Horoskop za mladi Mjesec u Jarcu, 23. prosinca 2022. – saznajte što vam donosi i kako iskoristiti njegovu pokretačku energiju!

atma.hr – 52
Tijekom ove Nove godine, Mjesec će biti vrlo blizu Zemlje, što ga čini Super-mjesecom. Iako će se mlađak 23. prosinca slabo vidjeti na nebu, horoskop otkriva da njegovu energiju itekako možemo osjetiti. Mladi Mjesec bit će u znaku Jarca, što dodatno ukazuje na nove početke i početak novog poglavlja.

Ovo je drugi mladi Mjesec u Jarcu u 2022. godini, prvi je bio 2. siječnja, odmah na početku godine. Simbolizira da nas je Jarac uveo u 2022. godinu, a energijom tog znaka tu godinu i završavamo.

Jarac predstavlja morsku kozu – mitsko biće koje može plivati ​​u morske dubine i penjati se na najviše planine, dajući mu jedinstvenu perspektivu i mudrost s kojom se nijedna druga životinja ne može mjeriti. No, morska koza je također manjak.

Iako ima rep, nema peraje. Iako ima dvije prednje noge, nedostaju mu zadnje noge. Sve to morskoj kozi može predstavljati dodatni izazov, ali uz učenje i upornost može prihvatiti sve darove koje joj život nudi.

atma.hr – 52
Možda je simbolika iza morske koze nešto pokrenula u vama. Slažete li se s učenjem morske koze? Možete li nešto izvući iz ove priče? Morska koza nas podsjeća da smo svi jedinstvena i posebna stvorenja.

Svi mi imamo svoje talente; svi mi imamo svoje sposobnosti i kada ih naučimo koristiti, možemo iskusiti nagrade koje one nude.

Morska se koza ne može penjati poput svoje braće i sestara planinskih koza, niti može preplivati ​​jato riba, ali može imati svoje vlastito tijelo, vlastite talente i vlastitu snagu. Kako možete iskoristiti svoju moć pod olujom u Jarcu? Kako se možete izdići iznad svojih mana i nedostataka i povezati se sa svojim pravom da slijedite ono što vam srce i duša zovu?

Kiron, asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj, aktivan je pod mladim mjesecom u Jarcu. On je retrogradan od srpnja, ali je izabrao Novu godinu da konačno izađe iz ovog ciklusa.

Kiron je poznat kao iscjelitelj ranjenih jer je, poput morske koze, naučio uzeti ono što mu se daje i pretvoriti to u snagu.

banner za knjige zene koje previse vole 1

Kiron je bio napušten pri rođenju, uzrokujući mu patnju, traumu i duboke rane. Ali tijekom godina, Kiron je naučio koristiti svoje rane i traume kao moćne portale za iscjeljenje. Grleći svoje rane, postao je mudar učitelj. Grleći svoje rane, pronašao je svoj poziv i svrhu života.

Mnogi od nas žele postići svoju svrhu, ali naša svrha obično nije neki veliki i grandiozni plan. Naša svrha je tiša, unutarnja. Naša svrha nije nešto što pronađemo, to je nešto što jesmo. Naša svrha živi u nama, a ne izvan nas.

Naravno, ponekad moramo ići na vanjsko putovanje kako bismo pronašli svoju svrhu, ali zapravo, sve što radimo je da nalazimo sebe. Vaša svrha živi u vama i može se aktivirati pod ovim Mjesecom u Jarcu.

Postavite namjeru da se povežete sa svime što jeste, jer tamo ćete pronaći svoj unutarnji plamen. Možemo imati mnogo namjera koje se aktiviraju u različitim razdobljima našeg života.

Kironova energija također nam donosi neke pozitivne vibracije. Ako postoji nešto što želite otpustiti ili nešto promijeniti, postavite namjeru tijekom mladog Mjeseca, jer će vam Kiron osvjetljavati put.

atma.hr – 52
Neposredno prije Nove godine, Jupiter ulazi u znak Ovna, gdje će ostati veći dio 2023. godine. Znak u kojem se Jupiter nalazi može obojiti i oblikovati energije nadolazeće godine. Jupiter u Ovnu ukazuje da je 2023. godina neovisnosti, inovacija i novih početaka, a sva je ta energija zarobljena ispod mladog Mjeseca. Na kraju 2022. imamo puno energije koja nas podsjeća da usporimo, odstupimo i odvojimo vrijeme za opuštanje.

Uskoro će i Merkur krenuti retrogradno i pridružiti se Marsu koji je retrogradan od kraja listopada. Zajedno, dva retrogradna planeta govore nam da odvojimo vrijeme, da se vratimo u prošlost i razmislimo o mudrosti koju nam je naša prošlost pokazala.

sensa.mondo.rs