Foto: pixabay.com

Danas, 15.02., Mjesec iz Ovna pravi sekstil sa Saturnom, Merkurom i Jupiterom iz Vodenjaka. Dogovori u krugu obitelji s voljenom osobom i šire su aktivni i povoljni. Ovaj dan je dosta povoljan pa ga treba iskoristiti poslovno i privatno.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 15.02.

U ovom Mjesečevom danu Mjesec iz Ovna pravi sekstil sa Saturnom, Merkurom i Jupiterom iz Vodenjaka pa je dobro da lijepo započne dan i sve bude planirano. Mnoge osobe mogu obavljati i planirati poslove na duži period, prihvatite odgovornost i lijepo se dogovarate.

Suradnje s inozemstvom, odlazak na kraći ili duži put ili povratak s puta je aktivno. Dogovori u krugu obitelji s voljenom osobom i šire su aktivni i povoljni. Dobro je da donesete neke odluke, jer je dobar osjećaj i organizacijske sposobnosti, sve vam ide na ruku.

Veći optimizam, iskazivanje znanja, lijepi kontakti na daljinu, lijepa druženja, zabave, smijeh. Ovaj dan je dosta povoljan pa ga treba iskoristiti poslovno i privatno.

UTORAK, 16.02.

U ovom Marsovom danu Mjesec iz Ovna pravi sekstil s Venerom iz Vodenjaka, što je odlično za odnose, kako poslovne tako i privatne. Mnoge osobe mogu pokrenuti neke kreativne poslove, poboljšati i unaprijediti  svoje odnose, mogu i ući u neke nove odnose.

Povoljan je aspekt za sve – umjetnost, modu, uljepšavanje i druga lijepa događanja i zanimanja. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Plutonom pa možete biti nervozni i da vam svaka sitnica pravi smetnju.

Teško se prilagođavate situacijama i ljudima pa se čak možete sukobiti i svađati. Potrebno je da budete strpljivi kako ne bi pokvarili dobre i sretne aspekte koji su vam naklonjeni za dobre odnose i lijepe šanse za sklapanje novih odnosa i veza.

atma.hr – 39

SRIJEDA, 17.02.

U ovom Merkurovskom danu Mjesec pravi sekstil sa Suncem što je odlično da sebe istaknete, svoja mišljenja, znanja i da se uskladite s osobama na položaju ili autoritetima. Zatim Mjesec ulazi u Bika gdje je dosta dobar pa se možete osjećati sigurnije dok ne napravi kvadrat sa Saturnom i konjunkciju s Uranom što može iznenada da pokrene neke probleme i brige.

Reakcije mogu biti nagle nepromišljene i ishitrene pa je najbolje da malo razmislite prije donesete odluke i sagledate problem iz više kutova. Danas se pokreće dosta težak aspekt koji će potrajati narednih sedam dana pa budite oprezni jer se radi o kvadratu Saturna s Uranom.

Saturn je spor, sistematičan i sve se odvija na duži vremenski period  i zahtijeva sigurnost i napor dok u aspektu s Uranom koji zahtijeva trenutačnu akciju, novosti, iznenadne situacije, brze reakcije i rješenja. Sada su u konfliktu i svaka planeta vuče svoje poteze.

Kako se radi o konfliktu starog i novog nije dobro ni da se vraćamo na staro niti da pokrećemo novo pa je najbolje pronaći neki balans. Moguće je da promijenite nešto staro i dodate nešto novo, ali sve polako i bez žurbe. Potrebno je da uvedete novosti koje ne možete izbjeći, bez obzira što se ne slažete ili imate odbojnost prema novostima.

atma.hr – 75ČETVRTAK, 18.02.

U ovom danu Jupiterovih sretnih energija Mjesec će praviti kvadrat sa Merkurom i Jupiterom, što može donijeti probleme u komunikaciji, putovanjima, dogovorima. Mnoge stvari mogu kasniti ili se otkazati. Sada je potrebna veća pažnja kada su financijske transakcije u pitanju. Pojedine osobe mogu imati probleme u prometu, svađati se i biti nezadovoljni.

Zatim Sunce ulazi u Ribe i počinje lijep period za sve Ribe u znaku i podznaku. Sada se možete osloniti na vlastitu intuiciju gdje možete prodrijeti u dubinu svojih osjećana i uživati u vašoj vladavini. Zatim Mjesec pravi sekstil s Neptunom što je opet dobro za intuiciju, kreativnost i emotivne odnose.

S ovom intuicijom možete osjetiti što je potrebno da usrećite voljene osobe i partnera pa im možete priuštiti to zadovoljstvo i da vam bude lijepo.

PETAK, 19.02.

U ovom danu Venerinih energija Mjesec pravi kvadrat pa možete imati probleme u odnosima po pitanju nesigurnosti, nezadovoljstva, sumnje pa se ne preporučuje da ulazite u nove veze, odnose pa se potrudite sačuvati već postojeće odnose i primirite se. Zatim Mjesec pravi konjunkciju s Marsom pa možete biti brzopleti i nagli da krenete u nešto novo.

Moguća su i neka neslaganja i guranja na silu. Mjesec pravi trigon s Plutonom pa vam može pomoći da se prilagodite i nađete kompromis s ljudima u raznim situacijama.

Zatim Mjesec ulazi u Blizance što je dobro za komunikaciju, pokretanja, druženja i logiku. Zatim će Mjesec biti u kvadratu sa Suncem pa je potrebno više napora i energije da bi se sve moglo provesti kako je planirano.

atma.hr – 78
SUBOTA, 20.02.

U ovom danu Saturna Venera pravi kvadrat s Marsom pa trebate strogo paziti da ne narušite harmoniju s voljenom osobom i vama dragim osobama. Ovaj aspekt ima najviše dodirnih točaka u emotivnim odnosima pa tu pazite. Venera iz Vodenjaka ne podnosi monotoniju, ograničenu slobodu i jednoličnost dok Mars iz Bika, tvrdoglav i nepopustljiv, može dovesti do velikog konflikta i ne dozvoliti Veneri iz Vodenjaka njene zahtjeve za promjene.

Ovaj aspekt može izbaciti na površinu ljubomoru i sve što vam smeta u odnosu s voljenom osobom. Savjetuje se da ipak napravite kompromis i polako krenete s manjim promjenama.

Zatim Mjesec pravi trigon sa Saturnom, Merkurom i Jupiterom, što je dobro za dogovore, da stabilizirate svoj odnos, iznesete što želite dok vam optimizam može pomoći da nadvladate prethodni teži aspekt koji vas je opteretio.

NEDJELJA, 21.02.

U ovom danu Sunčeve energije možemo se svi radovati jer Merkur kreće direktno! Sve se pokreće na bolje, od komunikacije, prometa, pokretanja, dogovora, koncentracije i sagledavanja stvari. Zatim, Mjesec pravi kvadrat s Neptunom što može donijeti umor, dezorijentiranost i konfuziju pa se opustite i odmorite.

Zatim u drugom dijelu dana Mjesec pravi trigon s Venerom što je dobro da se uskladite u odnosima, kako privatnim tako i poslovnim i širim vezama.

Možete osjećati emotivnu stabilnost i opuštenost s voljenom osobom pa iskoristite večer da uživate s voljenom osobom i u krugu obitelji ili društva.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

116 OBILJE

Jooyun Hong, Suh Yoon Lee: Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, koja smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više. Njezine praktične revolucionarne uvide lako je primijeniti u svakodnevnom životu. Obilje će transformirati vaše raspoloženje, emocije i konačno vašu financijsku situaciju. Obilje je emocija – moć privlačenja bogatstva, a ova će vas knjiga voditi do toga da ga i sami steknete.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here