pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Ovan

Povezanost s dragim ljudima, ali i sa širom okolinom bit će velika, te za vas poticajna.

Rijetko ćete ovaj mjesec biti sami. Vjerojatno ćete voljenu osobu odvoditi u svoje društvo ili ćete zajedno kormilariti među ljudima.

Bit ćete zadovoljni, ispunjeni, sretni i otvoreni. Disat ćete punim plućima, kako u poslu, tako i privatno.

Bik

Ljubavni život vrtjet će se oko kuće, ali bit će i distance. Neće vam se dati angažirati oko ljubavi. Radije ćete tulumariti bez obveza. Oni koji su mladi mogli bi prolaziti jednu isprekidanu vezu, tako da čas jedu, čas nisu skupa.

U poslu će vam sve biti ravno, osim ako ne radite s mladima. Tu će biti povećanih zahtjeva.

Blizanci

Ništa nije slučajno, pa ni to da sad traje malo manje atraktivna ljubavna faza. Kao da ste to znali, jer vas neće iznenaditi.

Oni u vezama mudro će mirovati i biti manje ambiciozni, a samci će se više posvetiti poslu.

Neki će obnoviti ili pokrenuti suradnju s mladima koja će im donijeti veliku radost. Bit će to pravo osvježenje.

Rak

Lijep razvoj ljubavnih događaja osnažit će vas i potaknuti da na život napokon gledate malo vedrije. Bit će prilika za druženja, ljubljenja, zabave, sretne trenutke, pa i zaljubljivanja.

Na poslu će biti „loma“. Stresovi, novosti vezane uz napetosti, promjene koje nisu bile sasvim očekivane. Bit će i dobrog i lošeg, a vi kormilarite najbolje kako znate.

Lav

Nastavlja se period pojačanih napora u ljubavi, ali uz konačan uspjeh. Ponekad ćete morati paziti kako se ponašate. Ne prenagljujte, a ako baš nije sve po vašem, strpite se.

Oni koji su još sami bit će povučeni i posvetit će se istraživanju alternative.

Poslovna situacija bit će pod kontrolom ako ne ulazite u rasprave.

Budite umjereni u svemu.

Djevica 

Trebat će vam malo živaca da poboljšate svoj privatni život. Ne budite nestrpljivi, jer se to može. Ipak, izazova i provokacija neće nedostajati, no prihvatite to kao priliku za treniranje strpljenja i takta.

Nešto slično događat će se i na poslu. Vaši nadređeni pojačat će pritisak, a vama će nedostajati snage.

Štedite se.

Vaga

Kad se malo zabrinete, vaši prijatelji pomoći će vam da se pred vama otvore nove spoznaje, pristupi i mogućnosti, a onda će uslijediti i veselje. Neki će se zagledati u osobu iz svog starog društva.

Poslove ćete odrađivati pomalo nonšalantno. Gledat ćete da što više uživate u onom što radite. Neki će neočekivano biti pohvaljeni.

Škorpion 

Opuštenost i ugoda bit će glavna obilježja vašeg privatnog života ovaj mjesec. Bit ćete dovoljno sigurni u sebe da drugoj strani možete postavljati pitanja kojih ste se nekad bojali.

Ojačat će povjerenje u vezama.

Poslove će krasiti stabilnost, ali stresovi zbog raznih zahtjeva neće izostati.

Ostanite mirni.

Strijelac

Vaš stil nije nametanje i agresivnost, a upravo u takvim iskušenjima nalazit ćete se ovaj mjesec. Budite jednostavno ono što jeste i olabavite čak i onda kad jasno vidite da situacije nije idealna. Trebat će pričekati.

U poslu će biti bolje nego u ljubavi, pa iskoristite svoju ogromnu energiju koju sad imate da pokrenete projekte.

160×600 text-47 lijevo

Jarac

Mnogi će se duboko zamisliti o svom privatnom životu. Okolnosti, ljudi i događaji u njima će svako malo provocirati potrebu za preispitivanjem istog.

U poslu ćete biti u iskušenjima nekih suradnji. Moguće je da ćete jednu prekinuti kako bi počeli neku novu. Sve ćete doživjeti kao stres.

Neki će otići na godišnji odmor.

Vodenjak

Vaš kvalitetan ljubavni period nastavit će se većinu ovog mjeseca. Možete izlaziti ili biti kod kuće u društvu voljene osobe, no nikad vam neće biti dosadno. Uživat ćete punim plućima.

Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će više posla nego inače, a oni će se razvijati dobro.

Male zbrke moguće su u komunikaciji.

Ribe

Svakim danom vi ćete sve više uživati u društvu voljene osobe. Za mnoge će ovo biti lijepi dani udvoje. Oni koji su još sami rado će izlaziti i još lakše nalaziti društvo.

Većinu stvari na poslu uspjet ćete odraditi bez problema. Manje peripetije moguće su s prihodima jer ćete trebati nešto dati da bi kasnije i dobili.

ehoroskop.net

Prethodna objavaOva retrogradna Venera mogla bi vam donijeti sudbinsku ljubav!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.