U lipnju će dva planeta boraviti u svom sjedištu što znači da će njihova energija biti osobito snažna i pozitivna. Riječ je o Merkur u Blizancima (6.-20.6.) i Veneri u Biku (od 6. lipnja). Ovo je dobar mjesec za sklapanje novih poznanstava, realizaciju planova vezanih uz putovanja, financije, ostvarenje veće zarade, no ne smijemo zanemariti niti ljubavni život kojim će dominirati putenost i strast. Mars će od 4. lipnja boraviti u Raku pa će nam biti potrebno više motivacije kako bi se nagovorili na djelovanje. Mars u Raku je iznimno osjećajan, romantičan, ali i pasivan.

OVAN

Zbivanja će vas primoravati na intenzivniju komunikaciju s okolinom. Očekuje vas mnogo poziva, susreta, kretanja, možda i kraćih putovanja. Mjesec je povoljan za ostvarenje veće zarade. Mogući su materijalni dobici, a vrijeme je poticajno i za investiranje u stambeni prostor. Mars u Raku navješćuje neke promjene u domu, možda ćete se prihvatiti renoviranja ili velikog pospremanja. Očekujte i neke poteškoće u komunikaciji s bliskim rođacima i susjedima, osobito sredinom mjeseca. U ljubavi ste romantičniji i emotivniji. Naklonost jedne osobe podignut će vam samopouzdanje. U poslu dolazite do korisnih informacija, možda i do nove suradnje.

Ocjena mjeseca: 4

BIK

S Venerom u svom znaku osjećate se privlačno. Postajete svjesniji vlastitih mogućnosti i privlačite pozitivne promjene u svoj život. Okolnosti na radnom mjestu promijenit će se u vašu korist. Sada možete kapitalizirati svoje znanje u iskustvo. Očekuju vas neki sastanci ili razgovori na temu novca i vaših primanja. Izvjesni su i financijski dobici. Ljubavni život obećava mnogo putenih i romantičnih trenutaka u zagrljaju voljene osobe. Samci bi mogli upoznati nekog posebnog, zaljubiti se, postati nekome prioritet. Možda će biti riječ o osobi koja je bliska vašem domu ili obitelji. Potkraj mjeseca očekuje vas jedno putovanje u ugodnom društvu.

Ocjena mjeseca: 5

BLIZANCI

Ovo je vaš rođendanski mjesec čije potencijale biste trebali iskoristiti u potpunosti. Sunce i Merkur u vašem znaku iniciraju vas na istraživanje novih poslovnih mogućnosti. Sada možete drugima predstaviti svoje znanje, usluge, privući nove klijente, kupce ili stranke. Bit ćete vrlo vješti u komunikaciji i domišljati u rješavanju problema. Kad je ljubav posrijedi, misli bi vam mogle bježati u prošlost. Možda će vas privlačiti pomisao da opet sretnete bivšu ljubav. Neki bi pripadnici ovog znaka mogli ući u strastven odnos sa zauzetom osobom i pristajati na tajne susrete. Oni u vezi ili braku bit će više obasipani partnerovom pažnjom.

Ocjena mjeseca: 4

RAK

Oživjet će sjene prošlosti. Postoji nešto s čim niste pronašli mir, nešto što vas koči u napretku. Pokušajte doznati o čemu je riječ. Otpuštanjem nepotrebnih vezanosti i uvjerenja stvarate savršeni prostor za događaje koji će uskoro ući u vaš život. Mars u vašem znaku čini vas jako osjetljivima. Intuicija je naglašena, kao i potreba za dokazivanjem, no neće vam biti jednostavno odvažiti se na izlazak iz zone sigurnosti. Učinite li to, upustite li se u nešto novo, sigurno je da ćete od toga i profitirati. Imat ćete i veliku pomoć prijatelja u ostvarenju planova i ambicija. Odvažite li se otključati vrata svog srca, jedna bi osoba sramežljivo mogla na njih pokucati.

Ocjena mjeseca: 4

LAV

Pred vama je mjesec u kojem možete ostvariti svoje želje i planove. Uspijevate uz pomoć prijatelja i onih koji vjeruju u vaše sposobnosti. Tranzit Venere vašim desetim poljem potaknut će vas na okretanje nove stranice u ljubavnom životu. Privlačit će vas uspješne i materijalno ostvarene osobe. Neki bi mogli biti na meti udvaranja poslovno nadređene osobe. U drugoj polovini mjeseca očekuje vas zanimljiv susret. Ono što će vas na prvi pogled očarati, s protekom vremena moglo bi izgubiti početnu draž. Smještaj Marsa iza vaših leđa ukazuje da ćete imati povećanu potrebu za samoćom, ponekad i za spavanjem. Nešto ćete pokušati sakriti od drugih, tako ćete se osjećati sigurnije.

Ocjena mjeseca: 4

DJEVICA

Bit ćete umorni i iscrpljeni, no obaveze neće moći čekati. Sunce i Merkur u vašoj desetoj kući donose još više posla i veću odgovornost. Suviše lako dopuštate stresu da vas obuzme, a negativnim mislima da zavladaju vašim umom. Zato je važno da se što više krećete i izbjegavate duge boravke u zatvorenim prostorima, sami sa sobom. Komunikacija s okolinom bit će vam naporna, pa ćete se ponekad služiti raznim trikovima i sitnim lažima kako biste izbjegli neke susrete i kontakte. Na ljubavnom planu bit će dosta proturječnih i zbunjujućih utjecaja. Kao da niti sami ne znate što želite. Osjećaj zadovoljstva vam uporno izmiče, no ne zadugo. Već krajem mjeseca dolazi do pozitivnih promjena.

Ocjena mjeseca: 3

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.