OVAN

Ovan 10. 2019: Bit ćete ljubomorni, ali bez stvarnog razloga. Jednostavno, Ovan mora s vremena na vrijeme biti ljubomoran i neugodan prema osobi koju voli. Tada mu se pruža prilika da ispolji agresivnost koju ima u sebi. Ali, imate vi i plemenita osjećaje, tako da kada se psihički ispraznite, umjet ćete da zamolite za oproštaj.

Ovan 11. 2019: Ovog mjeseca očekuju vas nove dopunske zarade ali i novi vanredni troškovi. Kad vuk pojede magarca ostat ćete na istom i najzad ćete i sami početi uviđati da ne patite od prevelike organiziranosti.

Ovan 12. 2019: Sve do Nove godine vaši cjelokupni napori bit će usmjereni prema velikom poduhvatu. Opet vas očekuju izuzetni napori, uspješno okončanje posla i dosta novca. I opet vas očekuje vaše staro pitanje – zašto se kod vas sve stalno vrti u krug?

atma.hr – 78
BIK

Bik 10. 2019: Ovog mjeseca nastupa period opuštanja, a to je pravo vrijeme za vas. To je upravo ono što najviše cijenite – miran i komotan život bez trzavica koje donose svakodnevica i neuviđavna okolina.

Bik 11. 2019: Htjeli ne htjeli, morat ćete zapeti ne biste li se nekako iščupali iz financijskih teškoća u koje ćete upasti u prvoj polovici mjeseca. No spas će se ukazati u vidu službenog puta na kojem ćete moći obaviti neke osobne isplative poslove.

Bik 12. 2019: Poslovi kojih je u posljednje vrijeme sve više, polako vas odvlače od obaveza u privatnom životu. Morate se potruditi da nekako rasporedite svoje snage, inače će se negdje pojaviti pukotine, ili u poslu ili u privatnom životu.

BLIZANCI

Blizanci 10. 2019: Blizanci koji nisu u braku doživjet će bezazleni flert s nepredvidivim ishodom. Ovo poznanstvo u početku ni po čemu neće biti značajno, ali će ubrzo prerasti u ozbiljnu vezu koja čak može završiti pred matičarem.

Blizanci 11. 2019: Moći ćete angažirati sav svoj energetski potencijal i ponovo ćete uspjeti realizirati neke poslove ili radne zadatke. Financijska situacija će se vidno popraviti.

Blizanci 12. 2019: Osjetit ćete potrebu da se dobro odmorite. To će biti prilika da više vremena posvetite i sebi i bliskim osobama. Malo više ćete se družiti s ljudima. Bit će zabave i razonode.

atma.hr – 75RAK

Rak 10. 2019: Početkom ovog mjeseca ukazat će vam se nova prilika za vašu duhovnu hranu – flert. Poučeni ranijim iskustvima, ako imate bračnog partnera uspjet ćete se oduprijeti iskušenju, svjesno nastojeći da ne dovodite ni sebe ni osobu do koje vam je stalo u nezgodan položaj.

Rak 11. 2019: Ovog mjeseca očekuju vas neobične promjene raspoloženja. Bit ćete zabrinuti, a tek kad sve to prođe sjetit ćete se da to kod Rakova nije rijetka pojava. Emotivni i osjetljivi možete promijeniti raspoloženje i postati melankolični čak i kad samo razmišljate o tuđoj nesreći, a kamoli kad osjećate svoju.

Rak 12. 2019: Krajem godine pokušat ćete svesti neki saldo. Kako god pisali i brisali i koje god kriterije koristili, na kraju ćete doći do zaključka da je ovo za vas, ipak, bila dobra godina, čak i uspješna.

LAV

Lav 10. 2019: Roditelji rođeni u znaku Lava imat će manjih problema s djecom u vezi škole. Ukupna situacija u obitelji inače će biti stabilna i sređena. Kućni budžet će se popraviti.

Lav 11. 2019: Vaš neuništivi optimizam obranit će vas od panike koja bi vas mogla uhvatiti zbog nekoliko nevolja. Poslovni partner vaše firme može otkazati ugovor u čijem ste sklapanju sudjelovali. Gledajte da na poslu ne kršite radnu disciplinu da ne biste imali neprilike.

Lav 12. 2019: Uspješno ćete završiti posao koji ste sklopili prošlog mjeseca. Vanrednu zaradu namijenit ćete za novogodišnje praznike, čemu ćete se veseliti i vi i osoba koju volite.

atma.hr – 39

DJEVICA

Djevica 10. 2019: Ovog mjeseca ćete više puta pregovarati u vezi s poslom ili radnim mjestom. To može dovesti do dogovora o promjeni vaših radnih zadatka, promjeni radnog mjesta ili sklapanja ugovora o novom poslu.

Djevica 11. 2019: Eventualne sitnice oko posla i radnog mjesta bit će konačno raščišćene. To će u vama ugasiti emotivni naboj kojim su ovi događaji bili praćeni i donijeti dugo očekivano smirenje.

Djevica 12. 2019: Lako se može dogoditi da otputujete negdje u inozemstvo. Ne zna se hoće li to biti dvodnevni shoping, turistički izlet ili poslovni odlazak, kako god bude, iskoristite to da se lijepo provedete.

VAGA

Vaga 10. 2019: Dogodit će se ono što ste dugo podsvjesno iščekivali. Doživjet ćete prelijepe dane ove godine. Ako niste bili zaljubljeni, srest ćete onu pravu osobu i zaljubiti se do ušiju.

Vaga 11. 2019: Poslije divnih dana, nastat će zatišje u kojem ćete možda bez razloga uvrijediti osobu koju volite. Nemojte se praviti da ne uviđate koliko ste je povrijedili. Ispričajte se i izgladite situaciju.

Vaga 12. 2019: Šarmirat ćete neko društvo, a jedna osoba iz tog društva bit će oborena s nogu. Svjesni ste da je potrebno samo malo da mrdnete prstom, ali odoljet ćete iskušenju. Nećete se upustiti u flert za koji ste procijenili da je čist gubitak vremena i opasnost za vašu stalnu vezu.

atma.hr – 78
ŠKORPION

Škorpion 10. 2019: Osjetit ćete potrebu da se nekoliko dana opustite. Poslušajte savjet svoga tijela, a zatim, kad se odmorite, ponovo krenite punom parom. Neki drugi savjet vam ne bi mnogo vrijedio, jer vi ne znate drugačije – ili potpuno opuštanje ili angažman do daske.

Škorpion 11. 2019: Škorpioni koji su u braku preživjet će neku vrstu novog medenog mjeseca, oni koji nisu imali stalnog partnera ući će u novu vezu zaljubljeni do ušiju, stare ljubavi bez izgleda za budućnost bit će zamijenjene novim i uspješnijim, a sklopit će se i ugovarati i neki brakovi.

Škorpion 12. 2019: Počet ćete kovati nove velike planove u vezi s poslovima. Razmišljat ćete i o promjeni radnog mjesta, mada za to nema opravdanih razloga.

STRIJELAC

Strijelac 10. 2019: Očekuje vas dobitak u nekoj igri na sreću – naravno, ukoliko budete igrali. To će biti povod da zbrojite ovogodišnja zbivanja. Sve u svemu, do sada ste dobro prošli.

Strijelac 11. 2019: Novi interesantan posao, obnova jednog starog poznanstva, kratko putovanje i mali dobitak, to su obilježja koja će biti istaknuta u studenom.

Strijelac 12. 2019: Imat ćete dojam da ste se otrijeznili od nekog ugodnog zanosa. S novim elanom i još svježim uspomenama vratit ćete se uobičajenim životnim stazama.

atma.hr – 75JARAC

Jarac 10. 2019: Oprezni, kao i uvijek, dugo ćete odmjeravati razloge za i protiv ulaska u neki poslovni projekt. Vaš analitički duh otkrit će pukotine u logičkoj konstrukciji projekta.

Jarac 11. 2019: Poslovni projekt iz prošlog mjeseca ponovo će postati aktualan. Predlagači, vaši potencijalni partneri, uvidjeli su da ste bili u pravu.

Jarac 12. 2019: Realizacija poslovnog projekta u koji ste ušli obećava dobre rezultate i lijepu zaradu. No, posao je veliki i još je rano da ubirete plodove.

VODENJAK

Vodenjak 10. 2019: Početkom mjeseca dopunski posao kojim se bavite ući će u finalnu fazu, a financijska situacija će se osjetno popraviti. Potrošit ćete dosta novca na uređivanje stana, garderobu, provod i zabavu.

Vodenjak 11. 2019: Neke nepovoljne vibracije u radnoj sredini protumačit ćete kao loš predznak. I zaista, međuljudski odnosi se mogu pogoršati zbog preraspodjele radnih obaveza.

Vodenjak 12. 2019: Možete biti gripozni i kenjkavi, ali ne do te mjere da morate u krevet. U svakom slučaju, bit će potrebno da se dobro pripazite ovih dana.

atma.hr – 39

RIBE

Ribe 10. 2019: U sredini gdje radite doći će do reorganizacije. Trebat će vam vremena da prihvatite sve promjene, ali ćete ubuduće raditi u povoljnijim uvjetima.

Ribe 11. 2019: Ribe po pravilu nisu dovoljno uporne. Kad osjete da nešto ne ide kako treba najčešće dižu ruke i prelaze na drugi teren. Vi ćete ovaj put biti izuzetak – uporno i dosljedno borit ćete se za neko uskraćeno pravo sve dotle dok ne pobijedite.

Ribe 12. 2019: Ribama koje nemaju stalnog partnera ovaj mjesec će početi lijepom ljubavnom vezom. Preko običaja, neće biti testiranja i odugovlačenja pomoću formule s platonskom vezom. Ono što će se dogoditi dogodit će se odmah i nitko se zbog toga neće kajati. Naprotiv.

conopljanews.net

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

4 KOMENTARA

 1. Dobar dan svima koji budu citali ovo sto pisem za ovu zenu, damu, i veliku gospodju koja mi je pomogla jako puno. Imala sam problema. Sa svojim suprugom koji je bio jako opasan tukao me je svaki dan bio je pijanac godinama. Sve je pare popio ostavio me je samu sa decom. I ja nisam znala sta da radim i nasla sam ovu zenu koja mi je STVARNO, ALI STVARNO POMOGLA. Moj muz se poravio ne pije vise ne svadjamo se vise i opet smo zajedno. Ako i vi imate neki problem njoj se javite na viber
  +381 6110 14 283

 2. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

 3. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

 4. Renata je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
  Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
  Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
  Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
  Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
  Svaki problem koji je neresiv ona resi .
  Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
  Ali samo treba da se uverite
  Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
  Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
  Ljudi, stvarni je uspesno
  Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa +385 923 81 38 30

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here