Foto: Greg Rakozy/unsplash.com
Što nam donosi Mars u Ribama? U drugoj polovici mjeseca pada energija i raste opasnost od svih oblika ovisnosti. Marsov tranzit preko Riba će osjetiti svi znakovi, najviše Ovnovi, Škorpioni i Jarčevi.

Mars, simbol akcije, krajem perioda ulazi u znak Riba u kome je njegov utjecaj znatno oslabljen, što znači da bi bilo bolje da neke važne poslove završite do sredine prosinca, dok je ova planeta u ekscentričnom Vodenjaku, uvijek spremnom na rizik.

Ukoliko vam je natalni Mars u posljednjem zodijačkom znaku, ovisno od aspekata koje obrazuje s ostalim planetima u vašem horoskopu, možete biti prilično ranjivi, ćudljivi, neodlučni, skloni izolaciji … Možete se pretvorite u zanesenjaka koji dane i dobar dio noći provodi prikovan za zaslon računala i povremeno podigne glavu da promotri što se to događa oko njega.

Budući da se Mars, nakon dvije godine, približava tranzitnom Neptunu, u drugoj polovici mjeseca umjetnici će biti posebno nadahnuti. Na žalost, istovremeno raste opasnost od raznih vidova ovisnosti, alkohola, droge, kocke, antidepresiva … U tom razdoblju, oslabljeni Mars obrazuje napet aspekt sa Saturnom, planetom stagnacije, što će utjecati na prolongiranje poslovnih dogovora i odlaganje planova, a upozorava i na reumatske tegobe.

Marsov tranzit preko Riba će osjetiti svi znaci, najviše Ovnovi, Škorpioni i Jarčevi, čija će energičnost, borbenost i poduzetnost biti u padu, a najmanje Vage, Bikovi i Djevice.

MARS – planet akcije, uzbuđenja i sukoba

Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars govori o tome koliko ste poduzetni, kako stječete ugled i upuštate se u nove izazove. Astrološko polje u kome se nalazi planet akcije, pokazuje gdje možete očekivati uzbuđenja, ali i sukobe, jer tu trošite i ulažete puno energije, pa je neophodno da se izborite s teškoćama. Pozicija Marsa pokazuje koliko ste borbeni, kako se snalazite u teškim situacijama i što vas ljuti.

OVAN (20/3-19/4) – Vaš vladar Mars u vašem astrološkom polju tajnih ljubavi nagovještava susret s umjetnikom ili sportašem kojem ćete teško uspjeti odoljeti.

BIK (19/4-20/5) – Pozicija Marsa, planeta sukoba, koji upravlja vašom kućom ljubavi, upozorava na mogućnost rasprave s partnerom zbog ljubomore ili s nekim članom obitelji.

BLIZANCI (20/5-20/6) – Vladar polja posla u astrološkom polju karijere, pod utjecajem vašeg vladara Merkura, planete biznisa, donosi vam nove šanse u poslovanju sa strancima.

RAK (20/6-22/7) – Aspekti Marsa, vladara vaš astrološke kuće karijere, povoljno utječu na vaš financije, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili poslujete sa strancima.

LAV (22/7-22/8) – Mars u osmom astrološkom polju u sekstilu s vašim vladarom Suncem, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda, naročito ako se bavite znanošću, farmacijom, medicinom.

DJEVICA (22/8-22/9) – Mars u harmoničnom aspektu s vašim vladarom Merkurom, simbolom biznisa, donosi vam priljev novca i mogućnost odlaska na kraći put u inozemstvo.

VAGA (2/9-22/10) – Vladar astrološkog polja partnerskih odnosa zajedno s Neptunom u Ribama, potiče vašu maštu donoseći inspiraciju umjetnicima i motivaciju sportašima.

ŠKORPION (22/10-21/11) – Jedan od vaših vladara, Mars, u vašoj astrološkoj kući posla najavljuje uspješnu suradnju sa strancima, ali izbjegavajte rasprave s nadređenima.

STRIJELAC (21/11-21/12) – pozicija Marsa, vladara polja tajni, donosi vam mogućnost ulaska u vezu s nekim tko u trenutku upoznavanja nije bio do kraja iskren prema vama.

JARAC (21/12-20/1) – Kvadrat između Marsa i vašeg vladara Saturna, upozorava da povedete više računa o dokumentima i vrijednim predmetima, naročito ako zbog posla često putujete.
VODENJAK (20/1-19/2) – Simbol strasti i energije u polju partnerskih odnosa, upozorava da izbjegavate rasprave s partnerom, naročito ako vas dijeli veća razlika u godinama.

RIBE (20/2-20/3) – Planet strasti, Mars, vladar kuće posla i ljubavi u konjunkciji s vašim vladarom Neptunom, simbolom zanosa, donosi vam strastveni susret s kolegom.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaŠto (tko) su energetski priljepci, kako ih prepoznati i OTJERATI
Slijedeća objava9 stvari koje vam NISU potrebne da biste živjeli sretno u 2017. godini!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.