Image By vecstock

Bikovi, teškoće u emotivnim i bračnim relacijama početkom mjeseca mogu brzo biti savladane, a vjerojatno su posljedica manjka zajedničkog vremena i viška razmišljanja. Postojeći poslovni odnosi i suradnje pregurat će mjesec bez nekih velikih prepreka. Uglavnom će se sve odvijati normalnim, svakodnevnim tempom. Pred zauzetim Strijelcima je mjesec u kojem moraju biti donesene neke velike odluke kada su njihove emotivne veze i brakovi u pitanju. Što se tiče slobodnih Strijelaca, upoznat ćete osobu koja vam je jako privlačna i zanimljiva, ali koja na pameti ima ozbiljnu emotivnu priču. Ako ste spremni za pravu i trajnu vezu, samo izvolite. Imate podršku autoriteta i jakih poslovnih partnera za svoje planove i ciljeve. Po pitanju financija – vrlo stabilno, nećete se moći požaliti.

atma.hr – 52
Ovan

MISAO – DAR – KUĆA

Ljubav: Izgleda da zauzetim Ovnovima prosinac/decembar priprema neka fina iznenađenja s voljenom osobom. Naročito će vam druga dekada biti ispunjena pozitivnim događanjima, možda nekim obiteljskim proslavama ili lijepim vijestima. No, najbitnije je da ćete biti stabilni kao par i da ćete dodatno izgraditi svoju emotivnu ili bračnu priču. Oni koji su slobodni, možda oklijevaju da li da otvore karte i priznaju svoje simpatije nekome pa će čekati pravi trenutak, koji bi mogao doći polovinom mjeseca. One priče koje se u ovom periodu pokrenu, imaju odlične predispozicije za trajnost i vrijednost.

Posao: Potrebno je dobro razmisliti prije svakog poteza u poslovnom segmentu, naročito onih koji se vezuju za suradničke odnose. Ne žurite nigdje, jer ovaj mjesec je najbolje da funkcionirate u jednom opuštenom i korektnom stavu prema ljudima s kojima radite. Na taj način ćete izvući najviše. Polovinom mjeseca očekujte povoljne poslovne prilike, a više je nego izvjesno da ćete u tom periodu i financijski dosta profitirati. Dočekat ćete kraj godine prilično stabilni i zadovoljni poslovnim rezultatima.

Zdravlje: Karte su prilično statične, što ukazuje na potrebu za kretanjem i fizičkim aktivnostima. Ne pretjerujte sa slatkišima, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

Bik

TUGA – VJERNOST – KUĆA

Ljubav: Teškoće u emotivnim i bračnim relacijama početkom mjeseca mogu brzo biti savladane, a vjerojatno su posljedica manjka zajedničkog vremena i viška razmišljanja. Ono što vi i vaš partner imate je trajno i vrijedno i nećete dozvoliti da bude na bilo koji način ugroženo. Iako vam ovo možda neće biti nešto naročito poticajan i događanjima ispunjen mjesec, vjerojatno će vam goditi da njegovu drugu polovinu provedete okrenuti jedno drugom i svom odnosu, kao i obitelji. Slobodni Bikovi, čekaju na onu pravu ljubav, ali bojim se da će morati da je sačekaju još malo. Tijekom prosinca/decembra samo druženje i prijatelji.

Posao: Postojeći poslovni odnosi i suradnje pregurat će mjesec bez nekih velikih prepreka. Uglavnom će se sve odvijati normalnim, svakodnevnim tempom. Ako imate namjeru da pokrećete nove poslovne priče, malo je vjerojatno da ćete imati velikog uspjeha tijekom ovog perioda. Možete započeti pregovore, ali je pitanje hoćete li uspjeti i da ih do kraja realizirate. Karte ipak nagovještavaju odlaganja i čekanje na vrijeme koje će biti poticajnije za ovako nešto. Financijski – iako stabilni, niste zadovoljni.

Zdravlje: Problemi s urinarnim traktom, naročito će biti aktualne bakterijske infekcije mokraćnih kanala. Starijima – problemi s kičmom ili hormonima.

atma.hr – 52
Blizanci

SMRT – VJENČANJE – IZNENADNA SREĆA

Ljubav: Blizancima u emotivnim i bračnim vezama se definitivno savjetuje da maksimalno spuštaju loptu i potrude se da ne donose nikakve odluke kada su nervozni i pod tenzijom, a koje se tiču njihovih partnera. U ovom mjesecu može doći do velikih promjena u vašim ljubavnim relacijama, a vi uradite ono što je do vas da bi one bile pozitivne i učvrstile odnos s voljenom osobom. Slobodni Blizanci su na razmeđi prošlost – budućnost. Postoji osoba s kojom još uvijek niste u potpunosti završili u svom srcu, ali se pojavljuje i netko nov tko vam nudi vezu u kojoj će biti puno iskra i strasti. Odluka je na vama.

Posao: Povremeno težina i komplikacije, ali svakako vrlo aktivan poslovni mjesec. Naročito je period od kraja prve dekade povoljan po vas, jer ćete biti angažirani u velikoj mjeri, a vidi se da će i neke pozitivne okolnosti biti na vašoj strani. Čuvajte poslovne odnose koji su vam važni, do nekih promjena može doći u njima, ali te promjene vas mogu odvesti “korak dalje” ka napredovanju i izbijanju u prvi plan. Što se financijskog dijela tiče, početak mjeseca je dosta nepovoljan, ali ostatak prosinca/decembra vrlo solidan.

Zdravlje: Kičma će biti aktualan problem starijim Blizancima, dok mlađa generacija može imati problem s nervozom i nesanicu.

Rak

ISTINA – SREĆA – LOPOV

Ljubav: Zauzeti Rakovi imaju pred sobom priliku da riješe neke nedoumice u svojim bitnim emotivnim relacijama ili da definiraju odnos s voljenom osobom. Neke stvari ćete morati reći jedno drugom, bilo da su one dobre ili loše, jer ćete jedino na taj način oboje moći da krenete dalje kao par. Ne dozvolite da između vas bude tajni, jer vam to može napraviti problem. Što se slobodnih tiče, oni mogu upoznati jednu zanimljivu osobu početkom mjeseca, ali će nešto konkretnije po ovom pitanju moći uraditi tek tijekom drugog dijela prosinca/decembra. Sledi vam jedno jako i zanosno zaljubljivanje s puno romantike.

Posao: Prosinac/decembar vam donosi strpljenje i upornost u onim poslovnim pothvatima koji su vam važni. Otpočet ćete suradnju s nekim bitnim ljudima ili upoznati osobe koje imaju dobre prijedloge za vas. Ovo je također i mjesec ideja i kreativnosti pa će neka vaša idejna rješenja biti itekako dobro prihvaćena od strane poslovnih suradnika. Malo nesporazuma s kolegama, ali ništa oko čega se treba nervirati.

Zdravlje: Zdravstveni segment će tijekom prosinca/decembra varirati, ali će varirati i vaše raspoloženje i energija. Potrudite se da se odmarate i radite na svom imunitetu.

atma.hr – 52
Lav

VESELJE – SREĆA – NEŠTO NOVO

Ljubav: Što više budete išli ka kraju prosinca/decembra, više će postojati potreba da s voljenom osobom razgovarate što otvorenije i iskrenije. Ne izbjegavajte neke teme koje su vam neugodne. Generalno gledano – pošto je situacija u vašim emotivnim vezama ili brakovima dosta dobra i pozitivna, nećete htjeti da se zamjerate partneru izbacujući neku problematiku na dnevni red, ali je to greška. Morate razgovarati o svemu. Slobodni Lavovi će ući u jedan odnos koji će na prvi pogled izgledati kao neobavezan ili kao avantura, ali ćete se neočekivano prilično zagrijati za ovu osobu i željet ćete da što više vremena provodite s njom.

Posao: Više povedite računa o tome kako raspolažete svojim financijskim prilivima, jer se lako može dogoditi da preskočite neke obaveze ili da neumjereno trošite pa da kraj mjeseca dočekate prebrojavajući sitniš u novčaniku. Što se konkretno poslovnih okolnosti tiče, sve što vam je važno uradite u prvom dijelu mjeseca, jer će posljednja dekada ovog perioda biti prilično neaktivna i bez mogućnosti da postignete iole dobre rezultate. Prva i druga dekada prosinca/decembra donose vam jednu profitabilnu poslovnu šansu ili suradnju.

Zdravlje: Sve što je vezano za stomak i ishranu može kod starijih Lavova donositi povremenu problematiku. Mlađi pripadnici znaka su dobro.

Djevica

VJERNOST – NESREĆA – VJENČANJE

Ljubav: Sredinom mjeseca nervoza i tenzije u emotivnim i bračnim vezama kod Djevica. Potrebno je da u tom periodu pokušate da se više prilagodite jedno drugom. Generalno gledano – malo je vjerojatno da su vaše emotivne relacije istinski ugrožene, ali mogli biste oboje biti vrlo uznemireni i spremni na raspravu. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, preko prijatelja, društvenih mreža ili nekog od članova obitelji možete upoznati osobu koja će vam bukvalno prodrmati cijeli organizam. Između vas dvoje bi mogla buknuti velika zainteresiranost, ali i strast i itekako je otvoren put ka emotivnoj vezi.

Posao: I pored jakog tempa događanja i mnogobrojnih obaveza koje ćete imati tijekom prosinca/decembra, itekako ćete biti zadovoljni njegovim krajnjim rezultatima. Nezaposleni tijekom ovog perioda mogu pronaći posao, a ako ste riješili da pokrenete nešto privatno, ovo vam je savršeno vrijeme. Generalno gledano – prosinac/decembar Djevicama donosi jake mogućnosti za ozbiljnu poslovnu suradnju koja će se neočekivano otvoriti pred vama. Što se financija tiče, nešto više troškova koji se vezuju za dom i članove obitelji.

Zdravlje: Druga dekada mjeseca može donijeti podložnost virusima, infekcijama, bakterijama. U tom periodu vam je imunitet prilično uzdrman.

atma.hr – 52
Vaga

NEŠTO NOVCA – OFICIR – PUTOVANJE

Ljubav: Što više budete poštovali emotivnog partnera (ali i on vas) i što više budete odgovorni jedno prema drugom u prvom dijelu prosinca/decembra, lakše ćete proći kroz ovaj period. Postoji manji problem u komunikaciji i ne smijete dozvoliti da preraste u nešto ozbiljnije. Drugi dio mjeseca donosi s voljenom osobom bolju energiju, više zanimljivih događanja i jačanje strasti. Slobodne Vage imaju povremene razgovore ili susrete s osobom koja im je jako prirasla za srce. Neka jača događanja, čak i mogućnost ulaska u odnos, očekujte u trećoj dekadi ovog perioda. Neki od vas će ipak više biti usmjereni na avanturu i strast.

Posao: Korektan poslovni mjesec, ali će biti potrebno dosta truda da bi se neki odnosi unaprijedili i podigli na višu razinu. Dogovori koje ste započeli mogu uroditi plodom, ali tek u drugom dijelu ovog perioda. Nekima od vas stoje i mogućnosti za napredovanje ili promjenu radnog mjesta, što će se opet pokrenuti tek nakon ulaska u drugu dekadu prosinca/decembra. U suštini, početak mjeseca vam daje mnogo aktivnosti, a malo rezultata, dok će kasnije situacija biti u potpunosti preokrenuta. Sve ono što ste pokrenuli na mišiće, počet će se realizirati velikom brzinom. Po pitanju financija – vodite računa o svojim troškovima.

Zdravlje: Starije Vage bi trebale da odu kod nadležnog liječnika i ipak provjere stanje svog zdravlja. Neke tegobe koje se povremeno javljaju moraju se iskontrolirati.

banner za knjige stvorite novo ja

Škorpion

GUBITAK – LJUBAVNICA – PORUKA

Ljubav: U prvom dijelu prosinca/decembra može u vašim emotivnim vezama i brakovima biti povremenih neprijatnih situacija, teško ćete ostvarivati pravu komunikaciju s partnerom i može dolaziti do rasprava. No, samo je ovaj period postavljen komplicirano, vidi se da ćete vi i voljena osoba razriješiti svoje probleme i vrlo brzo se vratiti u neke normalne ljubavne tokove. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, itekako je moguć ulazak u seksualno – emotivnu kombinaciju s jednom osobom. Ne možemo reći da će ovo biti baš prava veza, ali je definitivno izvjesno da će vam itekako goditi i da ćete u njoj uživati.

Posao: Samo vam prva dekada mjeseca donosi opterećenje kada je financijski segment u pitanju, ali i kada je komunikacija sa suradnicima u pitanju. Ostatak ovog perioda donosi vam dobru energiju, veliki pokret i aktivnosti i evidentno je da možete napraviti pomake ka svojim ciljevima. Ovo je dobar mjesec i za nezaposlene Škorpione, ali i za one koji žele promijeniti radno mjesto. U svakom slučaju – imat ćete više ponuda i dobro razmislite na koju ćete stranu krenuti. Koristite prilike koje vam se sada ukazuju!

Zdravlje: Pomalo ste iscrpljeni i energetski iscijeđeni početkom mjeseca i to će se svakako odraziti na vaše zdravlje. Ipak, slijedi vam brz oporavak, osjećat ćete se dobro.

atma.hr – 52
Strijelac

ISTINA – SUDAC – KUĆA

Ljubav: Pred zauzetim Strijelcima je mjesec u kojem moraju biti donesene neke velike odluke kada su njihove emotivne veze i brakovi u pitanju. Postoji potreba da se dođe do stabilnosti i očigledno je da ćete u ovom mjesecu konačno moći krenuti ozbiljno ka tome. Što vi više budete poštovali voljenu osobu, više će vam biti uzvraćeno na isti način pa bi bilo dobro da se oboje potrudite i uvedete vašu vezu u fazu stabilnosti. Što se tiče slobodnih Strijelaca, upoznat ćete osobu koja vam je jako privlačna i zanimljiva, ali koja na pameti ima ozbiljnu emotivnu priču. Ako ste spremni za pravu i trajnu vezu, samo izvolite.

Posao: Pred vama je mjesec u kojem ste jako motivirani, u kojem ste odgovorni i spremni na velike napore i trud u poslovnom segmentu. Imate podršku autoriteta i jakih poslovnih partnera za svoje planove i ciljeve. Neki od vas sada mogu konačno odlučiti i krenuti sa svojim privatnim poslom. Generalno gledano – ovaj mjesec donosi sporost, ali i dobre poslovne rezultate. Moći ćete reći da ste konačno na onom putu na kojem ste to željeli biti. Po pitanju financija – vrlo stabilno, nećete se moći požaliti.

Zdravlje: Zdravstveni segment je prikazan kao prilično dobar mlađim Strijelcima. Što se starijih tiče, moguće su manje tegobe s kičmom, a kod žena – s hormonima.

Jarac

NESREĆA – NEPRILIKA – MISAO

Ljubav: U vašim emotivnim i bračnim vezama tijekom prosinca/decembra postoji klackalica i partner i vi lako možete poremetiti svoj odnos. Zapitajte se jeste li i koliko korektni prema voljenoj osobi. Suviše često ste zamišljeni i odsutni i partner može početi sumnjati da se kod vas događa nešto, što možda i neće biti daleko od istine. Potrudite se da ovaj period ne uzdrma vašu vezu. Što se slobodnih tiče, više ste usmjereni na sebe i na svoj posao i obaveze, a manje na bilo što što se vezuje za emociju. Ipak, vama baš preko poslovnog segmenta stoji mogućnost burnog odnosa s kolegom ili kolegicom.

Posao: Obratite pažnju na međuljudske odnose u firmi u kojoj radite, ali i na komunikaciju s poslovnim partnerima i suradnicima. Svi ste pomalo nervozni zbog mnogobrojnih događanja i jakog tempa koji postoji tijekom prosinca/decembra pa lako mogu izbijati nesporazumi i problemi. Drugi dio mjeseca vam je nešto stabilniji po ovom pitanju i moći ćete malo odahnuti. Postoji velika potreba da se maksimalno usmjerite na svoje obaveze, jer možete neke od njih propustiti ili zaboraviti. Novac – onako, srednje.

Zdravlje: Problemi s virusnim i bakteriološkim infekcijama. Stariji pripadnici znaka bi trebali češće kontrolirati tlak.

atma.hr – 52
Vodenjak

DIJETE – LJUBAVNICA – TUGA

Ljubav: Nov emotivni početak stoji Vodenjacima u emotivnim vezama i brakovima. Očigledno je da ste i vi i partner u periodu kada možete na lakši način doći do dogovora i zajedničkog jezika i možete itekako poboljšati kvalitetu vaših odnosa. Stoji da ćete u posljednjoj dekadi mjeseca biti pomalo nezadovoljni jer se neće događati ništa naročito poticajno, ali gledajte na to s druge strane – bar nemate problema i rasprava. Što se slobodnih tiče, vi tijekom ovog mjeseca svakako idete ka novom zaljubljivanju. Jedino što je ovdje mali problem je što vam se može otvoriti prilika za ulazak u tajnu emotivnu priču.

Posao: Nove poslovne šanse, novi suradnici, nove ponude – svakako nećete biti nezadovoljni. Što više – nekima od vas stoji i mogućnost napredovanja na postojećem radnom mjestu. Dobit ćete i nova zaduženja i obaveze, koje će vam u početnom momentu nešto teže pasti, ali ćete ubrzo “ući u štos”. Čak vam ni financijski segment nije postavljen loše što se priljeva tiče, ali vam skrećemo pažnju na dugovanja, koja je neophodno što prije regulirati. Neki od vas baš zbog dugova mogu osjećati opterećenost krajem mjeseca.

Zdravlje: Starija ženska populacija ovog znaka može imati hormonskih problema ili tegoba sa žlijezdama u drugom dijelu mjeseca. Ostali – nešto više pažnje obratite na imunitet.

Ribe

NEŠTO NOVCA – UDOVAC – PORUKA

Ljubav: Problemi u komunikaciji s emotivnim ili bračnim partnerom, nesporazumi pa čak i periodi šutnje i distanciranja – sve to stoji zauzetim Ribama u prvoj polovini prosinca/decembra. Potrebno je da pokažete više odgovornosti i poštovanja prema osobi koju volite. Treća dekada mjeseca donosi popravljanje zategnutih odnosa i moći ćete funkcionirati lakše. Što se slobodnih Riba tiče, vi ćete u većem dijelu ovog perioda biti okrenuti ka prošlim ljubavnim događanjima. Vidi se velika potreba da se obnovi odnos i komunikacija s nekim od bivših partnera. Samo da znate, imate i nove ljubavne šanse, ali krajem mjeseca.

Posao: Povremeno ćete se osjećati u potpunosti zatrpano obavezama, razgovorima, papirologijom. Na sve to – nećete imati baš najbolju komunikaciju ni sa suradnicima, ali ni s nadređenima pa će prva polovina mjeseca uglavnom proći u pokušajima da nekako sve stignete i završite na vrijeme, a da usput ne pokvarite odnose koji su vam bitni. Tek kada se prijeđe u drugi dio ovog perioda, počinju neke lakše okolnosti po vas. Brže ćete završavati obaveze, a imat ćete i podršku kolega. Novac – onako.

Zdravlje: Povremene, manje tegobe, ali vas definitivno može živcirati što se non-stop vraćaju i što ih ne možete riješiti u potpunosti.

stil.kurir