Foto: pixabay.com

Danas, 28.12., Mjesec tranzitira kroz Blizance praveći opoziciju s Venerom iz Strijelca i kvadrat s Neptunom iz Riba, što nam može dati zbunjenost, dezorijentiranost i probleme u emotivnim odnosima. Trebate biti spremni za kompromis i imati više razumijevanja. Sunce pravi lijep trigon s Uranom pa se ipak možemo lijepo usmjeriti i organizirati.

atma.hr – 78
PONEDJELJAK, 28.12.

Mjesec, koji je vladar dana tranzitira kroz Blizance praveći opoziciju s Venerom iz Strijelca i kvadrat s Neptunom iz Riba što nam može dati zbunjenost, dezorijentiranost i probleme u emotivnim odnosima. S druge strane Sunce pravi lijep trigon s Uranom pa se možemo lijepo usmjeriti i organizirati. Možete računati i osloniti se na prijatelje i razne kontakte u poslu i privatno.

Mnoge osobe mogu očekivati dosta druženja. Mogući su iznenadni dobitci i ugodne neočekivane situacije i pokloni. Lijepe komunikacije i povoljne situacije da sve lijepo pripremite i organizirate. U popodnevnim satima možete se osjetiti nezadovoljno, pomalo dezorijentirano i konfuzno pa kako to traje kratko nema potrebe da se brinete.

Moguće je da se u odnosima i s voljenim osobama ne budete potpuno slagali pa pazite da se ne posvađate. Trebate biti spremni za kompromis i imati više razumijevanja. Mjesec u kvadratu s Neptunom upozorava na oprez kada su razni opijati pitanju. Više se odmarajte, budite oprezni u prometu i izbjegavajte razne greške.

atma.hr – 75UTORAK, 29.12.

Energije dana su pod vladavinom Marsa koji je u Ovnu i pravi sekstil s Mjesecom, što je dobra energija za akciju i pokretanje pa se više družite kako s bliskim ljudima tako i s poznanicima. Mnoge stvari koje niste stigli završiti danas imate i snage i energije da napravite maksimalno pred završetak godine.

Fizička aktivnost je preporučljiva ako nemate što raditi. Zatim, Mjesec ulazi u svoje sjedište u Raka pa ste svoji na svome kada su emocije u pitanju. Možete uljepšati ambijent i ukrasiti svoj dom za ulazak u novu godinu ako to niste učinili. Pripremite poklončiće za svoje ukućane i drage ljude. Iskoristite ovaj dan maksimalno. Napravite sve što trebate, nemojte čekati posljednji trenutak.

SRIJEDA, 30.12.

Vladar dana je Merkur koji tranzitira kroz Jarca koji već pravi sekstil s Neptunom pa možete biti sigurni u svoje osjećaje i misli. U nastavku Mjesec pravi sekstil s Uranom što nam daje kontakte, druženja s prijateljima, suradnicima, poznanicima i dragim ljudima. Aktivni su kontakti i na daljinu, preko interneta s dragim i bliskim osobama.

Poslovno, privodi se sve kraju godine i još ponešto možete završiti ili planirati ideje za sljedeću godinu. Zatim slijedi pun Mjesec u Raku pa možemo očekivati ushićenje u duši i u krugu obitelji, što će nam dati jednu emociju da usrećimo i emotivno zadovoljimo naše drage osobe i partnera u ljubavi. Opustite se i uživajte sa svojim dragim osobama.

Zatim Venera iz Strijelca pravi kvadrat s Neptunom iz Riba pa treba biti oprezan s novcem, s nekim tajnama, budite iskreni. Potrebno je da obratite pažnju i ne idealizirate voljenu osobu ili neke druge stvari. Dobro treba paziti s ovim aspektom, jer se mogu dogoditi da negativnosti projicirate na druge osobe. Neke laži mogu isplivati ili i sami možete biti neiskreni.

Zatim Mjesec pravi opoziciju s Merkurom što može dovesti do disharmonije, da jedno osjećate, drugo mislite, a treće radite i nikako da se uskladite i povežete sa sobom. I na kraju, Mjesec je u trigonu s Neptunom što je odlično da se uspostavi harmonija osjećaja i da intuitivno razriješite prethodne nesporazume da se opustite i odmorite.

atma.hr – 39

ČETVRTAK, 31.12.

Vibracije Jupitera koji tranzitira kroz Vodenjaka daje nam na kraju godine optimizam i da nam bude bolja i ljepša naredna godina. Početkom dana Mjesec je u opoziciji s Plutonom što mnogim osobama može donijeti nervozu napetost i promjenjivo raspoloženje. Zatim, Mjesec je u kvadratu s Marsom i daje naglu impulzivnost, čak i agresivnost pa se preporučuje da budete mirniji i oprezniji u ponašanju.

Ovaj dan je sam po sebi je pun tenzije i užurbanosti pa treba biti posebno oprezan i u prometu. Zatim Mjesec prelazi u Lava pa mnogi žele sjajiti i pokazati se u novogodišnjoj noći.

I na kraju Mjesec pravi opoziciju sa Saturnom i Jupiterom pa možete imati neka ograničenja, zabrinutosti i da vam ne ide sve po planu. Potrebno je da u ovom danu budete dosta oprezni i da ne pokvarite odnose i zadovoljstvo zbog nemogućnosti kako ste planirali dočekati novu godinu.

PETAK, 01.01. 2021

Sretna Nova godina! Mjesec je u opoziciji s Jupiterom pa se može nastaviti preveliki optimizam koji nije dobar za prevelik trošak. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Uranom što je dosta kritično u prometu. Napetost, umor, nervoza su naglašeni pa je potrebno da budete dosta oprezni u odnosima, s društvom i voljenom osobom.

U nastavku dana predstoji bolja energija koju nosi aspekt Merkura i Neptuna gdje je ispoljena mašta, komunikacija, kreativnost pa možete lako izbjeći neke situacije koje su bile napete ili negdje gdje ste napravili grešku sada da ispravite i iskomunicirate nesporazum iz ranijih dana. U večernjim satima se opustite i odmorite.

atma.hr – 78
SUBOTA, 02.01.

Subota je dan Saturna koji tranzitira kroz Vodenjaka dajući nam sigurnost i postojanost u našim vizijama i projektima. Zatim Mjesec  pravi trigon s Venerom, a poslije i s Marsom, što je odlična energija aspekata kada je u pitanju ljubav, strast, lijepi optimistični planovi, želje.

Lijepo raspoloženje pokreće vas i vaše voljene, prijatelje, poznanike, sve se harmonizira, dogovara i lijepo usklađuje. Mnogo zabave, razmjena emocija i druženja može biti u ovom danu. Svakako je ovaj dan, bez obzira na to što je subota – dan Saturna, jedan od najljepših i najbolji dana u tjednu koji trebate lijepo iskoristiti.

NEDJELJA, 03.01.

Energije dana su pod vladavinom Sunca koje tranzitira kroz Jarca dajući nam ozbiljnost i planiranje što i kako raditi u sljedećoj godini i radnom tjednu. Mjesec je prešao u Djevicu i pravi trigon s Uranom iz Bika što je lijep aspekt da se odmorite, posvetite obitelji i pripremite za narednu godinu s planovima i projektima.

Posvetite se svojim osobnim stvarima, dragim osobama i svima s kojima ste u kontaktu. Svi ovi aspekti početkom godine mogu nagovijestiti bolju i ljepšu iduću godinu pa nam ostaje da i mi budemo bolji nego prethodne godine jer smo dosta naučili i iskusili, ne trebamo ponavljati iste greške iz prošlosti.

Sretna nam Nova 2021. godina!

Željka Knežević

118 SUPERPRIVLAČITELJ

SUPERPRIVLAČITELJ

Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige Univerzum ti čuva leđa u svojoj novoj knjizi ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe.

Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje

Cijena: 129 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here