Foto: pixabay.com

Jupiter, moćni planet obilja i plodnosti prelazi u sazviježđe Riba 29.12. i donosi promjene koje nećemo moći ignorirati.

atma.hr – 78
Jupiter u Ribama

Poznata ruska astrologinja Angela Pearl otkriva kako nam energija Jupitera može pomoći da privučemo sreću i blagostanje. Jupiter se u Ribama osjeća dobro, pa je moguće da će mnogi horoskopski znakovi imati sreće, novih šansi i dobrih prilika koje im mogu poboljšati kvalitetu života na raznim poljima.

Ovan

Jupiter u 12. polju horoskopa simbolizira migraciju. Ovan će se moći razvijati daleko od kuće, zaraditi dobar prihod i pronaći korisne veze. Energija planeta daje samopouzdanje i pomaže da se prošire granice, a Ovan može pokrenuti nešto svoje, otvoriti posao i brzo dostići novu razinu života.

Bik

Bik će imati Jupitera u 11. kući prijateljstva. Uspjeh će doći zahvaljujući povećanju suradnika, razvoju društvenih mreža. Bika čeka naporno vrijeme, kada će, zahvaljujući aktivnom radu, biti moguće steći popularnost, postići dobar prihod i započeti razvoj u oblasti koja je povezana s komunikacijom.

Blizanci

Jupiter u 10. kući statusa i ciljeva daje ekspanziju i razvoj. Blizanci će moći promijeniti svoj status, steći nove obaveze i besprijekorno se nositi s njima, dobivši ne samo novo iskustvo, već i dobar prihod. Blizance čeka poslovni razvoj i početak na karijernoj ljestvici, kao i šansa da prijeđu na novi posao koji će donijeti više zadovoljstva.

atma.hr – 52
Rak

Jupiter u 9. polju putovanja ukazuje Rakovima na mogućnost da svoj posao iznesu na međunarodnu razinu, da upoznaju ljude druge zemlje, da odu u inozemstvo proučavati jezik i kulturu. Rakovi će moći uspjeti u svemu što se tiče međunarodne komunikacije, a takav dar sudbine ne može se zanemariti.

Lav

Za Lava će Jupiter biti u 8. polju horoskopa, koje je zaduženo za financije. To znači da će Lavovi moći uspjeti u svemu što se tiče financijskog blagostanja. To mogu biti investicije, nasljedstvo, profitabilna ulaganja ili promjene u obiteljskom budžetu – na bolje.

Djevica

Planet obilja bit će u sedmoj kući ljubavi i braka. Djevice čekaju prijatne promjene u njihovom osobnom životu, stjecanje harmonije i sreće. Nije isključen ni raskid kod parova kojima je veza upala u monotoniju, a ovakvo stanje će otvoriti i nove perspektive, oslobađajući Djevice negativnosti i osjećaja nezadovoljstva.

atma.hr – 78
Vaga

Jupiter u 6. polju horoskopa donijet će pozitivne promjene u radu. Vage će moći proširiti bazu klijenata, započeti karijeru ili imati honorarni posao koji će donijeti dobar prihod. Također je moguće proširiti poslovanje privlačenjem novih investitora i klijenata. Financijski položaj će se poboljšati ako se ne propuste obećavajuće prilike.

Škorpion

Za ljubav je odgovoran Jupiter u 5. polju vašeg horoskopskog znaka. To znači da će Škorpioni moći ne samo pronaći svog partnera, već i pronaći harmoniju u odnosima sa djecom, kolegama i voljenima. Oni koji traže svoju sreću imat će sreće 2022. godine. Za Škorpione je važno da se otvore prema sudbini.

Strijelac

Jupiter u četvrtoj kući obitelji ukazuje Strijelcu na mogućnost da pronađe harmoniju u odnosima s voljenima. Obitelj se širi, povezano s rođenjem djece, brakom i uspostavljanjem odnosa s nekim rođacima. Također, Strijelac se mora biti spreman preseliti u novi grad ili naselje.

banner TESLINA PLOCA 1

Jarac

Jupiter u trećoj kući Jarca koja se odnosi na komunikacije, Jarcima daje nove veze i poznanstva. U 2022. godini bit će moguće podići ili promijeniti njegov status. Jarce čeka aktivna suradnja, kretanje i pronalaženje novog kruga prijatelja, prelazak na novu poziciju vezanu za komunikacije.

Vodenjak

Jupiter je u drugoj kući novca, što ukazuje na dobar prihod u 2022. Vodenjaci će moći uspjeti u poslu, što će najbolje utjecati i na reputaciju i na izgled, samopouzdanje i stav. Za Vodenjaka je važno da hrabro i aktivno preuzima nove izazove.

Ribe

Jupiter u prvoj kući horoskopa ukazuje Ribama na nove mogućnosti. Energija planete pomaže da se shvati, osjeti samopouzdanje i nosi sa svim preprekama na putu do cilja. Ovo je povoljno vrijeme da promijenite svoj imidž i uđete u novu godinu s novim stilom i boljim raspoloženjem.

sensa.mondo