Foto: pixabay.com

Danas, 10.08., Mjesec ulazi u Bika i pravi sekstil s Venerom iz Raka pa možete biti dosta emotivni. U narednim danima slijedi kvadrat Merkura s Uranom pa će biti dosta napetosti i želje da se sve sprovede sada i odmah, bez obzira treba li to nešto uopće sada raditi. Kako ove planete tranzitiraju kroz Lava i Bika, oni trebaju najviše obratiti pažnju na nesmotrenost, brzinu, promet i svađe.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 10.08.

Ponedjeljak je dan Mjeseca pa kako on ulazi u Bika i pravi sekstil s Venerom iz Raka, možete biti dosta emotivni, dok pojedine osobe ako su imale neke nesporazume u vezama, sada to sve mogu popraviti. Slobodne osobe mogu ući u vezu s ovim aspektom. Mnogi imaju lijepu razmjenu emocija s obitelji, bliskim prijateljima i općenito odnosima. Izražene su kreativne sposobnosti, sve sto je estetika, masaža, uljepšavanje i druge salonske usluge. Sve nabavke što se tiče hrane.

Zatim slijedi u narednim danima kvadrat Merkura s Uranom pa će biti dosta napetosti i želje da se sve sprovede sada i odmah, bez obzira treba li to nešto uopće sada raditi. Ovaj aspekt donosi različitosti pa se teško možete uklopiti u grupe, timove i uopće sredinu gdje se nađete. Dobro trebate paziti da ne pravite propuste i strogo pazite u prometu, bili vozač ili pješak. Kako ove planete tranzitiraju kroz Lava i Bika onda oni trebaju najviše obratiti pažnju, a i drugi znakovi na nesmotrenost, brzinu, promet i svađe.

UTORAK, 11.08.

Utorak je dan Marsa pa kako je on u Ovnu i već gradi kvadrat s Jupiterom i Plutonom, onda je izražena velika silina, agresija, impulzivnost. Ovih dana morate kontrolirati svoju energiju da bezobzirno želite vladati s drugima ili pogrešno usmjerenom energijom trošite svoje dobre talente. Zatim će Mjesec praviti konjunkciju s Uranom, što opet daje ishitrenost iznenadnu promjenu misli osjećaja i brzopletost. Ne reagirajte brzopleto da ne upadnete u konflikte.

U nastavku Mjesec pravi kvadrat s Merkurom gdje se opet razilaze misli i osjećaji, jer se jedno osjeća, a drugo radi i misli. Zatim jedan pozitivan trigon Mjeseca i Jupitera pa možete osjetiti optimizam pokretačku energiju i entuzijazam. Privatno i poslovno su dobre prilike pa može doći do boljih financija. Zatim Mjesec pravi kvadart sa Suncem, što nije povoljno da nešto novo započinjete već završite već započeto. U nastavku Mjesec pravi sekstil s Neptunom pa možete osjetiti intuitivno kako se postaviti i odreagirati u određenim situacijama pa ako imate partnera romantični trenutci su sigurni s ovim aspektom.

atma.hr – 39

SRIJEDA, 12.08.

Srijeda je dan Merkura pa kako je on u Lavu, gdje može biti dosta glasan i teatralan, onda pojedine osobe trebaju paziti da ne dođe do nekih jačih rasprava. Zatim, Mjesec pravi trigon s Plutonom i sa Saturnom pa možete imati uspjeha u svemu što je vezano za poslove koji su na duži vremenski rok.

Izražena je prilagodljivost u susretu s raznim ljudima i preuzimanje veće odgovornosti u poslu i životu općenito. Zatim Mjesec prelazi u Blizance, gdje je mnogo opušteniji pa možete biti zabavniji i da razgovori teku uz razonodu i šale. Sve ovo može donijeti lijepe razgovore s voljenom osobom ili partnerima u drugom dijelu dana. Sve što se sada predloži i priča može se lijepo prihvatiti.

ČETVRTAK 13.08.

Četvrtak je dan Jupitera pa kako je on i dalje u kvadratu s Marsom, onda treba stišavati vatru, naglost i ishitrenost bilo kakvih poteza. Danas je najteži aspekt Marsa s Plutonom, što će potrajati cijeli tjedan gdje će biti izražena naglost, nasilje pa sve što ste trpjeli, tajili i niste htjeli reći sada odjednom izlazi kroz destruktivnu energiju van.

Ovo je jako težak aspekt i strogo treba paziti da vas jedna mala sitnica ne izazove pa vi prsnete i napravite kaos. Ovo je velika borba na silu da se zavlada i pobijedi po cijenu i fizičkog nasilja. Budite oprezni tijekom ovog cijelog tjedna čuvajte se povreda.

atma.hr – 75PETAK 14.08.

Petak je dan Venere i kako ona tranzitira kroz Raka, on joj daje emotivnost, nježnost, senzualnost. Ona već gradi sekstil s Uranom iz Bika pa je lijepa mogućnost za iznenadna upoznavanja emotivnih partnera ili da svoje emocije iznenada pokazujete prema partneru. Mjesec pravi sekstil s Merkurom, što je dobro za usklađenost misli i osjećaja pa točno znate što hoćete dok će kvadrat s Neptunom praviti pomutnju, zbrku i konfuziju.

Zatim Mjesec pravi sekstil sa Suncem, bitno je da se istaknete i uz seksti Marsa da dobijete još više energije pa da napravite sve što ste planirali. Zatim će Mjesec praviti kvadrat s Neptunom što nije dobro za emocije i nesigurnost pa izbjegavajte neka opojna sredstva, razne stimulanse i lijekove, nego se odmarajte.

SUBOTA 15.08.

Subota je dan Saturna pa kako je on u Jarcu u konjunkciji s Plutonom i kvadratu s Marsom, koji se već osjeća u svemiru, tenzija je dosta izražena. Mjesec ulazi u Raka i svoje prirodno sjedište pa će emocije biti usmjerene na obitelj, kuću i sve što je vezano za naše emocije i bliske osobe. Zatim, Uran kreće retrogradno gdje će biti od 15.08. do 14.01.2021g.pa sve što je originalno, neki projekti i početci mogu sada ići teže i sporije u ovom periodu, što će vaš osobni horoskop ukazati u kojem životnom polju se ova retrogradnost događa.

Zatim Mjesec pravi konjunkciju s Venerom što je dobro za emocije između vas i vašeg partnera, dok slobodne osobe mogu ući u novu vezu. Zatim Mjesec pravi sekstil s Uranom, moguće su iznenadne ideje te se možete lijepo provesti s društvom ili voljenom osobom, što će vas učiniti sretnim.

atma.hr – 78
NEDJELJA, 16.08.

Nedjelja je dan Sunca pa kako je ono u Lavu i svom sjedištu, onda je dan dobar za ljubav, zabavu, djecu, romansu. Mjesec će praviti opoziciju s Jupiterom pa treba paziti da ne trošite preko mjere i na sve što je neumjereno, posebno na hranu i piće. U produžetku će Mjesec praviti trigon s Neptunom, što je dosta dobar aspekt da budete kreativni, da se prepustite intuiciji koja vam može dati razne originalne vizije.

U nastavku Sunce će praviti trigon s Marsom što je odličan aspekt za akciju gdje se možete praviti odvažni s puno energije i sklonosti ka avanturi. Budite aktivni i u pokretu da bi istakli svoju sposobnost i svoje kvalitete koje dolaze do izražaja. Ovaj aspekt nosi blistavost, toplinu, energiju i želju za pokretom i avanturom pa možete uživati u svemu tome.

Iskoristite ovaj aspekt što bolje možete, jer već u večernjim satima Mjesec će praviti kvadrat s Marsom koji iznenada mijenja energiju osjećaja pa možete imati nagli pad energije. Izbjegavajte sukobe.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

110 HEMP ŠEŠIRI

HIMALAYAN ŠEŠIRI OD KONOPLJE

Cool, čvrsti i ekološki šeširi, ručno izrađeni u Nepalu od eko konoplje.

Ova vrsta šešira klasičnog je oblika u boho stilu.

Dostupno u različitim bojama i dezenima.

Kroz rub oboda šešira provučena je mekana metalna žica tako da oblik šešira možete namjestiti po želji.

Opseg dijela koji ide na glavu je oko 52 cm. Ukupan promjer vanjskog ruba oboda je 30 cm.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 120 kn - Odaberi svoj šešir ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here