Foto: pixabay.com

Danas, 08.02., Mjesec tranzitira kroz Jarca i pravi trigon s Uranom iz Bika. Aktivna su nova mišljenja, razrada tema i novih ideja. Merkur je u konjunkciji sa Suncem pa se možete povezati s osobama koje vam mogu dati podršku da se istaknete. Zbog retrogradnog Merkura ne preporučuju se nove ideje u pokretanju, samo završavanje onih od prije.

atma.hr – 78
PONEDELJAK, 08.02.

U ovom Mjesečevom danu Mjesec tranzitira kroz Jarca i pravi trigon s Uranom iz Bika pa je vrlo povoljno za suradnje u timskim i grupnim udruženjima. Mnoge osobe se mogu lijepo dogovoriti, družiti s dragim ljudima.

Aktivna su nova mišljenja, razrada tema i novih ideja. Zatim Merkur je u konjunkciji sa Suncem što je dobro da se povežete s osobama koje vam mogu dati podršku da se istaknete. Neke ideje se sada mogu ponovo javiti od ranije i kako je Merkur retrogradan mogle bi se završiti ili pokrenuti.

Ne preporučuju se nove ideje u pokretanju, samo završavanje onih od prije. Pojedine osobe mogu oformiti grupu ili tim za neke nove projekte.

UTORAK, 09.02.

Mars, koji je u Biku, pravi lijep trigon s Mjesecom pa možete imati dosta energije koju možete usmjeriti po potrebi gdje ste planirali. Akcija je dosta naglašena, što vam daje energiju da napravite dosta stvari.

Spretnost je naglašena i sve se odvija po planu. Zatim Mjesec pravi sekstil s Neptunom što nam daje dobru intuiciju ,osjećaj za mnoge situacije i kako da se postavite s osobama koje vas okružuju. U nastavku Mjesec će biti u konjunkciji s Plutonom što daje prilagođavanje i mnoge dublje i jasnije analize mogu biti naglašene.

U ovom danu je dosta dobra energija za sve planirano da se realizira i pokrenu neke druge akcije, bez obzira koje su prirode.

atma.hr – 39

SRIJEDA, 10.02.

U ovom danu Merkura, koji se kreće retrogradno u Vodenjaku i traži oprez, jer pravi kvadrat s Marsom iz Bika, mogu iskazati napetosti, nervoza, ishitrenost, nepromišljenost. Reakcije mogu biti nagle i brzoplete pa samim tim i neke greške se mogu događati.

Moguće su svađe, neslaganja problemi u prometu uslijed brzine i nepažnje. Izbjegavajte svađe, posebno s nadređenim osobama. Mjesec ulazi u Vodenjaka, što nam daje mogućnost ulaska u suradnje, razne grupe, timski rad, dogovore i komunikacije sa suradnicima.

Zatim će Mjesec biti u konjunkciji sa Saturnom i u kvadratu s Uranom, što opet daje brige, nepromišljenost, svađe pa se danas nikako ne preporučuje da budete brzi, da ne razmislite prije odluke, možda najbolje da ne donosite odluke.

Konjunkcija Mjeseca s Venerom može vam pomoći da neke stvari koje ste ishitreno i nepromišljeno napravili sada ublaži i na neki način popravi. Pojedine osobe mogu ući u vezu, dok zauzete mogu svoju vezu ili brak dovesti u lijepe i ugodne trenutke s partnerom.

atma.hr – 75ČETVRTAK, 11.02.

U ovom sretnom Jupiterovom danu pridružuje se Mjesec u konjunkciji i Merkur pa možete biti optimistični puni novih ideja, motivirani nekim novim projektima i planiranjima. S ovim aspektima možete rješavati planirane stvari i sprovoditi neke nove ideje koje mogu da budu na širem i dužem vremenskom periodu.

Zatim Mjesec pravi kvadrat s Marsom pa je moguća nervoza, brzopletost, što uslijed emotivnih prepirki može dovesti i do svađe pa dobro pazite da ne dođe do toga. U nastavku, Venera je u konjunkciji s Jupiterom, što je jedan čaroban aspekt pun sreće pa možete pokrenuti što god da ste zamislili.

Vaši odnosi mogu biti harmonični i svrsishodni, dok mnoge osobe mogu proširiti svoje sposobnosti i znanje. S ovim aspektom sami sa sobom se osjećate lijepo i sretno. Možete unaprijediti mnoge stvari između ostalog i financije.

Vrlo povoljna su svaka pokretanja i ulaganja što bi trebali iskoristiti danas. U večernjim satima događa se mlad Mjesec u Vodenjaku i uz ove lijepe aspekte nam daje još ljepše mogućnosti i podršku na duži period. Što god pokrenete može biti plodonosno, od investicija, emocija i posla.

atma.hr – 78
PETAK, 12.02.

U ovom danu Venere još uvijek se osjeća lijepa konjunkcija Jupitera od prethodnog dana pa možemo nastaviti u toj dobroj energiji. Zatim Mjesec prelazi u Ribe i nosi sa sobom dobru intuiciju i osjećaj kako da se uklopite u ambijent i postavite s drugim ljudima i situacijama.

Iskoristite ovaj dobar osjećaj da neke stvari dovedete u red. Moguće su iznenadne ideje, jer Mjesec pravi sekstil s Uranom pa i te ideje ako ne možete danas sprovesti u djelo zapamtite ili zapišite.

Dan je dosta povoljan uz skladne suradnje i pomoći od vaših ukućana, prijatelja, kolega na poslu pa ga iskoristite maksimalno.

SUBOTA, 13.02.

U ovom Saturnovskom danu lakoću komunikacije i lijepih događanja može nam pružiti konjunkcija Merkura i Venere iz Vodenjaka . Moguće je pokretanje planova i unapređenje komunikacije s obitelji, voljenom osobom i okruženjem.

Možete pokrenuti zajedničke projekte ili se povezati s nekim timom ili grupnim radom, da se lijepo uklopite i sve pokrenete.

Možete pokrenuti nešto poslovno i privatno što do sada niste radili. U svakom slučaju ova konjunkcija donosi mnogo lijepe komunikacije, novih pokretanja, kako privatnih tako poslovnih i društvenih pa možete imati razne blagodati i financijske napretke od lijepih i novih pokretanja.

Zatim Mjesec pravi konjunkciju s Neptunom i sekstil s Marsom pa možete lijepo iskoristiti ovaj dan za fizičku akciju, emotivne susrete i romanse.

atma.hr – 39

NEDJELJA, 14.02.

U ovom danu vladar energije je Sunce koje tranzitira kroz Vodenjaka koja spaja prijateljstva i mnoge druge veze. Zatim, Mars je u sekstilu s Neptunom pa možete pokrenuti nešto lijepo i kreativno za svoju voljenu osobu, jer je dan zaljubljenih pa se budi romantika i neka Neptunovska skrivena, ekstra nadljudska mistika.

Energija ovog aspekta može biti maštovita, kreativna, što možete iskoristiti za neku zabavu, hobi ili svoje privatne stvari. Zatim Mjesec pravi sekstil s Plutonom, što je dobro za duboka istraživanja, prilagođavanje, sentimentalnu maštu pa ako ste u društvu možete prirediti lijepe trenutke za sebe i druge.

U nastavku Mjesec prelazi u Ovna što će dati više vatrenije emocije, motivaciju i akciju što možete iskoristiti za fizičku aktivnost. Zatim Merkur pravi konjunkciju s Jupiterom, što je dobro za neka ranija planiranja i pokretanja pa ako nije bilo dobro sada se može ispraviti i reorganizirati.

Kako je Merkur retrogradan onda možete sve što nije dobro promijeniti i dobro razmisliti za naredni period.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

98 TRAŽITE I DANO VAM JE

Esther i Jerry Hicks: Tražite i dano vam je

Kako ostvariti svoje želje

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu.

Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here