Pomračenje Mjeseca 4. travnja donosi osjetne promjene, neophodne transformacije ili kozmičke nagodbe…

52
Ovaj travanj 2015. godine bit će zapamćen po tome što je to mjesec u kojem je sve moguće, kako dobro, tako i loše. Poseban je po tome što će 4. 4. 2015. biti treća u seriji od četiri totalne mjesečeve eklipse – poznatije kao pomrčine Mjeseca. Ono što će se vidjeti je potpuno crvena boja Mjeseca pa ga zovu još i krvavi Mjesec, a najmanji mu je perigej, ili udaljenost od Zemlje, do sada. Donosi osjetne promjene, neophodne transformacije, odnosno kozmičke nagodbe.

Ovan

Sve poslove s tijelima vlasti, naročito sudske, jednostavno odložite, jer kako god oni izgledali po vas korisni, mogu se okrenuti na suprotnu stranu od željenog smjera pa vam zadati bespotrebne probleme. Nikakve ugovore nemojte potpisati sve do 15. travnja, jer su mogući previdi, ili nepoštivanje ugovora, bilo od strane suradnika, bilo od vas samih. Ohrabrujuće su prilike za one Ovnove koji su bili žrtve intriga, jer im sada može biti vraćeno i nadoknađeno sve što su propustili.

U astrologiji dva suprotna znaka se nazivaju osom znakova, a os Ovna i Vage je okosnica svih veza i brakova koje oblikuju osobni identitet. Osjetljivi aspekti ukazuju da će vaše strasti biti naglašene i da ćete silno željeti kao nikada ranije osjetiti maksimum od života i ljubavi. Dakle, mada je vaš vladar Mars, nikakva agresivnost i isključivost sada nisu od koristi.

Glavobolje su vrlo izvjesne, a mogu biti izazvane turbulencijama i stresom na poslu i u obiteljskim odnosima.

Bik

Od 12. travnja, u vašu korist može biti donesena neka administrativna odluka koju ćete naplatiti. Od 18. travnja će Merkur razveseliti trgovce, profesore i sve koji rade na komunikacijama, ili žive od pisane, ili govorne riječi. To su one prilike koje su vas zaobilazile i nepravedno bile uvijek dodijeljene nekom drugom, a sada vas raduju, jer ste opet vi u centru interesa osoba koje itekako mogu pomoći u karijeri i životu. Oko 18. travnja, ulaskom Merkura u vaš znak, vi ćete čuti baš ono što želite saznati i neki neraščišćeni postupci, sada će biti u mnogo jasnijem svjetlu prikazani.

U prvi mah vam se možda neće mnogo svidjeti ono što ćete čuti, ali ćete ubrzo biti više nego zadovoljni, jer mada može zaboliti, uvijek smo na kraju sretniji kada su nam stvari potpuno jasne i kada nas ne lažu. Kada prođe ovaj period, vi ćete svoju vezu učvrstiti, jer ste jedan od znakova koji najbolje funkcionira u dugim i stabilnim vezama.

Dobro je uzimati dovoljno tekućine i paziti na težinu tijekom travnja, jer Venera u vašem znaku daje glad za slatkišima, ali to može biti i voće koje je zdravije.

Blizanci

Sretne okolnosti vam pomažu od 13. travnja kada Venera ušeta u vaš znak, laganim hodom i donese lakoću u poslu i komunikaciji. Najbolje će zarađivati ​​oni koji se bave estetikom, modom, dizajnom, dekoraterskim poslovima, ali i svi koji imaju djelatnosti povezane s turističkim putovanjima. To ne znači da ostali neće osjetiti ovaj tranzit, jer on donosi i poznanstva s moćnim ženama koje donose nove poglede na posao i zaradu.

Pazite na flertove tijekom razdoblja od 19. travnja, naročito ako želite zadržati postojeću vezu, jer se može dogoditi da budete viđeni u kompromitujućem društvu, ili da sve izgleda baš onako kako ne treba biti. Razgraničite, zbog opozitnog hoda Saturna kroz Strijelca, sva prijateljstva i ljubavi, kako se ne bi dogodilo da napravite nešto zbog čega ćete se i sami kajati.

Tranzit vladara kroz dvanaesto polje itekako može izgledati turbulentno po pitanju zdravlja, jer donosi strah od bolesti, ali i bolesti koje mogu biti dosta nejasne i nepovezane sa simptomima na koje sliče.

Rak

Nakon 15. travnja, vaši planovi mogu biti bolji i vrlo blizu ostvarenja, ali se svakako čuvajte ishitrenih odluka, jer vas Venera u dvanaestoj kući pa još u opoziciji sa Saturnom može spustiti na zemlju i tražiti realnost u sudovima i odlukama, više nego ikada ranije. Jedno je izvjesno, razdvojite posao i emotivne odnose i bit ćete zadovoljni svojim balansom i načinom na koji rješavate probleme.

Vaše ljubavi su sada na testu, vi trebate razgraničiti osjećaj da previše dajte i dužnost i odgovornost od emocija, jer ćete samo tako znati jeste li u pravoj vezi, ili ne. Ovisno o generaciji kojoj pripadate, imat ćete priliku da onima koje najviše volite, budete duhovni savjetnik i neko od koga očekuju pomoć u rješavanju emotivnih problema. Od 24. travnja ćete biti sigurni da su vaši izbori pravi i da ste dali dobre savjete, ili ih sami poslušali i primijenili.

Mislite vedro i pozitivno, čitajte, slušajte i gledajte samo ono što vam prija, jer loše vijesti koje se događaju tko zna gdje, ni na jedan znak ne utječu toliko, kao na vas.

52
Lav

Utjecaj pomrčine 4. travnja se jako odnosi na vaše polje misli, mogućnost kratkih putovanja (ali i u inozemstvo) i visokog obrazovanja. Oko tjedan dana poslije tog aspekta ne nasjedajte na priče o lakom stjecanju kvalifikacije, ili lakoj zaradi sa strancima koja samo na vas čeka, mogli bi nastati veći problemi, nego što možete zamisliti. Saturn od vas traži snove, preokrete i ambiciju, ali samo ako je potkovana odgovornošću i ispoljavanjem vaših najboljih kvaliteta.

Možete slobodno računati da biste na natječaju za najzaljubljeniji znak mjeseca, pobijedili i da taj osjećaj čarolije treba što duže zadržati, kako biste imali dovoljno entuzijazma i energije i za predstojeće mjesece pa i godine. Kažite da, ako ste shvatili da vam baš to treba u životu kako biste ga zaokružili.

Da ste Supermen, bilo bi u redu, ali samo čovjek, nije baš zgodno, jer ćete se toliko umoriti i potrošiti da ćete imati osjećaj praznog balona onda kada vam bude najmanje potrebno.

Djevica

Budite realni i racionalni kao i uvijek do sada i ne popuštajte ni pred kakvim blagonaklonim nagovaranjima trošiti preko svojih planova. Poslove ćete zadržati i razviti, ako budete slijedili savjete hrabrog i inovativnog prijatelja koji je više nego dobronamjeran. Moguće je i novo zaposlenje tijekom posljednjih desetak dana travnja, dakle, poslije 20. onima koji već neko vrijeme bezuspješno traže posao.

Bilo bi lijepo da poslije 19. travnja, date oduška svojim osjećajima i pokažete jasno koliko vam znači osoba pored vas. Nije važno kakav dojam izvana ostavlja, ili bar ne toliko da je to najvažnije pitanje u vašoj vezi. Ako vas muči osjećaj da s vašim partnerom nije sve kako je bilo, ili da vam neke stvari koje ste zajedno radili, više ne donose zadovoljstvo, kažite to jasno i glasno.

Vi jeste najdiscipliniraniji znak horoskopa pa je tako sasvim jasno da vas i zanimaju teme čuvanja zdravlja i dobre forme, a sada neobični aspekti mogu vas navesti na saznanja koja mogu stvarno promijeniti vaše navike.

Kliknite na stranicu broj 2 za ostale znakove

52