S ulaskom Jupitera u Vagu, mnogi znaci uživat će u sreći pod utjecajem ovog tranzita, neki će se pak morati malo strpiti i pokazati svoju ustrajnost u trenucima kada sreća nije naklonjena.

Ovan

Saturn vam je trenutno naklonjen jer se nalazi u prijateljskom Strijelcu i pravi lijep trigon, ali pošto znamo da Saturn nije planeta sreće, sve pozitivne stvari koje vam dolaze u susret, dolaze samo zahvaljujući vama i vašim sposobnostima, ne zahvaljujući sreći. Dakle, ne nadajte se povoljnim utjecajima sudbine, jer i ako stignu, sigurno će biti vrlo mali i neće vam priuštiti veliko zadovoljstvo. Ovo ljeto ćete proživjeti bez velikih udara sreće, a od rujna, čini se da se nastavlja sličan scenarij – Madam Fortunu od rujna 2016. morate zaboraviti sve do sljedeće godine. Potrebno je malo nade i mnogo napora da biste dosegli i ostvarili vaš najveće životne želje.

Bik

Proljeće i ljeto 2016. godine kod vas su vrlo važni ne samo za ljubav i posao već i za sreću. Kada stvari jednom krenu u dobrom pravcu u različitim područjima vašeg života, sreća vas neće napuštati već će nastaviti utjecati pozitivno na sve vaše pothvate. Ovaj period je odličan za male novčane investicije – sreća će vam pomoći da osvojite nešto ili završiti posao koji ste odlagali. Srce će vam biti ispunjeno radošću, otvorit ćete svijet oko sebe svojom voljom za život. Davat ćete do znanja ostalima koliko je život prelijep i koliko je važno živjeti svaki dan s osmijehom koji nećete skidati s lica. Apsolutno pozitivan period za ulaganje novca u sigurne investicije.

Blizanci

S jakom opozicijom Jupitera i Saturna naspram vašeg Sunca, vi spadate među znakove koji neće imati mnogo sreće ove godine i to ne samo tijekom ljetnih mjeseci. Sreća će vas gledati s distance i izbjegavat će vas u širem luku, pa se nemojte puno uzdati u nju. To znači: nemojte se igrati u ovom periodu, ne ulažite novac i ne pokrećite bilo kakve investicije zato što stvarno nije povoljan period za ovakve vrste pothvata, možete upasti u velike rizike i velike ekonomske gubitke. Pokušajte provesti opušteno ljeto, odmarajte u toplicama i bavite se sportom na otvorenom, naročito sportovima koji zahtijevaju intenzivnu aktivnost cijelog tijela. Opredijelite se prije za mentalno opuštanje, vježbe s ciljem da povratite energiju koja vam nedostaje, a povratit će se u zimskom periodu.

52
Rak

Ljeto, ali posebno proljeće je odličan period za male i velike sretne okolnosti. Naročito ćete se iznenaditi ako ste tip osobe koja sebe uglavnom smatra “baksuzom”. Zapamtite, kolo sreće se okreće. Proljeće i cijelo ljeto će biti fantastično razdoblje za pronaći mjesto u obitelji, emotivnoj vezi, na poslu. Pozitivan utjecaj osjetit ćete i tako da ćete se smijati više nego, a i drugi ljudi će biti pod pozitivnim utjecajem vašeg raspoloženja. Ako želite uložite novac, vrijeme je. Ali nemojte pretjerivati. Odlična fizička kondicija ispunit će vaše ljeto, izrazit ćete želju da odete na dugačak odmor pored obale mora, ili negdje gdje je ćete moći dugo promatrati noćno nebo, mjesec i zvijezde.

Lav

Ne možete se nadati velikim udarima sreće. Bila vam je naklonjena do prošle godine, a sada ona nastavlja dalje i okreće se nekome drugom. Ipak, i vas će se sjetiti, posebno krajem srpnja i tijekom cijelog kolovoza kada će Sunce i Venera unijeti dašak pozitivnosti vašem znaku.

Ako imate djece, doživjet ćete momente velikog zadovoljstva i sreće zato što će jedno od njih doći do pozitivne prekretnice u životu. Izbjegavajte ulagati novac u rizične poduhvate, ali obratite pažnju na vaše snove – donose predskazanja.

Djevica

Jupiter u vašem znaku od samog početka rujna 2015. godine i Saturn koji tijekom ovih mjeseci neće predstavljati nikakvu prepreku, čak će vas i podržavati. Što to zapravo znači? Mali i veliki potezi sreće će ovisiti o izborima koje ste napravili tijekom prošle godine i početkom ove. Ako ste načinili prave poteze onda će izobilje sreće stići, osjećat ćete se vrlo ispunjenim i sretnim već samim tim što usrećujete ljude oko sebe, a posebno članove obitelji. Iako Jupiter od rujna više neće biti u vašem znaku, prelaskom u znak Vage i dalje će praviti dobar sekstil sa Saturnom koji tranzitira kroz Strijelca, te će vaš život postati stabilniji. Proljetni i ljetni mjeseci su idealni za sve vrste financijskih transakcija, ali vrlo je važna konzultacija i savjeti iskusnijih ljudi.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.