Foto: pixabay.com

Pavel Globa jedan je od najpoznatijih astrologa u Rusiji. Evo što on predviđa za pojedinačne horoskopske znakove u listopadu/oktobru 2020. godine!

atma.hr – 78
Ovan

Ovan bi trebao započeti drugi mjesec jeseni s čišćenjem. Postoje barem nekoliko razloga da to učinite što je prije moguće. To će pozitivno utjecati na energiju doma i vaših najmilijih, pomoći će u borbi protiv strahova, kompleksa i negativnih misli.

Bit će puno lakše komunicirati s ljudima u drugoj polovici mjeseca, kada zvijezde i planeti zauzmu pozitivniji položaj. Počevši od 16., možete se posvetiti pronalaženju srodne duše, zabavi i aktivnostima na otvorenom. Trebali bi se truditi biti među ljudima. U ovom trenutku samoća vam definitivno neće donijeti dobro.

atma.hr – 39

Bik

Bik bi se u listopadu/oktobru trebao sjetiti glavnog zakona održavanja uspjeha. Njegova je suština da ne možete nikome govoriti o svojim planovima. Ponekad želimo podijeliti ambiciozne planove i razmišljanja o budućnosti. Nemojte to činiti, posebno u prvoj dekadi mjeseca. To može poremetiti planove te dovesti do razočaranja.

Posljednjih dana u mjesecu pripazite se nemara na poslu i nepažnje na cesti. Od 10. do 25.10. bit će korisna poslovna i osobna putovanja. Moguće je da ćete se ovog mjeseca morati susresti s agresijom, impulzivnošću i nepopustljivošću ljudi.

Blizanci

Blizanci u listopadu/oktobru ne bi trebali iznevjeriti svoja uvjerenja. Morate vjerovati u uspjeh i ne osvrtati se. Razmišljanje o prošlosti može pokvariti vašu sreću. Bit će puno bolje ako usredotočite na tekuće poslove i zadatke. Zvijezde obećavaju mnogo zanimljivih događaja u listopadu/oktobru. One će vam također pomoći da pogledate u budućnost.

U prvoj polovici mjeseca može se pojaviti puno novih problema na poslu i u poslu. Blizancima će trebati ustrajnost i strpljenje. Moramo imati na umu da cilj ne opravdava nikakva sredstva. Nije potrebno varati radi vlastite koristi i rješavanja problema.

atma.hr – 75Rak

Rakovi su među lukavijim znakovima Zodijaka. U listopadu/oktobru će moći koristiti ovu kvalitetu za postizanje uspjeha. Glavno je ne pretjerivati ​​s lukavstvom u odnosu na kolege. Morate jasno razumjeti koliko je osoba otvorena i ima povjerenja. Ako je riječ o prijatelju ili nekome tko neprestano pruža ruku pomoći, najbolje je lukavost zamijeniti lojalnijim metodama.

U ljubavnoj sferi imat će sreće usamljeni Rakovi koji traže srodnu dušu. Zvijezde će pomoći tim ljudima da pronađu ljubav i uživaju u romansi. Također u listopadu/oktobru, potrebno je sjetiti se rođaka i prijatelja, pomoći im što je više moguće, pružiti psihološku podršku.

Lav

U listopadu/oktobru će zvijezde dati Lavovima posebnu karizmu i šarm. To će sjajno utjecati na uspjeh u svim područjima života. Usamljeni Lavovi mogu lako započeti nove veze, uživati ​​u romansi i pronaći srodnu dušu. Svima koji su već u vezi, zvijezde će pomoći uspostaviti vezu s voljenima.

U financijskom sektoru imaju sreće oni koji zauzimaju visoke položaje i oni koji rade u uslužnom sektoru. Sredinom mjeseca mogu se pojaviti problemi s raspoloženjem, ali  afirmacije vam mogu pomoći da ostanete na površini i u najtežem danu.

atma.hr – 78
Djevica

Početkom ovog mjeseca Djevice bi trebale pripaziti na novac, jer su velike šanse da on bude izgubljen. U ljubavnoj sferi 10. mjesec možemo nazvati vremenom smirenosti i odmjerenosti.

Ne očekuju se drastične promjene, a kamoli negativne. Svi koji su već u vezi imat će sreće. Možete zajedno poslovati, ići na putovanja, mijenjati okruženje, podizati odnose na novu razinu. No, početak nove veze bit će vrlo težak. Morate biti strpljivi.

Vaga

Vaga bi početkom mjeseca energiju kod kuće trebala učiniti pozitivnom. To će pomoći u prevladavanju unutarnjih proturječnosti i rješavanju psiholoških problema. U prvoj polovici listopada/oktobra, Vagu očekuju ugodna iznenađenja – primanje sredstava, korisna poznanstva, rješavanje složenih problema.

Kraj mjeseca je vrijeme da se riješite svega nepotrebnog. Morate izbaciti smeće, ne samo iz kuće, već i iz duše. Važno je pobijediti ljubomoru, pretjerani ponos, negativnost. Potrebno je težiti harmoniji sa sobom i drugima. Ovo je siguran put do sreće i pozitivne budućnosti. Krajem mjeseca možete započeti nove projekte.

atma.hr – 39

Škorpion

Početak mjeseca mogao bi biti izazovan. Zvijezde i planete bit će u disonanci, tako da se Škorpioni mogu osjećati letargično, brzo se možete umarati. Svakodnevno vježbanje pomoći će vam da postanete aktivniji i energičniji. Korisna će biti i komunikacija s ugodnim i ljubaznim ljudima.

U drugoj polovici mjeseca, Škorpioni bi trebali izbjegavati donositi brzoplete odluke. To može dovesti do narušavanja planova, do pojave nepovjerenja kod drugih. Energija zvijezda u posljednjih nekoliko dana u mjesecu bit će savršena za promjenu smjera, prilagođavanje novim uvjetima. Bit će moguće izvršiti transfere, promijeniti posao.

Strijelac

Za Strijelca će najvažnije područje života u listopadu/oktobru biti ljubav. Da biste izbjegli razočaranje u ljude, morat ćete ih prihvatiti onakvima kakvi jesu. U listopadu/oktobru se vrijedi prisjetiti da nema savršenih ljudi. U bilo kojoj vezi morat ćete napraviti kompromise i promijeniti se, prilagoditi se drugim ljudima. Postoji barem pet razloga da poštujete čak i one ljude koji vam se ne sviđaju i s kojima je teško izaći na kraj.

U financijskoj sferi Strijelce čekaju vrlo važni događaji koji će im otvoriti oči i pomoći im da bolje razumiju sve što se događa. Ovo je sjajno vrijeme za traženje novog posla. Predstavnici kreativnih zanimanja imat će najviše sreće. Kreativni uspjesi pomoći će vam da steknete odobravanje drugih.

atma.hr – 75Jarac

U listopadu/oktobru će biti korisno brzo zaboraviti sve loše i ne zadržavati se na negativnom. Ne treba živjeti s pritužbama, kupiti bijes. Svoju dušu ne trebate puniti negativnim emocijama. U listopadu/oktobru treba biti strpljiv.

Fokus Jarca trebao bi biti sfera novca i rada. Možete sigurno preuzimati nove projekte. Slučajevi koji zahtijevaju puno strpljenja i snage dobro će proći. Ovo nije najbolje vrijeme za sebičnost pa ako netko zatraži pomoć, bolje je ne odbiti tu osobu. Od 22.10. bit će korisno baviti se duhovnošću.

Vodenjak

Zvijezde i planeti pomoći će Vodenjaku u postizanju njihovih ciljeva. Da biste što prije postigli ciljeve, morat ćete se programirati za uspjeh. Savršenog Vodenjaka ništa ne može slomiti.

Obratite posebnu pozornost na svoj izgled. Morate izgledati što reprezentativnije i urednije. Vrijedno je izbjegavati buntovničku odjeću, jer će privući nepotrebnu pažnju i izazvati agresiju drugih. U drugoj polovici mjeseca poželjno je češće se posvetiti obitelji i domu.

Ribe

Početkom mjeseca mnoge Ribe mogu imati osjećaj da je započeo loš niz događaja. Da biste se riješili problema, možete napraviti kratku pauzu – na primjer, neplanirani odmor od nekoliko dana.

U drugoj polovici mjeseca Ribe će trebati izgraditi svoj financijski potencijal i raditi više. Zvijezde će tim ljudima dati puno energije i snage. Vježba će vam pomoći da izbacite nakupljenu negativnost i agresiju. Možete sigurno promijeniti način života, riješiti se loših navika.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

98 TRAŽITE I DANO VAM JE

Esther i Jerry Hicks: Tražite i dano vam je

Kako ostvariti svoje želje

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu.

Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here