Foto: pixabay.com

Danas, 15.09., imamo odličan aspekt Sunca u trigonu s Plutonom. Sada sve rješavate i dolazite do određene snage za koju ni vi sami niste znali da posjedujete. U nastavku Mjesec pravi trigon s Marsom što je još dodatna snaga, motivacija i brzina. Venera pravi kvadrat s Uranom pa može doći do iznenadnih svađa, nesporazuma. Zatim Mjesec prelazi u Djevicu, gdje se priprema jedan razuman i racionalan boravak.

atma.hr – 78
UTORAK, 15.09.

Utorak nam daje jednu Marsovsku energiju, a kako je Mars retrogradan onda se neke borbe vode izvan ringa. Danas je jedan odličan aspekt Sunca u trigonu s Plutonom što je jasna slika nekih stvari koje su vam bile nejasne, niste ih dobro vidjeli ili su bile skrivene od vas tj. neke tajne obasjava ovo Sunce. Ako niste znali kako iskoristiti svoje unutrašnje potencijale sada sve to možete uraditi s jednom jasnoćom i postavljanjem cilja za budućnost.

Ovaj aspekt je dobar da se istaknete pokažete svoje sposobnosti, postignete određene ciljeve, uklonite prepreke i neke komplicirane teškoće. Sada sve rješavate i dolazite do određene snage za koju ni vi sami niste znali da posjedujete. U nastavku Mjesec pravi trigon s Marsom što je još dodatna snaga, motivacija i brzina da sve napravite efikasno.

Zatim Venera pravi kvadrat s Uranom što nije dobar aspekt pa može doći do iznenadnih svađa, nesporazuma, prekida među partnerima ili nekim površinskim kontaktima. Mogući su nesporazumi i u poslovnim odnosima pa nije dobro da se sada raspravlja i donosi sud ili kreće u nešto novo. Zatim Mjesec prelazi u Djevicu, gdje se priprema jedan razuman i racionalan boravak.

SRIJEDA, 16.09.

Srijeda je pod vladavinom Merkura koji tranzitira kroz Vagu pa mnoge osobe mogu uspostaviti harmoničnu komunikaciju na poslu i u partnerskim odnosima. Mnoge stvari mogu se posložiti na svoje mjesto, dok pojedine osobe mogu doći i do većih financija na poslu gdje god da rade.

Zatim Mjesec pravi trigon s Uranom, što je odlično iznenađenje za razrješenje nekih odnosa koji su bili komplicirani. Moguće su i neke novine na poslu. Ovaj dan nosi u sebi dosta pozitivnih i sretnih energija za mnoge osobe, dok pojedine mogu ostati samo na obećanjima i nadanjima. Bitno je vjerovati u bolje sutra.

atma.hr – 39

ČETVRTAK, 17.09.

Četvrtak je pod vladavinom Jupitera pa su i energije optimističnije jer je Jupiter u direktnom hodu kroz Jarca. Kako je danas mlad Mjesec u djevici i on pravi trigon s Jupiterom iz Jarca što je dobar aspekt za optimizam, osjećaj za financije i bolju zaradu pa čak i novčani dobitci. Kako je moguć pretjeran optimizam i Opozicija Mjeseca i Neptuna, može doći do konfuzije, dezorijentiranosti i nejasnoća pa budite oprezni.

Ne radite nešto što ne znate i uključite više koncentraciju. U nastavku Mjesec je u trigonu s Plutonom što će vam dati dubinu i bolju koncentraciju, prilagođavanje u raznim situacijama i razrješenja situacija u hodu. Zatim ide kvadrat Merkura i Jupitera što je dosta nepovoljan aspekt kada su Merkurovske sitnice i detalji disonantni sa širom i operativnom slikom Jupitera.

Svakako je izražena neodlučnost da li da se bavite sitnicama ili da gledate u globalnom i širokom planu stvari. Sve možete isplanirati s ovim mladim Mjesecom i pokrenuti narednih dana. Mjesec će praviti i trigon sa Saturnom što će nam dati sigurnost, dugoročnost, koncentraciju i rada na duži vremenski period.

Zatim Mjesec ulazi u Vagu pa možemo imati više ravnoteže i harmonije. Odličan aspekt je Sunce u trigonu sa Saturnom koji će trajati i narednih dana pa možemo imati izražene kvalitete da nas baci u centar pažnje da učvrstimo našu poziciju kako privatno tako i poslovno. Vi ste odgovorni i oslonac svima.

PETAK, 18.09.

Energije dana su pod vladavinom Venere koja tranzitira kroz vatrenog i ponosnog Lava. Mjesec će praviti sekstil s Venerom pa kako je uključen Lav i Vaga, onda je bitno sve vezano za ljepotu, sjaj, lijepe osjećaje, interijer, saloni za uljepšavanje kozmetički, frizerski i drugi sada bi trebali raditi i imati odličan uspjeh.

Ovaj aspekt je bitan i za emocije pa gledajte da ga iskoristite s voljenom osobom ili ljudima koje volite. Na ovaj dan slobodni bi mogli upoznati osobu koja im se sviđa. Kod pojedinih osoba može se dogoditi prilika da imaju dosta povoljnosti s bankama, kreditima i drugim pozajmicama što im može dobro doći za njihov start i neki novi životni put.

atma.hr – 78
SUBOTA, 19.09.

Iako je dan Saturna kod pojedinih osoba može biti dosta povoljan i sretan dan. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Jupiterom što vam može donijeti neumjerenost i komplikacije pa pripazite kada su troškovi i transakcije novca u pitanju. U nastavku Mjesec pravi konjunkciju s Merkurom u Vagi, što je odličan aspekt za harmoniju misli i osjećanja pa možete donijeti neke nove odluke i planirati budućnost

U nastavku će Mjesec biti u opoziciji s Marsom kvadratu s Plutonom i Saturnom, što je dosta teško i uznemirujuće.  Pojedine osobe mogu imati neke strahove, brige i blokada na svom putu, dok Mjesec prelazi u Škorpiona, gdje je opet u padu. Znači dobar aspekt je za planiranje i neke nove preokrete . Najbolje je da se malo primirite da ne dođe do nekih konflikta i svađa kako na poslovnom tako i u emotivnom životu. Više se odmarajte danas.

NEDJELJA, 20.09.

Nedjelja je dan Sunca koje tranzitira kroz racionalnu i razumnu Djevicu. Zatim Mjesec iz Škorpiona pravi opoziciju s Uranom iz Bika što je dosta nemira u duši pojedinaca, među obitelji, prijateljima što mogu dodatno izazvati nepromišljene riječi, ishitrene reakcije još dodatan kvadrat Mjeseca i Venere koji je dodatno težak i odigrava se u Lavu i Škorpionu, gdje pokreće nezadovoljstvo s dragim osobama iz intimnog i poslovnog aspekta, u obitelji i s prijateljima.

Najbolje da ne ulazite u neke rasprave s vama dragim osobama i šire već se posvetite sebi opustite se i uživajte u relaksaciji. Pojedine osobe mogu imati sjajan dan i da im se sreća smiješi još iz prethodnog dana pa ga provedite u prirodi i na odmoru. Iako je nedjelja neradni dan, pojedine osobe će imati pune ruke posla pa će vam biti potrebna organizacija.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

106 SNAGA OSJETLJIVOSTI

Elaine A. Aron: SNAGA OSJETLJIVOSTI

Kako prepoznati, razumjeti i iskoristiti dar visokoosjetljivosti

Naučite kako iskoristiti dar osjetljivosti kako biste podigli svoje samopouzdanje i poboljšali sve vidove vašega života. Ako ste roditelj visokoosjetljivog djeteta, tada je ova knjiga za vas nepresušan izvor korisnih informacija. Snaga osjetljivosti nudi učinkovita rješenja i savjete koji će zauvijek promijeniti vaš život – nabolje!

U ovoj ćete knjizi naći jednostavne i pouzdane testove pomoću kojih možete doznati jeste li visokoosjetljiva osoba i u čemu je vaša posebnost. Visokoosjetljivost nije mana ili nedostatak nego prednost! Uživajte konačno u svom životu!

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here