Uz pomrčinu Sunca i Mjeseca, ulazak Jupitera u znak Vage i završetak retrogradnog ciklusa Marsa, dok se Merkurov retrogradni hod zaokreće, rujan 2016. godine je mjesec značajnih događaja, nepredviđenih situacija i većih promjena.

Izlazak Jupitera iz Djevice na dan 9. rujna 2016. godine, je dobra stvar s jedne strane, zato što se razbija T – kvadrat: Jupiter – Saturn – Neptun koji nam je zadavao puno problema i stvorio puno nestabilnosti. Sa druge strane, ulazak Jupitera u Vagu automatski donosi nove probleme i stvara novi T – kvadrat: Jupiter – Uran – Pluton. Ali ovaj će biti puno izraženiji i direktniji. Može biti i motivirajuć, čak iako donese šok.

Prolazak Jupitera kroz Vagu ima prednosti, stvara se harmoničan odnos Jupitera i Saturna, sekstil sa uzajamnom recepcijom (Jupiter u Vagi je na mjestu Saturnove egzaltacije, a Saturn je u Strijelcu, na mjestu Jupiterovog sjedišta). U tradicionalnoj astrologiji, harmoničan aspekt Jupitera i Saturna smatra se konstruktivnim, donosi bolju organizaciju i prosperitet, na individualnom i generalnom planu. Ovo je velika promjena, ako uzmemo u obzir činjenicu da sve dok je Jupiter bio u Djevici (od kolovoza 2015. godine do rujna 2016. godine), bio je i u kvadratu sa Saturnom i rezultat toga bio je veliki nered i velike kontradiktornosti.

Ali za sada, pomrčina Sunca koja će se formirati u Djevici, 1. rujna, je u opoziciji sa Neptunom i u kvadratu sa Marsom i Saturnom i može donijeti stres, dekoncentraciju i zbrku. Pomrčina Mjeseca koja će se dogoditi 16. rujna čini se da ima slične efekte.

Iako se predviđaju obećavajući novi počeci, rujan 2016. godine još uvijek može donijeti dosta zbrke. Atmosfera će se rasčistiti i biti će puno opuštenija krajem mjeseca kada Mars konačno izlazi iz Strijelca i odlazi od rute u natalnoj karti (Škorpion i Strijelac) u kojoj je boravio dugo vremena i uzrokovao puno štete početkom 2016. godine.

Zadnja dekada rujna 2016. godine označava početak novog ciklusa: 22. rujna Merkur kreće direktnim hodom, 26. rujna red je na Plutona da krene direktnim hodom i 27. rujna Mars konačno završava svoj retrogradni hod i ulazi u Jarca, gdje se osjeća dobro zato što je to njegova egzaltacija. No, do tada bi mogli imati problema.

OVAN

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u kuću parova Ovna 9. rujna 2016. godine i tu ostaje sve do listopada 2017. godine. Pred vama su otvorena vrata za nove mogućnosti i biti će otvorena godinu dana pa i više! Uz utjecaj Jupitera vaša trenutna veza će procvjetati ili vam može donijeti novu ljubav, ako je to ono što tražite. Obično kada je Jupiter u njihovoj kući parova, ljudi se zaljubljuju, zaručuju, ulaze u brak ili ostvaruju zajednička postignuća. U nekim slučajevima, mogu se osloboditi od veze u kojoj su nezadovoljni i koja ih je iscrpljivala dugo vremena. Ali, općenito govoreći, radi se o mogućnostima i emotivnom ispunjenju. Tokom rujna kroz kuću ljubavi Ovna prolazi i Venera, Mala Sreća, sve do 23. rujna. To znači da je ovo sretan mjesec za Ovnove sa posebno ispunjavajućim periodom od 9. do 23. rujna.

BIK 

Rujan je kompliciran mjesec za vaš ljubavni život. Sa druge strane, prolazak Sunca kroz kuću strasti donosi i nove mogućnosti. Mogli bi upoznati novu ljubav. U istoj kući nalazi se i Merkur, retrogradan, koji može pomutiti vodu i u život vam ponovno dovesti staru ljubav, fantazije, razočaranja ili dvojbe. Stvari zaista neće teći po planu. Što se Venere tiče, za sada je upletena u polje posla, pravila, obaveza, ali obećava vam sreću u ljubavi nakon 23. rujna 2016. godine. Mars, vladar kuće parova Bika i dalje je u težem položaju, ali krajem mjeseca smanjiti će se napetosti. Treba vam samo malo više strpljenja.

BLIZANCI 

Rujan 2016. godine donosi dobre vijesti za Blizance. Na dan 9. rujna, Jupiter, Velika Sreća i vladar kuće parova Blizanaca, ulazi u kuću ljubavi. Ovaj tranzit će trajati do listopada 2017. godine i za vas se predviđa strastvena godina puna lijepih okolnosti. Rujan je mjesec koji obećava ispunjenje u ljubavnom životu, zato što se u kući ljubavi Blizanaca nalazi Venera, Mala Sreća i planeta ljubavi i senzualnosti. Ovo je period sa velikim potencijalom za ljubav, ali najpovoljniji je za slobodne veze i avanture, bez obaveza. Službene veze i parovi prolaziti će kroz napet period zato što se u kući parova nalaze dva malefika, Mars i Saturn. Ovo je kontradiktoran mjesec!

RAK

Rujan je mjesec koji će vam se svidjeti. U obitelji možete očekivati sretnu atmosferu. U 4. kući Raka nalaze se dva benefika, Venera i Jupiter i u vaš život donose brižnost, bliskost i puno zadovoljstva. Uživati ćete u mirnom okruženju, ali ovaj period ipak nije bezposlen. Mars, vladar kuće parova Raka, okupiran je poslom, obavezama i odgovornostima. Donosi posao vama i vašem partneru i vrlo lako je moguće da će vaši zajednički napori biti usmjereni prema vrijednosti i udobnosti doma. Tokom rujna je, više no ikada, važna komunikacija.

LAV

Općenito, neće se puno toga promjeniti u rujnu. I dalje se suočavate sa istim duom Mars – Saturn u kući ljubavi Lava. Mars predstavlja čežnju a Saturn je vladar kuće parova Lava. Ovo je i dalje strastven period, ali pun napetosti. Ipak, napetost će se smanjivati kada se Mars počne udaljavati od Saturna. Venera, planeta ljubavi je u položaju u kojem olakšava komunikaciju. Tokom rujna sreća u ljubavi dolazi kroz riječi (pisana riječ ili izgovorena) i mogli bi ju naći u riječima nekoga tko je udaljen ili u naručju voljene osobe s kojom dijelite iste intelektualne ili duhovne interese.

DJEVICA

Jupiter, vladar kuće parova Djevice, izlazi iz Djevice 9. rujna 2016. godine i ulazi u Vagu. Sada utjecaj na vaš ljubavni život nije toliko intenzivan, ali sa druge strane, veze će biti harmoničnije i živahnije. Vaga je racionalan znak, poznat po svojoj potrebi za suradnjom. Isto tako, pozitivan aspekt Jupitera i Saturna teži učvrščenju veze. Kuća u kojoj će Jupiter ostati više od godine dana ima veze s novcem i zato će interesi oba partnera biti usmjereni na materijalnu stranu života i određene ciljeve. Tokom rujna, Venera, planeta ljubavi, ulazi u istu tu kuću i pojačava iste težnje. Ali, rujan nije bez iznenađenja. Pomrčina Mjeseca 16. rujna dogoditi će se u kući parova Djevice i obećava neočekivane događaje.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objava15 rečenica koje je znao svaki SAMURAJ – Život pojedinca je ništa više od serije sadašnjih trenutaka
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 24.08.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.