Foto: pixabay.com

Rujan/septembar je odličan mjesec za nove poduhvate i za sumiranje određenih rezultata. Međutim, budite oprezni što i kako radite. Dobro razmislite prije svake odluke koju donesete. Kako bismo vam olakšali posao, donosimo spisak aktivnosti planeta i dana koji su najpogodniji za promjene.

atma.hr – 78
14.09. – Merkur ulazi u Vagu

Ovo je period kada je komunikacija u drugom planu. Potrudite se da djelima dokažete sve dosadašnje tvrdnje. Što manje riječi, a što više djela, to bolje. Ukoliko želite dokazati nešto, osoba preko puta vas će cijeniti isključivo zbog djela.

14.09. – Venera ulazi u Vagu

Vaga donosi radost u naše živote. Ovaj datum je odličan za započinjanje poslovne suradnje ili novog poglavlja u životu. Ukoliko planirate steći neke nove vještine, ovaj dan je idealan za to.

Vaga uspostavlja ravnotežu u našim životima, pa ukoliko osjetite da je sve na svom mjestu, Vaga je glavni krivac za to.

atma.hr – 7518.09. – Utjecaj retrogradnog Saturna se završava

Nakon skoro 5 mjeseci boravka u retrogradnoj fazi, Saturn prelazi u pasivnu fazu. Ovaj period je odličan za akciju. Sjetite se svojih obećanja i počnite raditi na njima.

21.09. – Jupiter i Neptun se nalaze u istom sazviježđu

Ovo će u vama probuditi želju za novi stvarima. Potaknuti će vas da zauzmete neka nova gledišta na situacije u vašem životu i razmotrite i neke opcije koje ste do sada kategorički odbijali.

Ovo je period koji će vam otvoriti oči i možda vas usmjeriti u nekom potpuno suprotnom smjeru od onoga u kojem ste do sad išli.

23.09. – Sunce ulazi u sazviježđe Vage

Iskoristite ovaj period koji će preplaviti pozitivna energija. Vrijeme je idealno da uradite ono što ste dugo željeli, bilo to na poslovnom ili ljubavnom polju. Ovog dana će vam sve ići od ruke.

Izvor: Stil

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.