Foto: pixabay.com

Danas, 22.09., završava se vladavina Djevice, Sunce ulazi u Vagu, ljeto ostaje iza nas i kreće jesen. Kako je Vaga simbol harmonije i ravnoteže, svi možemo sada tome više i težiti. U srijedu, 23.09., Mjesec iz Strijelca pravi lijep aspekt s Venerom iz Lava pa možete imati lijepe odnose općenito. Vaša ljubaznost i osmijeh sada može i željezna vrata otvoriti!

atma.hr – 78
UTORAK, 22.09.

Utorak dan je pod vladavinom Marsa koji je retrogradan i donosi nam razna događanja, nervozu, pad energije i neke zastoje.  Danas se završava vladavina Djevice, Sunce ulazi u Vagu, ljeto ostaje iza nas i kreće jesen.

Za vrijeme vladavine Vage možemo svi usmjeriti na naše odnose kako poslovne tako i partnerske. Područje javnosti će također biti naglašeno. Kako je Vaga simbol harmonije, ravnoteže svi mi možemo više biti usmjereni na taj životni aspekt i tome težiti.

SRIJEDA, 23.09.

Vladar dana je Merkur i kako on tranzitira kroz Vagu praveći kvadrat sa Saturnom, Plutonom i opozicija s Marsom iz Ovna pa je energija napeta i traži prilagođavanje, strpljenje i koncentraciju.

Dobro treba slušati i paziti na koji način komunicirate. Zatim Mjesec iz Strijelca pravi lijep aspekt s Venerom iz Lava pa možete imati lijepe odnose s partnerom u ljubavi s poslovnim partnerima i odnosima općenito. Vaša ljubaznost, nasmijanost sada može i željezna vrata otvoriti.

atma.hr – 39

U nastavku taj Mjesec će biti u kvadratu s Neptunom što vam može stvoriti manju konfuziju, nejasnu situaciju i zabune pa budite pažljivi i gledajte izbjeći situacije koje su nejasne ili ih vi jednostavno ne znate.

Pojedine osobe mogu imati prepreke pa neki rokovi se mogu prolongirati ili se može odložiti neki završetak stvari. Moguće je da vam nedostaju neke stvari da bi pokrenuli nešto već planirano pa se strpite.

Moguća su putovanja, dekoncentriranost i pesimizam mogu biti prisutni pa i tu pazite. Pomoć stiže od aspekta Mjeseca u sekstilu s Merkurom i trigonu s Marsom što daje skladnost misli i osjećaja pa točno znate što hoćete i kako do toga doći, dok s druge strane imate podršku Marsovske energije koja vam može dati brzinu i efikasnost.

Mnoge osobe i danas mogu imati dobar dan dok pojedine mogu imati konfuziju, prepreke i nervozu koju treba nadvladati i krenuti s optimizmom u bolje sutra.

atma.hr – 75ČETVRTAK, 24.09.

Ovim danom vlada planet sreće i uspjeha, Jupiter, koji tranzitira kroz Jarca i daje mu prigušeni optimizam i realnu sliku života. Mjesec ulazi u znak Jarca pa je on tu konkretan i bitno mu je sve što je važno. Emotivnost i empatija je umanjena pa se ispoljava kroz ambiciju, poslove.

Zatim Mjesec pravi kvadrat sa Suncem iz Vage što nam daje aktivnosti tekućih planova i poslova. Danas je direktna opozicija Merkura i Marsa što je dosta nezgodan aspekt pa pazite na komunikaciju i vašu ishitrenost, pazite što pričate. Možete iznenada promijeniti mišljenje i ući u svađu sa i rasprave.

Vrlo oštra komunikacija i riječi mogu proizvesti razlaze s nekim osobama što može biti na vašu štetu ili jednostavno da nešto što ste rekli druga osoba ne može vam oprostiti. Ovaj aspekt je vrlo težak za konflikte ili riječi između partnera u ljubavi pa strogo pazite ovaj dan da ne dođe do konflikta.

Oprez u prometu, izbjegavajte brzinu. U nastavku Mjesec pravi trigon s Uranom iz Bika, što vam daje iznenadne ideje da riješite ako je moguće prethodne nesporazume. Budite oprezni u ovom napetom danu.

atma.hr – 78
PETAK, 25.09.

Dan je pod vladavinom Venere koja tranzitira kroz Lava i nosi žar u srcu. Mjesec pravi konjunkciju s Jupiterom i sekstil s Neptunom što nam daje neke nove projekte i pokretanja, bilo poslovna ili privatna.

Intuicija vam daje širu sliku trenutnih događanja, možete razriješiti neke nejasnoće od prethodnih dana.

U nastavku Mjesec pravi konjunkciju s Plutonom i poslije sa Saturnom pa opet imamo odličnu energiju prilagođavanja, veće napore,dublju koncentraciju, možete se osjećati opterećeno, zabrinuto, iscrpljeno pa će se od vas tražiti neka promjena da bi se sve moglo bolje napraviti i funkcionirati.

Dok Mjesec bude tranzitirao kroz Jarca preko planeta koje se tamo nalaze možete se osjećati umorno i pomalo depresivno. Ustrajte i napravite sve što ste planirali, stiže vikend pa se odmorite i sebe nagradite nečim lijepim što vas relaksira i raduje.

atma.hr – 39

SUBOTA, 26.09.

Stigli smo do dana kojim vlada Saturn koji je u svom sjedištu i polako se priprema za direktan hod pa sve što je bilo pod blokadom i stajalo u mjestu kreće se naprijed i pronalazi rješenje za prepreke. Mjesec pravi kvadrat s Marsom, a s druge strane s Merkurom što nam daje brzopletost, teške riječi, svađe, konflikte s dragim osobama i u partnerskim odnosima.

Gužve u prometu brzinu, nepažnju pa može doći do nezgoda i kazni, zato pazite i budite oprezni. Zatim Mjesec prelazi u Vodenjaka što je mnogo veselije i optimističnije pa se možete družiti s prijateljima, rodbinom.

Zatim Mjesec pravi trigon sa Suncem i ovaj zračni trigon nudi pomoć za razonodu, lijepa druženja, zabave koje se mogu organizirati u drugom dijelu dana i navečer pa uživajte u razonodi.

NEDJELJA, 27.09.

Ovim danom vlada energija Sunca koje tranzitira kroz Vagu i traži od nas da izgradimo u sebi harmoniju i mir. U prijepodnevnim satima imamo kvadrat Mjeseca s Uranom pa je nepovoljno da pokrećete ili planirate nešto novo. Ne preporučuje se da namećete svoje ideje i zamisli. Moguće su neke prepirke, neslaganja pa treba izbjegavati istjerivati pravdu i tko je u pravu.

Zatim Merkur danas prelazi u Škorpiona i bit će duže, jer će sredinom 10. mjeseca krenuti retrogradno. Ovaj tranzit kroz Škorpiona može vam donijeti dubinu misli, veću prodornost, zahtjevnost. Merkur  u ovom znaku može vam donijeti dubinu misli, udubljivanje u teme koje imaju smisao.

Iskoristite ovaj tranzit Merkura do 14.10., dok ne krene retrogradno, sve dobro osmislite i isplanirajte. Mnoge osobe napokon mogu riješiti neke svoje sporove i dvoumljenja jesu li postupale ispravno.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here