Foto: pixabay.com

Danas, 09.11., Mjesec mijenja znak i ulazi u Djevicu u drugom djelu dana, što će od vas tražiti da se posvetite sitnim stvarima, detaljima. Strogo pazite i čuvajte vaše veze, brak i općenito prijateljske, poslovne odnose. Budite oprezni, pravite kompromisna rješenja i sve poduzmite prije nego se odlučite za bilo kakav prekid.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 09.11.

Ponedjeljkom vlada Mjesec koji je u sekstilu s Merkurom pa možemo imati lijep početak tjedna i u prijepodnevnim satima možete lijepo komunicirati, jer su misli i emocije usklađene. Odlično je za dogovore, pregovore donošenje odluka i još drugih pozitivnih mogućnosti. Pojedine osobe mogu završiti neke pravne stvari i sve vrste odnosa.

Kako Mjesec mijenja znak i ulazi u Djevicu u drugom djelu dana što će od vas tražiti da se posvetite sitnim stvarima, detaljima i da odradite sve što ste ostavljali za poslije. Zatim narednih dana opozicija Venere i Marsa što nam može donijeti teži tenzičan period kada su odnosi u pitanju bili oni poslovni, ljubavni i drugi emotivni odnosi.

Danas pa u narednim danima strogo pazite i čuvajte vaše veze, brak i općenito prijateljske, poslovne odnose da se ne posvađate i razilazite, jer je ovaj aspekt dosta jak i stavlja vas na testiranje. Ili prolazite test ili padate, o vama ovisi.

Osobe koje imaju izraženu Veneru sada mogu izvući maksimum iz aspekta s Marsom koji je retrogradan i koji djeluje ishitreno bez takta ili se povlači i bjesni u sebi. Budite svakako oprezni, pravite kompromisna rješenja i sve poduzmite prije nego se odlučite za bilo kakav prekid.

atma.hr – 39

UTORAK, 10.11.

Danas je vladar dana Mars i on je još retrogradan te pravi opoziciju s Venerom pa i dalje ostaje da pazite na vaš brak, veze i druge odnose, da ne raskidate i donosite odluke ishitreno već se potrudite da razmislite uz kompromis i takt. Zatim Mjesec pravi trigon s Uranom što je odličan aspekt za timski, grupni rad, nove ideje, projekte, lijepe odnose s obitelji i prijateljima pa čak i da se ublaže aspekti na polju partnerstava.

Još jedan odličan aspekt trigon Sunca s Neptunom kroz vodene znakove pa će vas intuicija odvesti pravo na put uspjeha, gdje točno znate kako da se istaknete i pokažete svoja umijeća koja rijetko pokazujete pa to može baš da vas istakne. Moguće je da razotkrijete neke tajne koje su vam stajale na putu do uspjeha.

S druge strane, moguća je neka nedefinirana rastrzanost kada su osjećaji u pitanju. Potrebno je da budete otvoreniji i da ne ostavljate dojam nedorečenosti, misterioznosti, jer je moguće da vas protumače kao nekoga tko manipulira.

Moguće je da izbjegnete komplikacije ako ste otvoreni i taktični. Večeras Merkur ulazi u Škorpiona pa donosi transformaciju, duboko analiziranje, ispravljanje grešaka, prodoran um, duboka poniranja u podsvijest i još mnoge transformacije uma.

atma.hr – 75SRIJEDA, 11.11.

Ovaj dan pripada vladavini Merkura pa kako je on sada ponovo u Škorpionu, mnoge stvari se sagledavaju dublje, um je prodorniji i nalaze se mnoga rješenja i transformacije u životu. Odlična pozicija aspekata Mjeseca s Jupiterom, Plutonom i Saturnom pa će osjećaji biti prilagodljivi, prilagođavanje okolnostima je izraženo, umijeće upravljanja s financijama je također dobro.

Sigurnost, odgovornost i razmišljanje ili pokretanje nekog posla na duži vremenski period također je dosta sigurno i povoljno. Mnoga financijska ulaganja i transakcije veće količine novca danas je dosta povoljno.

Odličan je dan danas na društvenim, poslovnim i obiteljskim životnim tokovima pa ga trebate obavezno iskoristiti. Mjesec mijenja znak i ulazi u Vagu gdje je dobar za harmoniju, taktične odnose i sve vrste partnerskih odnosa i balansa u njima.

ČETVRTAK, 12.11.

Četvrtak je dan Jupitera i on je u Jarcu i u konjunkciji s Plutonom, što donosi snažnu želju da se ostvare ciljevi. Zacrtali ste da uživate u svim životnim blagodatima dok kraljevska energija aspekta daje veliki autoritet i sposobnost rukovođenja. Ovaj aspekt traje od nedjelje do petka pa ga iskoristite u svoje neke svrhe gdje ste najmoćniji.

Mjesec će praviti opoziciju s Marsom, što može dati ishitrenost, emotivnu napetost koja može izazvati prepirke svađe i nesporazume. Zbog ishitrenost događaju se razne greške koje poslije trebate ispravljati pa budite oprezni. Pazite na sve vrste odnosa.

Vrlo povoljno je da započnete nešto veliko i dugoročno u vašem životu. Velike stvari i transformacije su naglašene tijekom cijelog tjedna. Ako se trebate prilagoditi i promijeniti neke stvari u vašem životu, ovaj tjedan je dosta povoljan, jer Jupiter i Pluton rade velike preokrete i sretne prilike vam se nude pa ih prihvatite raširenih ruku. Ne trebate se dvoumiti, sve što sada pokrenete bit će vam povoljno na duži vremenski tok.

atma.hr – 78
PETAK, 13.11.

Iako je petak 13., a vladar dana Venera, koja nosi sa sobom sve što je lijepo, ugodno pa ovaj dan u većini slučajeva može biti dobar. Mnoge osobe danas imaju lijepu energiju emocija da se lijepo druže razmjenjuju osjećaje pa čak i da uđu u vezu ili sklope brak.

Mjesec će biti u kvadratu s Plutonom, Jupiterom, Saturnom pa dobro treba paziti kada su financije u pitanju, jer veliki optimizam i nepromišljenost može vam donijeti veće troškove ili pogrešna ulaganja.

Moguće su neke poteškoće, zastoji komplikacije. Koncentracija može biti dosta oslabljena pa se ne preporučuju ozbiljnija razmatranja ili zaključci. Pojedine osobe mogu imati veći deficit novca pa zbog toga i veliki teret nose.

Uslijed nesmotrenog trošenja može doći do zaduživanja velike brižnost i da vas pritišću minusi i dugovi. Mjesec mijenja znak i ulazi u Škorpiona što vam može donijeti neki vid emotivnog povlačenja, a kada napravi konjunkciju s Merkurom, onda će biti malo lakše posebno kada popričate sami sa sobom i drugim ljudima gdje možete donijeti razrješenje nekih stvari koje su vas mučile.

atma.hr – 39

SUBOTA, 14.11.

Subota je dan Saturna koji je u svom sjedištu i Jarcu što kod pojedinih osoba budi energiju prestiža, vlasti i autoriteta. Veliki preokret energije u narednim danima nam donosi Mars koji kreće direktno iz Ovna, što će mnogim osobama dati odvažnost, hrabrost, dinamičnost, dominantnost i neovisnost. Kako on ne kreće odmah onda se idući tjedan ne živcirajte, već sačekajte da on krene iz stacionarnog stanja.

Od 09.09. mnogi su željni akcije i da se nešto pokrene s mrtve točke, a to će nam sada Mars pokrenuti u narednom tjednu, što može biti usporeno, ali budite strpljivi sigurno je da će on nadoknaditi izgubljeno vrijeme čekanja.

Kako će Mjesec praviti opoziciju s Uranom, onda se može stvoriti neka nervoza i neslaganje s društvom, grupama, ukućanima, porodicom i prijateljima pa tu obratite pažnju da se ne svađate jer ovaj aspekt kratko traje.

Sunce pravi sekstil s Plutonom što je dosta pozitivan aspekt da se prilagodite, iskoristite svoju stvaralačku energiju, sposobnost transformacije i iscjeljenja. Pojedine osobe mogu dobiti neki iznenadni dobitak. Zatim, trigon Mjeseca i Neptuna mogu vam ispuniti vaše neobične želje, potaknuti vašu kreativnost, intuiciju koju treba slušati.

NEDJELJA, 15.11.

Sunčeva energija dana nam daje još veću ljepotu i velike mogućnosti uz povoljan aspekt Sunca i Jupitera što predstavlja sreću, dobre prilike, ljudi vas vole i izlaze vam u susret. Danas možete rješavati velike stvari u odnosima, planirati ili pokretati velike poslove. Dobar osjećaj za sve financijske transakcije, ulaganja i općenito rukovanja s imovinom i novcem.

Mjesec pravi sekstil s Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što vam može donijeti mnoge lijepe stvari kada je vaš privatni i poslovni život u pitanju. Danas je i mlad Mjesec u Škorpionu što vam donos nove preokrete, oslobađanje od loših stvari i emocija iz vašeg života kao što su traume, strahovi i druge negativne emocije kojih se sada najlakše osloboditi i razriješiti.

Preporođeni ponovo krećete, kao feniks iz pepela, u novi život. Sigurno je da sada možete osjećati sigurnost i oslobađanje od negativnih emocija. I mjesec prelazi u znak Strijelca pa kreće optimizam, zabava i drugi optimistični životni tokovi. Izbjegavajte ljubomoru ,posesivnost i druge loše emocije.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

118 SUPERPRIVLAČITELJ

SUPERPRIVLAČITELJ

Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige Univerzum ti čuva leđa u svojoj novoj knjizi ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe.

Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje

Cijena: 129 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here