Foto: pixabay.com

Danas, 13.10., Mjesec ulazi u znak Djevice i zatim pravi trigon s Uranom što će mnogim osobama pomoći da sprovedu neke svoje planove i ciljeve. Energije u ovom danu su napredne, iznenada možete razriješiti neke stvari na jednostavan i praktičan način. Iskoristite sve povoljnosti.

atma.hr – 78
UTORAK, 13.10.

Povoljna energija se nastavlja pa možete nastaviti gdje ste stali. Mjesec ulazi u znak Djevice pa se možete baviti nekim detaljima, sitnim stvarima, popravcima ili možete završiti započeto. Zatim Mjesec pravi trigon s Uranom što će mnogim osobama pomoći da sprovedu neke svoje planove i ciljeve.

Svi timski radovi mogu biti napredni. Možete se uključiti u neke grupne radove pa vam to može donijeti odličan ishod.

Iznenada možete razriješiti neke stvari na jednostavan i praktičan način. Energije u ovom danu su napredne pa će i mnogi ljudi biti napredni. Ako imate sumnju da nećete biti prihvaćeni u nečemu pod hitno to odbacite da vam loša energija ne stoji na putu do uspjeha. Iskoristite povoljnosti dana.

atma.hr – 75SRIJEDA, 14.10.

Dan je dosta promjenjiv, a energije mogu biti letargične, nezadovoljne, depresivne itd. Sunce je u opoziciji s Marsom dok je Merkur retrogradan pa velika neslaganja i napetosti mogu dovesti pojedine osobe do razlaza kako u stavovima tako i u vezama. Autoriteti se međusobno mogu sukobiti, svađati, uslijed nametanja svojih stavova.

Sada nije preporučljivo nekoga nagovarati ili natjerati da nešto radi, jer može završiti sukobom i razlazom. Mnogi se mogu sukobiti, a najnepovoljnije je za Ovnove i Vage pa i druge znakove. Zatim Mjesec pravi sekstil s Merkurom pa možete imati priliku da ublažite vašu komunikaciju i stav prema drugima.

Danas Merkur kreće retrogradno iz Škorpiona pa se neke tajne zavjere mogu pokrenuti iz ljubomore, zlobe. Zatim Mjesec pravi konjunkciju s Venerom pa se neki odnosi mogu pokrenuti za suradnju i kako je umješan Neptun ipak može doći do smetnje ili neke izdaje pa budite pažljivi.

I na kraju Mjesec pravi trigon s Jupiterom i Plutonom pa možete biti optimistični. Prilagodite se situaciji gdje možete imati i financijske uspjehe.

atma.hr – 39

ČETVRTAK, 15.10.

Mnoge osobe uslijed teške energije mogu biti agresivne, napete i svađalački raspoložene. Mjesec pravi trigon sa Saturnom što može kod pojedinih osoba dati mir, sigurnost, stabilnost pa se možete baviti većim poslovnim odgovornostima. U nastavku Mjesec ulazi u Vagu što nam može dati  harmoniju i uspjeh u javnosti.

Nastavljaju se konflikti zbog kvadrata Sunca s Plutonom pa mnogi autoriteti mogu imati konflikte s osobama koje imaju problem sa zakonom.

Mogući su veći sukobi, kako privatno tako i u širim masama, borba za položaj. Budite oprezni posebno ako ste na šefovskoj ili rukovodećoj poziciji.

PETAK, 16.10.

Kako je ovo dan pred vikend, svi jedva čekaju završiti posao i krenuti s odmorom za vikend. Mjesec će biti u kvadratu s Jupiterom pa ne treba biti previše ambiciozan niti praviti aranžmane s novcem. Mogući su i manji gubitci zbog pretjeranog optimizma.

U nastavku dana Mjesec pravi opoziciju s Marsom i kvadrat s Plutonom što je dosta teška energija s napetostima, svađama i tenzijama.

Zatim mlad Mjesec u Vagi nam daje mogućnost da dovedemo u red svoje odnose s partnerom i međuljudske odnose. Uslijed tenzije ovih par dana treba promijeniti nešto u odnosima i ublažiti tenzije.

atma.hr – 78
SUBOTA, 17.10.

Nastavljaju se opterećujuće tenzije pa senzitivne osobe mogu vrlo teško kroz sve to proći. Mjesec pravi kvadrat sa Saturnom pa će se pojaviti neke brige, depresija, udaljavanje od odgovornosti i razne nezainteresiranosti za sve i svašta.

Zatim Mjesec ulazi u Škorpiona pa kako je tamo u padu, pojedine osobe mogu osjećati emotivnu osvetoljubivost, gorčinu pa čak i rasprave, svađe.

Opozicija Mjeseca i Urana može donijeti u odnosima ili grupnim radovima nesporazume, razlaze, sukobe i druga neslaganja. Zatim konjunkcija Mjeseca s Merkurom može biti dobra za neki novi vid komunikacije i da se uspostavi neki dogovor i nesporazum razriješi.

NEDJELJA, 18.10.

Početak dana može biti dobar uslijed sekstila Mjeseca s Venerom pa možete imati lijepe osjećaje i možete uspostaviti harmonične odnose uz trigon Mjesec – Neptun i sekstil s Jupiterom što nam daje ogromnu intuiciju i kreativnost da popravimo odnose i sve što se popraviti može uslijed teških energija i aspekata od prethodnih dana.

Više optimizma i sreće u odnosima sada možemo postići. Zatim još jedan težak aspekt kvadrat Sunca sa Saturnom pa konflikti mogu nastati između osoba koje se žele istaknuti i starijih autoriteta i ozbiljnih osoba. Moguće je da i obiteljski odnosi budu poljuljani uslijed neslaganja tradicije i nekog novog ponašanja.

Pojedine osobe mogu izbjegavati odgovornost i prebacivati je na druge. Komplikacije i zamršeni odnosi mogu nastati uslijed opozicije Venere s Neptunom što daje prevaru, laži i rad iza leđa pa dobro obratite pažnju na partnere i odnose općenito. Sada uslijed preljube može doći i do raskida emotivnog odnosa.

Ova nedjelja je dosta teška i dosta mutna s raznim događanjima i razotkrivanjima. Zatim Mjesec će biti u sekstilu sa Saturnom i Plutonom pa se pojedine osobe mogu prilagoditi i ublažiti loše aspekte, dok pojedinci ostaju sigurni i stabilni u svojim vezama i s partnerom. Dosta teška i depresivna nedjelja neka ostane iza nas dok nas čeka mnogo obaveza u sljedećem tjednu.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here