Dijeljenje darova i širenje dobrih vibracija je ono što vam donosi mir u ovom razdoblju.. Saznajte što astrolozi preporučuju za vaš znak na dane oko 7. siječnja, kada je pun Mjesec u znaku Raka!

atma.hr – 52
OVAN

Za vrijeme punog Mjeseca; Ovan bi trebao pokazati više ljubavi i nježnosti prema članovima obitelji. Posjetite brata ili sestru, iznenadite ih tortom i popričajte s njima iz srca. Također, u sljedeća dva tjedna bit ćete utjelovljenje mudrosti i razumijevanja na polju komunikacija. Donosite informirane odluke sada i promatrajte promjene filozofski dok se događaju. Pokušajte uzeti olovku i napisati kratku priču. Sada izrazite više svoje kreativnosti.

BIK

Bik bi trebao obratiti pozornost na roditeljsku obitelj. Pokažite svoju brigu za njih, kao što su oni jednom pokazali vama, pokažite što stvarno osjećate. Imat ćete pravi obiteljski odmor, pun topline i dobrih razgovora. Također, Bikovi mogu pokazati svoju velikodušnost na polju financija, odlično je donirati mali iznos onima kojima je potrebna. Nemojte iznevjeriti ljude koji će vam u ovom trenutku povjeriti svoje tajne, čuvajte ih odgovorno.

atma.hr – 52
BLIZANCI

Blizanci bi trebali poraditi na zahvalnosti i samopouzdanju za vrijeme punog Mjeseca. Ako se često žalite na nešto i niste zadovoljni vlastitim izgledom, pohvalite se i recite sebi u ogledalu da ste lijepi takvi kakvi jeste. Priuštite si ugodnu kupovinu, odmorite se, opustite, počastite se nečim što ste prije željeli. Također, u ovom periodu je zgodno započeti novi trening i baviti se sportom.

RAK

Rakovi za vrijeme punog Mjeseca trebaju pomoći nekome kome je pomoć potrebna, volontirati, dati svoj doprinos. Pomoć ne mora uvijek biti novčana, možete otići u sklonište za pse i pomoći volonterima u šetnji kućnih ljubimaca beskućnika. Također bi bilo dobro da ovo vrijeme posvetite duhovnom razvoju. Posvetite se dobrim i vrijednim stvarima.

atma.hr – 52
LAV

Lavovi bi trebali pokazivati ​​ljubav i brigu prema starijim rođacima i prijateljima. Pripremite ukusnu večeru i pozovite ljude koji su vam bliski da vas posjete. Ne zaboravite one koji su vam pomogli na vašem životnom putu. Možda vam je kolega rekao nešto o vama ili vam je kolega iz razreda dao natuknicu koja vam je priskrbila priznanje. Jednom riječju, vrijeme je da se zahvalimo onima koji su pored nas. Također, Lavovi u ovo doba mogu sanjati velike snove. Mjesec je u povoljnom položaju. Uzmite bilježnicu i u nju zapišite sve svoje najluđe želje.

DJEVICA

Tijekom ovog punog Mjeseca i dva tjedna nakon toga, važno je da Djevice pokažu svoje tople osjećaje prema kolegama. Možete napraviti ukusna jela i slatkiše i poslužiti ih na poslu. Usrećite ljude s kojima radite bez razloga. Ako je netko preopterećen poslom i obavezama, možete mu pomoći. Dijeljenje darova i širenje dobrih vibracija je ono što vam donosi mir u ovom razdoblju.

atma.hr – 52
VAGA

Vaga bi trebala svu svoju nježnost poslati roditeljima. Bez obzira koliko imate godina, jeste li “slatkica” ili su odnosi između vas zahladili – važno ih je obnoviti i unijeti toplinu u obiteljski dom. Biti odrasli i zreli, to znači osloboditi se ljutnje, naučiti opraštati i tražiti oprost. Također je dobro vrijeme da zahvalite svima koji su vam dali određena znanja i lekcije tijekom ovog razdoblja.

ŠKORPION

Škorpioni su jednostavno dužni organizirati nezaboravan odmor za svoju obitelj. Okupite cijelu obitelj oko svečanog stola, pogledajte stare fotografije i prisjetite se smiješnih priča iz djetinjstva. Na današnji dan starijima je više nego ikad potrebna pažnja unuka. Ako vaši preci više nisu među živima, sjetite ih se lijepom riječju i razmislite o dobrim djelima koja su učinili za vas. Također možete kupiti album i početi stvarati obiteljsko stablo. Vaš će se rad prenositi s koljena na koljeno.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Strijelci će za vrijeme punog Mjeseca imati priliku povezati se sa svojom srodnom dušom. Organizirajte iznenađenje, pripremite mali slatki poklon i uživajte u iskrenom veselju. Ako između vas postoji nesporazum, vrijeme je da mirno razgovarate o svemu i razmislite kako ispraviti situaciju i vratiti ravnotežu svojih osjećaja. Članovi obitelji su komunikacijske posude, ako je to dobro vašem partneru, onda je dobro i vama. Formula ljubavi jednostavnija je nego što se na prvi pogled čini.

JARAC

Jarci bi za vrijeme punog Mjeseca trebali voditi brigu o vlastitom zdravlju, čak i ako je sve sasvim u redu. Priuštite si masažu ili odlazak u toplice, a što je najvažnije, dovoljno spavajte i pokušajte se pridržavati dnevne rutine. Vaše tijelo će vam biti zahvalno na tome i oduševit će vas snagom i energijom. Također pokažite suosjećanje prema onima koji su bili negativni prema vama. Možda vas je nečije ponašanje povrijedilo, ali razmislite o tome što se krije u srcu te osobe – što je uzrok ljutnje.

banner ostvari svoje

VODENJAK

Očekuju vas prekrasni i topli obiteljski trenuci s najdražima. Sve više zagrljaja! Oni koji imaju djecu trebali bi pratiti otkucaje srca, emocije i želje. Roditelj je sretan kada mu je dijete sretno. Također je u ovo vrijeme povoljno posvetiti se kreativnosti. Ako već nemate kakav hobi, vrijeme je da ga započnete. Sada postoji toliko mnogo različitih opcija, jedna od njih će vam se sigurno svidjeti!

RIBA

Ribe ovog punog Mjeseca trebaju pružiti svu toplinu i brigu obitelji, posebno majci ili sestri. Odvedite je u kazalište, poklonite joj cvijet ili idite zajedno u kupovinu i razveselite ju kupnjom. Majke često žrtvuju svoje interese za dobrobit djeteta, već ste odrasla osoba, kada biste ju trebali razmaziti, ako ne sada? Također bi u sljedeća dva tjedna bilo dobro posvetiti vrijeme stvaranju udobnosti u kući. Mala promjena u dekoraciji može napraviti veliku razliku. Ako negdje nešto otpadne ili se odlijepi, vrijeme je da to zakucate i zalijepite. Uklanjanje manjih nesavršenosti na kraju će biti vrlo uočljivo vašem oku.

sensa.mondo.rs