Foto: pixabay.com

47

S retrogradnim Merkurom, pomračenjem Sunca i pomračenjem Mjeseca, kolovoz 2017. godine je pun iznenađenja, promjena i neobičnih događaja. To je učinak brzih planeta u retrogradnom hodu, ali i pomračenja.

Možemo očekivati ​​iznenadne preokrete i u trenucima kada spore planete mijenjaju smjer kretanja: 3. kolovoza Uran kreće retrogradnim hodom, 25. kolovoza Saturn nastavlja izravnim hodom nakon četiri mjeseca retrogradnog kretanja.

Merkur je retrogradan tri puta godišnje, zato nas ovo retrogradno kretanje ne treba zabrinjavati previše, posebno zato što je sada retrogradan u Djevici, u znaku u kojem je dosta jak.

Problem je što će ovo retrogradno kretanje Merkura tvoriti opoziciju s Neptunom iz Riba i to većinu kolovoza. Ova oporba je potpuna: ne samo da su Merkur i Neptun na 180 stupnjeva, nego je i priroda tih planeta u suprotnosti i znakovi u kojima su.

Merkur i Djevica su najbolji u logičkim, praktičnim stvarima i realni, dok se Neptun u Ribama ravna prema intuiciji, kreativnosti i idealizmu. U ovakvoj kombinaciji Merkur će patiti. Neptun zavarava i zbunjuje.

Svi ćemo osjetiti posljedice ovih suprotnosti i oporbe i mnogi će pasti u razne zamke, donositi pogrešne odluke ili će imati poteškoća u komunikaciji i koncentraciji ili neće moći spoznati koje su pogrešne, a koje točne informacije.

Pod najsnažnijim utjecajem bit će Djevice, Blizanci, Ribe, Strijelci i Jarčevi, ali nestabilnosti i greške se mogu dogoditi svima nama. Očekujte iznenađenja, a donošenje važnih odluka odložite za vrijeme nakon 10. rujna.

Teško će biti održivo postupanje po gore navedenom savjetu. Tijekom kolovoza bit ćemo pod utjecajem Sunce – Mars konjunkcije iz Lava, koja ne odgađa. Želi stvari budu brzo riješene i pokrenute čim se ideja stvori. Nije važno o kakvoj se akciji radi, dobroj ili lošoj, mudroj ili nerazumnoj, važno da se događa sada!

Zbog sposobnosti da se stvari pokrenu, Sunce – Mars kombinacija vodi prema nevjerojatnim postignućima, posebno zbog potpore Jupitera, Saturna i Urana. Istovremeno postoji mogućnost da dođe do sukoba i razaranja.

Zbunjenog uma i adrenalinom koji kola venama možete samo pokušati zamisliti što su sve neki ljudi spremni učiniti. Ipak, oni koji su sposobni promisliti dva puta i procijeniti kako djelovati u takvim okolnostima, ostvarit će dugoročne ciljeve.

Generalno tijekom kolovoza postoji opasnost od nesreća, sukoba, požara i prirodnih katastrofa. Dramatične i eksplozivne situacije mogu se pojaviti vezano za vođe, slavne osobe, komunikaciju, prenošenje informacija, školstvo, mladež, medicinu i slično.

Pomrčina Sunca tijekom kolovoza:

Pomrčina Sunca dogodit će se u Lavu, blizu Marsa, naglašavajući dobro i loše Sunce – Mjesec konjunkcije.

Prvo što dođe u misli je da naglašava loše, s obzirom na ono što se o pomrčini misli, ali ako gledamo obitelj iz koje ovo pomračenje dolazi (da, svako pomračenje je dio obitelji sa sličnim osobinama), možemo vidjeti da ovo pomračenje govori o komunikaciji i suradnji i možda upravo kroz to treba tražiti rješenja. Možda pojedinac treba inzistirati na komunikaciji, čak i ako ne ide tako dobro i poticati zajedničku akciju kako bi se dobio povoljan ishod za obje strane.

Na prvom mjestu treba biti komunikacija, jer ako djelujemo racionalno i trudimo se, puno toga se može postići, a o tome govore Jupiter – Mars sekstil, Jupiter – Saturn sekstil, Mars – Saturn trigon i drugi.

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

Ovan

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Prije svega, zbog Jupitera (smještenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i generalno simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju te dvije planete stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Amor i njegove strelice čekaju vas na svakom koraku ili vas zove zavodljiva Afrodita da kušate što vam nudi iz svog pehara. Otpor je uzaludan.

Posao i novac

Nije samo ljubav ono što će sjajno krenuti u kolovozu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada je u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom financija Ovna, a drugom vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lijep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspjeh vam dolazi i podiže vas na ljestvici vođa, možda. Najviše uspjeha ostvarit će oni koji se bave umjetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspješni možete biti i u drugim granama. Kolovoz je sjajan mjesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

Zdravlje i moral

Puni ste energije i zanosa i zaista morate naći nešto da izbacite višak energije. Vježbajte! S druge strane, retrogradan Merkur u kući bolesti Ovna kaže da nije loša ideja da sada obavite kontrolu i pretraživanja za poteškoće koje imate. Osjetljivi su dišni i živčani sustav.

Savjet

Dom učinite komfornijim ili ugodnijim!

47

Bik

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine može donijeti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati ​​i eksperimentirati. Mars, vladar kuće parova Bika usmjerava interes prema obitelji, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomrčine Sunca 21. kolovoza 2017. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način.

Posao i novac

S Jupiterom u kući posla Bika, profesionalne prilike i entuzijazam mogu donijeti uspjeh tijekom kolovoza 2017. godine. Vladar kuće posla Bika, Venera, naglašava koliko su važne informacije i komunikacija. Moguća su češća putovanja, puno sastanaka i pregovora. Mogli bi postaviti nove intelektualne ciljeve ili upisati kakav tečaj, otići na seminar, održati govor, prezentirati nešto i slično. Naravno, bit ćete usmjereni na financije, ali željet ćete vidjeti plodove svog rada ili bi mogli investirati u nešto ili dobiti financijsku potporu obitelji.

Zdravlje

Kolovoz je mjesec iskušenja za Bikove, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Čini se da nećete moći naći unutarnji mir i sigurnost koja vam je tako draga. Nemir i buka koju ćete svakodnevno proživljavati stvaraju nesklad. Tome možemo dodati emotivnu uznemirenost, uglavnom povezano s roditeljima ili s djecom. Većih poteškoća ne bi trebalo biti, ali pripazite i ne pretjerujte ni u čemu!

Savjet

Nemojte se upuštati u financijska nagađanja ili pasti na ideju lake i brze zarade!

Blizanci

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak i ako je bilo nekakvih problema. Iza osjećaje naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili financijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesa pokazat ćete prema obitelji i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli bi je naći.

Posao i novac

Ono najbolje i dalje je vaša kreativnost. Promicanje vaših talenata, proizvoda i usluga i dalje je pod zaštitom Velike Sreće, Jupitera. S Neptunom u vašoj kući karijere nije lako ostvariti ciljeve kada i kako želite, ali dobar položaj vladara te kuće uvijek donosi spas u svakoj situaciji, čak i u zadnjoj minuti. Mars, vladar kuće posla i obveza Blizanaca nalazi u vašoj 3. solarnoj kući i govori o putovanjima i susretima, pregovorima, sastancima, komunikaciji i intelektualnim ciljevima, ali i o vještinama i spretnosti. Novca vam neće nedostajati, imat ćete čak i sreće s dobicima. Poteškoće su moguće s domom i vlasništvom.

Zdravlje i moral

S Marsom i pomračenjem Sunca u kući putovanja Blizanca suočit ćete se s čitavim nizom poteškoća povezano s prijevozom, ali postoji mogućnost nezgoda, čak i ako pješačite! Pazite kako koristiti oštre i opasne predmete! Mogli bi biti i nestrpljivi, razdražljivi i smeteni. Zbog toga što je Merkur retrogradan, vaše tijelo je osjetljivije i zato se dobro pobrinite za sebe.

Savjet

Iskoristite svoje sposobnosti i izražavajte se na diplomatski način!

Rak

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspjeh u ljubavi! Venera vam donosi slavu, stil, bit ćete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pjesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi sretne trenutke i veći komfor obitelji. Ipak postoje određeni problemi, obveze koje se žele izbjeći ili financijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rješenja.

Posao i novac

Kolovoz 2017. godine donosi više događanja na financijskom polju. U kući novca Raka nalaze se Mars i Sunce, koji donose puno energije i isto tako, tamo se događa pomračenje sunca koja donosi neočekivane događaje. Promjene koje pomračenje donosi su uglavnom pozitivne i povezuje zaradu sa suradnjama, idejama, informacijama, putovanjima ili komunikacijom. Postoji i rizik koji se može izbjeći ako ne donosite nagle odluke i ako smislite financijsku strategiju. Ostvarenje boljih prihoda bit će motivacija za aktivnosti na profesionalnom polju. Potreba da posao koji radite postane profitabilniji vodi vas prema nekim promjenama ili obnovi o kojoj razmišljate već neko vrijeme.

Zdravlje i moral

S Venerom u Raku bit ćete dobrog raspoloženja i nećete propustiti priliku za zabavom, smijehom i dobrom šalom. Zapravo ćete uživati ​​u svemu što vam život nudi. Saturn je u kući bolesti Raka i ne bi trebalo zanemariti svoje zdravlje ni na trenutak, posebno u prvom dijelu kolovoza 2017. godine kada vam pomračenje Mjeseca može donijeti neke neugodnosti.

Savjet

Razmislite dva puta prije nego što donesete bilo kakvu odluku ili prije nego kažete što mislite u vezi neke važne teme!

47

Lav

Ljubav i veze

S Marsom i Suncem smještenim u Lavu tijekom kolovoza 2017. godine imat ćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom čim prije. Sada ćete poduzeti prvi korak i bit ćete spremni učiniti najluđe stvari. Instinkti i strast vladat će vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni ići zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osjećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi.

Posao i novac

Tijekom kolovoza 2017. godine imat ćete poduzetnički duh. Mars i Sunce, oboje smješteni u Lavu, spremni su za akciju. Žele dokazati što sve mogu, žele se istaknuti i biti glavni. Donose vam poziciju super vođe i samopouzdanje s kojim ćete pomisliti da možete pomaknuti brda. Odredite ciljeve, isplanirajte poteze i tada krenite! Ali, morate planirati akciju, zbog divlje energije koju donose Sunce i Mars.

Vrlo lako može doći do suprotnog učinka i ako se to dogodi, nećete biti na putu prema uspjehu. Nemojte djelovati naglo, promislite, inače su izgledni sukobi i padovi. Na polju financija potrebno je napraviti dobru analizu i djelovati promišljeno zato što je retrogradan Merkur u kući novca Lava.

Zdravlje i moral

Sa Suncem i Marsom u Lavu tijekom kolovoza vitalni ste i puni energije. Trebali bi iskoristiti energiju na vježbanje, ali bez nekih opasnosti. Adrenalin vas može povući prema ekstremnim iskustvima i rizičnim akcijama i ako dopustite da vlada vama, donosi vam krize, ozljede i nezgode. Pustite umu da vlada i samo polako.

Savjet

Postavite se diplomatski i izbjegavajte sukobe, a na provokacije ne reagirajte!

Djevica

Ljubav i veze

Simboli veza – vladar kuće parova Djevice i Venera, planeta ljubavi – oboje su u dosta dobrom položaju tijekom kolovoza 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pozornost detaljima i fokusira se na manje pogreške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku. Prethodnih je godina Neptun, smješten u kući parova Djevice, pokušao učiniti stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali što možete učiniti kada je Merkur retrogradan u Djevici tijekom kolovoza i sklon pretjeranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretjera sa stvarima.

Posao i novac

Karijera će biti glavna tema tijekom kolovoza 2017. godine. Merkur, koji nije samo vladar vašeg znaka, nego i vladar kuće karijere Djevice, retrogradan je u Djevici. Vrijeme je da analizirate stvari, da propitate detaljno sve faktore koji uključuju dosezanje Vaših ciljeva. Možda pobliže trebate sagledati i same ciljeve. O nekim stvarima ćete morati ponovno razmisliti. Ovo je vrijeme za pripreme koji vam daju prostora za snažan povratak ili novi početak. Neke znakove poboljšanja i napretka moći ćete vidjeti nakon 23. kolovoza 2017. godine kada Sunce uđe u Djevicu. Stvari zapravo počinju događati tijekom rujna. Ako ne trošite previše novca, ne bi trebalo biti problema s financijama.

Zdravlje i moral

Trebali bi malo bolje pripaziti na vaše zdravstveno stanje i pratiti signale koje vam tijelo šalje, jer se Mars nalazi u jednoj od vaših kuća povezanih sa zdravljem. Niste u najboljoj formi u ovom razdoblju. Izloženi ste bolestima zbog oslabljenog imuniteta i može doći do upalnih procesa i nezgoda. Trebali bi voditi uravnotežen život, dovoljno se odmarati i ne pretjerivati ​​ini u čemu.

Savjet

Budite podalje od takozvanih pomagača koji vas mogu povrijediti iza scene!

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars
1
2
Prethodna objavaKoja vas SCENA najviše privlači? Odgovor krije JEDNU poruku i JEDAN savjet za Vas!
Slijedeća objavaNevjerojatna je sloboda kada samo kažeš – TO SAM JA!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.