana metalna žica tako da oblik šešira možete namjestiti po želji.

Opseg dijela koji ide na glavu je oko 52 cm. Ukupan promjer vanjskog ruba oboda je 30 cm.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here