Foto: pixabay.com

Dolaze nam dani buđenja, oslobođenja i promjene i to od kolovoza/avgusta 2021. do siječnja/januara 2022. pod utjecajem retrogradnog Urana! Kada je retrogradan, Uran želi da stvari promatramo na nov način. Želi da promijenimo svoju perspektivu kako bismo mogli pristupiti novoj razini slobode i lako očistiti put za sve ono što nas treba pronaći.

atma.hr – 78
Od 19. kolovoza/avgusta 2021. godine Uran, planet buđenja, oslobođenja i promjena ulazi u retrogradnost, gdje će ostati do 18. siječnja/januara 2022. godine.

Prvih nekoliko mjeseci svog retrogradnog putovanja, Uran će se pridružiti Jupiteru, Saturnu, Neptunu i Plutonu, stvarajući snažnu liniju retrogradne planetarne energije.

Kad god imamo retrogradan veliki broj planeta, to može stvoriti efekt usporavanja i učiniti da se osjećamo kao da moramo napraviti neke korake unazad prije nego što potpuno skočimo naprijed.

Dok će većina planeta biti izvan retrogradnosti do kraja listopada/oktobra 2021. godine, Uran će ostati retrogradan do sljedeće godine.

Retrogradni Uran događa se svakih 7 mjeseci i to je prirodan i normalan dio njegovog ciklusa. Kada uđe u retrogradnost, vraća se svojim koracima kroz kozmičko nebo, ponovo unoseći neke energije koje je filtrirao do Zemlje.

S energijom ovog ciklusa možemo se povezati i u svojim životima, pregledavajući i osvrćući se na putovanje koje smo prošli u posljednjih 7 mjeseci.

Zapitajte se je li se u posljednjih 7 mjeseci dogodilo nešto iznenađujuće ili šokantno što vas je prisililo na promjene?

Je li se u posljednjih 7 mjeseci dogodilo nešto zbog čega ste se osjećali nesigurno u vezi s nečim u svom životu?

atma.hr – 52
Kako je Uran planet naglih promjena i preokreta, ovo su područja koja je vjerojatno dodirnuo u vašem životu.

Ali, dobra vijest je da tijekom ovog retrogradnog perioda možemo koristiti ovu energiju da dođemo do daha, procijenimo i pogledamo gdje smo sletjeli.

Šok oko bilo kakvih iznenađujućih ili naglih promjena može se početi smirivati, a mi ćemo možda početi vidjeti stvari s novom perspektivom i jasnoćom.

Možda ćemo također otkriti da sve zbog čega smo se nekada osjećali nesigurno sada djeluje malo izvjesno ili ohrabrujuće, omogućavajući nam da pronađemo novu slobodu.

banner ostvari svoje

Važno je imati na umu da Uran neće samo uzdrmati naše živote bez razloga, on nas budi i oslobađa ograničavajućeg ponašanja ili obrazaca zbog kojih se osjećamo zaglavljeno.

Kada je retrogradan, Uran želi da stvari promatramo na nov način.

Želi da promijenimo svoju perspektivu kako bismo mogli pristupiti novoj razini slobode i lako očistiti put za sve ono što nas treba pronaći.

sensa.mondo