Foto: pixabay.com

Danas, 05.10., Mjesec u Biku i pravi lijep trigon s Jupiterom, Saturnom, Plutonom i sekstil s Neptunom pa ovaj dan može biti odličan za početak radnog tjedna! Ukazuju se nove šanse, sretne okolnosti, mogućnosti dobitaka i uspjeha na više životnih aspekata. Sa sigurnošću možete preuzeti veće odgovornosti, dugoročne projekte i sve što pokrenete može vam donijeti dobre rezultate i uspjeh na duže staze.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 05.10.

Ponedjeljak je dan Mjeseca pa kako je Mjesec u Biku i pravi lijep trigon s Jupiterom, Saturnom, Plutonom i sekstil s Neptunom, ovaj dan može biti odličan za početak radnog tjedna. Optimizam je na visokoj razini, akcija je ispred vas i sposobnost kako da isplanirate, kako da se usmjerite.

Odnosi s ljudima i na poslu mogu biti više nego dobri. Emotivno je dosta dobro svim znakovima pa iskoristite ovaj pozitivan početak tjedna za sve što planirate postići. Nove šanse, sretne okolnosti, mogućnosti dobitaka i uspjeha na više životnih aspekata. Možete se sigurno osloniti na svoju intuiciju koja vas može voditi ispravnim putem.

Mnoge osobe koje se nisu mogle uskladiti, sada to mogu lako, te se mogu prilagoditi nekim situacijama, ljudima i prodrijeti duboko u neke stvari koje ih interesiraju. Sa sigurnošću možete preuzeti veće odgovornosti, dugoročne projekte i sve što pokrenete može vam donijeti dobre rezultate i uspjeh na duže staze.

atma.hr – 39

UTORAK, 06.10.

Utorkom vlada Mars koji je u Ovnu i pravi kvadrat s Jupiterom, Saturnom i Plutonom pa pojedini znakovi mogu imati veće borbe, nervozu i nestrpljivost kada su određene situacije u pitanju. Zatim Mjesec prelazi u Blizance što je dobro za komunikaciju, dogovore, planiranje, pokret i bavljenje sitnicama.

Moguća je mala rastresenost, jer je Mjesec u Blizancima znatiželjan i voli svašta vidjeti, saznati i naučiti. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Venerom iz Djevice pa može doći do nekih sitni nezadovoljstava na poslu s partnerom ili općenito s ljudima u odnosu.

Uslijed različitih potreba i želja moguće je da se ne možete uskladiti. Pokazivanje emocija se svodi više na riječi i misli nego na emocije, koje bi trebali podijeliti s dragim osobama i ljudima. Vi ste s ovim aspektom najviše usmjereni na sebe pa se preporučuje da podijelite emocije s voljenom osobom, obitelji, prijateljima i šire.

atma.hr – 75SRIJEDA, 07.10.

Ovim danom vlada Merkurovska energija misli i riječi. Mjesec iz Blizanaca pravi trigon sa Suncem iz Vage što je odličan aspekt da sebe stavite u prvi plan. Vrlo su naglašene sposobnosti komunikacije, pregovora, snalaženja u svemu što je vezano za komunikaciju, partnerstvo ,odnose, sposobnosti dolaze do izražaja kao i vaša osobnost.

Zatim Mjesec pravi kvadrat s Neptunom pa možemo očekivati rastresenost, nepažnju, nesigurnost, što može poremetiti emotivni život pa dobro pazite i ne donosite neke nepromišljene odluke kada su emocije u pitanju. Vrlo nepredviđen aspekt u narednim danima je opozicija Merkura iz Škorpiona s Uranom iz Bika pa su moguće neke prepreke.

Uslijed neuspjeha mogući su prekidi sa suradnicima, u timskom radu ili u obiteljskom radu ili dogovoru. Pazite kada je brzopletost, ishitrenost u pitanju, jer uslijed živčane napetosti možete učiniti nepromišljene stvari. Moguće su svađe, problemi u prometu pa čak i povrede i prometne nezgode.

atma.hr – 78
ČETVRTAK, 08.10.

Energije dana su pod vladavinom Jupitera koji je u Jarcu i kvadratu s Marsom, koji pravi sekstil s Mjesecom, što nam može dati akciju i cilj. Puni pozitivne energije možete napraviti sve što ste planirali i Mars će vam dati pozitivnu i optimističnu energiju da možete sve što hoćete i želite.

Zatim Mjesec prelazi u Raka i svoju prirodnu kuću pa će emocije krenuti da se malo vraćaju u balans. U prethodnim danima je bilo nesklada, a sada se možete uskladiti sa svojim voljenima pa i šire.

Bitno je da se uskladite i sa svojom obitelji i da posvetite više pažnje i date toplinu emocija. Dan je dosta povoljan pa ga iskoristite i napravite sve što ste planirali u prvom dijelu dana.

atma.hr – 39

PETAK, 09.10.

Venera je vladarica ovog dana i kako pravi sekstil s Mjesecom, a on s Uranom i lijep trigon s Merkurom, što je fenomenalno za prvu polovinu dana, da budete u skladu, da se dogovarate, međusobno osjećate obostrane potrebe. Izražen je neki originalan rad, prijateljstvo, druženje, rad u grupama.

Razmišljanja, rad, intuicija i djelovanje je dosta slično tako da se možete uspješno dogovoriti i vaše akcije i ciljevi se mogu sprovesti u djelo. Uspješna zarada i sve što trebate napraviti neka bude u prvom dijelu dana.

Već u drugom dijelu dana Mars je u kvadratu s Plutonom, što će biti i par narednih dana pa se neke stvari, koje su gurnute pod tepih, sada mogu pokazati kroz veliku napetost.

Prošlost i neki duboki konflikti su pred vama pa možete biti bijesni i kroz ishitrene akcije, možete biti agresivni, svadljivi ili se netko prema vama tako ponaša, a vi trpite. Ove energije su jako provokativne i stvaraju neugodnost pa ako ste u toj energiji, budite pribrani i povucite se, da ne dođe do posljedica i neugodnih scena. Sklanjajte se od te nasilne energije.

atma.hr – 75SUBOTA, 10.10.

Energije dana su pod vladavinom Saturna i kako je on u Kvadratu s Marsom, koji je malo popustio, još se osjeti borba, poraz, sukob, gubitak i uništenje pa trebate na to obratiti pažnju.  Zatim Mjesec pravi kvadrat sa Suncem pa se treba aktivirati, da se završe prethodne stvari i poslovi i ne započinjite ništa novo.

Mjesec će praviti opoziciju s Jupiterom pa trebate paziti s novcem. Ne preporučuju se daleka putovanja i velike financijske transakcije. Zatim, Mjesec je u trigonu s Neptunom, koji nam daje intuiciju i znanje kako da izbjegnemo sve što je nepovoljno.

Emotivno vam daje osjećaj da točno znate što treba voljenim osobama da bi bile sretne. Zatim, Mjesec je u kvadratu s Marsom i čini opoziciju s Plutonom, Saturnom pa je izražena napetost, svađe, konflikti,nesigurnost.

Aktivirajte se fizički da sve to u večernjim satima izbjegnete. Izbjegavajte sve stimulanse i emotivne rasprave s voljenim osobama. Bilo bi dobro da se primirite i ne izlazite u društvo.

NEDJELJA, 11.10.

Energija Sunčeve svjetlosti nas može obasjati, posebno što će Venera praviti trigon s Uranom što nam može donijeti ugodna iznenađenja. Moguće je da pojedine osobe mogu ući u emotivnu vezu, ali Uran je nepredvidiv i ne ustrajava dugo pa i veza može biti kratka.

atma.hr – 78
Svim zauzetim osobama partner može prirediti neko novo osvježenje, što će vas razveseliti. Svakako je promjena na pomolu pa je iskoristite. Zatim, Mjesec prelazi u Lava, što je dobro da istaknete sebe i svoje kvalitete na glamurozan način.

Zatim slijedi kvadrat Sunca s Jupiterom pa se mnogi mogu hvaliti, isticati svoju osobnost, pokazivati ekstravaganciju, što može pojedine osobe iritirati. Moguće je bahaćenje s ovim aspektom da bi se skrenula pažnja na sebe koliko i što se sve može. Može se ući u dug bespotrebno pa pazite kako se ponašate i kako se pokazujete.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

45 SAL RACHELE – MISTERIJA VREMENA

MISTERIJ VREMENA

Jesu li tajne života skrivene unutar misterija vremena?

Što je vrijeme? Zašto je tako važno uzdići se iznad satnice i kalendara?

Mi smo puno više nego što nas se prikazuje. Unutar nas nalazi se ključ za Kreaciju. Mi smo majstori vremena i prostora, ali smo to zaboravili. Naša namjera jest da vam na ovim stranicama pomognemo prisjetiti se vlastite veličanstvenosti.

U drugom dijelu knjige upoznajemo moćnu novu tehniku koja je već transformirala živote nekoliko tisuća ljudi.

Cijena: 137,70 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here