Designed by Freepik
STRIJELAC – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Kroz prvi dio ožujka 2018. godine, prisustvo Marsa u Strijelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju.

Početkom drugog tjedna Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi. To znači da je ožujak velikodušan mjesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mjesec pun senzacija, doživljaja i događaja.

Sada možete iskusiti novu ljubav ili osjetiti kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje.

U drugom dijelu mjeseca moglo bi doći do komplikacija.

Posao i novac

Mars vas gura da djelujete u prvom dijelu ožujka 2018. godine, i to je najdinamičniji i najproduktivniji period u vašem profesionalnom životu. Merkur, vladar kuće karijere Strijelca, je blizu Venere, vladara vaše kuće posla, većim dijelom mjeseca. To ukazuje na harmoniju između većih ciljeva i trenutnih, svakodnevnih profesionalnih aktivnosti.

Dodatno tome Merkur i Venera su smješteni u sretnom polju i mogli bi se naći u nizu vrlo pozitivnih okolnosti. Sport i kreativno – umjetničke aktivnosti donose vam uspjeh, kao i potencijalni proizvodi koje želite plasirati ili promotivne kampanje. Kada se radi o novcu, u drugom dijelu mjeseca više inicijative ćete preuzimati, ali s tim dolaze i novi problemi.

Zdravlje i moral

U prvom dijelu ožujka 2018. godine postoji neravnoteža između želje da djelujete brzo i potrebe da stvari dovršite u ugodnom privatnom okruženju. Stvari su poprilično kaotične i skloni ste žurbi i impulzivnosti, što može voditi prema sukobima i nezgodama.

S druge strane, imate podršku pa stvari neće teći loše. Osim toga, imat ćete puno energije i zdravstvene poteškoće nisu na vidiku.

Savjet

Štedite, nemojte bacati novac naokolo i nemojte ulagati u nešto nesigurno!

JARAC – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tijekom ožujka 2018. godine. Ova kombinacija donosi osvježenje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan. Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u odabiru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi.

Na putovanju bi mogli upoznati ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na renovacije kod kuće.

Posao i novac

Sa Suncem u 3. kući Jarca tijekom ožujka 2018. godine, vaš um se natječe i riječi vam lako nadolaze, izgovorene i pisane (ili tipkane). Možete biti uspješni u pisanju ili sakupljanju informacija, na ispitu ili ako idete na intervju, pregovori će biti uspješni, kao i održani govori i slično. Uspjeh ostvaruju i oni koji se bave komercijalnim aktivnostima ili ručnim radom.

Ožujak je mjesec tokom kojeg ćete biti u stalnom pokretu i imat ćete puno raznih ideja. Imate volju i poduzetnički duh, posebno nakon 17. ožujka kada Mars ulazi u Jarca. To može rezultirati interesom za nekretnine, dom ili posao od kuće. Vaša obitelj će vas podržati u planovima vezanim za vašu karijeru. Novac je snažan motivator i znat ćete kako ga zaraditi.

Zdravlje i moral
Tijekom ožujka 2018. godine teško ćete se opuštati, jer ćete uvijek biti u pokretu ili napeti. U drugom dijelu mjeseca morat ćete se suočiti s većom količinom stresa. 17. ožujka Mars ulazi u Jarca i donosi vam energiju i polet, ali i više nestrpljenja i promjenjivo raspoloženje.

Budući da su Saturn i Pluton već smješteni u Jarcu i tu ostaju duži period, dolazak Marsa je zadnja kap. Posve je jasno da morate malo usporiti i odgoditi neke obaveze. Morate se pobrinuti za svoje zdravlje, obavite potrebne kontrole i slijedite upute koje dobijete od stručne osobe, dovoljno odmarajte i čuvajte se ozljeda.

Savjet

Koncentrirajte se na pozitivnu stranu stvari i odvojite vrijeme za sebe!

tarot-horoskop.com

31 SET KRISTALOTERAPIJA

AKCIJA: SVIJET KRISTALOTERAPIJE

Priručnik & Set 7 kristala za 7 čakri

Priručnik kristaloterapije “Šapat s Atlantide”, autor Danijel Postružin. Svi savjeti za osobnu upotrebu kristala! 13 poglavlja, 97 stranica, ilustracije, format 23 cm, Biblioteka Indigo svijet.

Set 7 kristala za 7 čakri, cca 2×3 cm kom. Gorski kristal, ametist, sodalit, rozenkvarc, leopardova koža, karneol, jaspis.

Cijena: 210kn - 200kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaRecite zbogom aknama: Provjereni domaći recept za ljekovitu tinkturu!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.02.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.