Na prvu dekadu veljače utječu Merkur – Venera – Pluton, trostruka konjukcija u Jarcu, u trigonu sa Jupiterom iz Djevice i sa kvadratom, sa Uranom iz Ovna.

Ovakav položaj planeta i aspekti koje čine donose vrlo intenzivnu situaciju u vezama i mogu pokrenuti promjene zbog potrebe za napretkom, razvojem, neovisnošću ili čak zbog potrebe za slobodom i razdvajanjem. Očekujte neočekivano, nagle promjene u fazi pokretanja, ali konačni ishod u većini slučajeva biti će pozitivan.

Na privatnom planu, ovo se može manifestirati u ljubavi, braku, kroz prijateljstva i suradnje sa drugima.

U prvoj dekadi veljače, istovremeno, Sunce formira sekstil sa Saturnom i kvadrat sa Marsom. Ovakav položaj planeta može stimulirati i ubrzati dovršenje projekta za koji postoji razvijena strategija. Energije Marsa i Urana mogu pogurati stvari što može biti zbunjujuće.

Budite oprezni, posebno u periodu Mladog Mjeseca, oko 8. veljače!

U drugoj dekadi veljače 2016. godine, tranzit Sunca obnavlja Jupiter – Neptun T – kvadrat. Taj period može biti dosta zbunjujuć i težak i zato budite na oprezu.

OVAN

Za Ovnove je veljača aktivan mjesec što se tiče ljubavi, veza i druženja. Uživati ćete u dobrom društvu prijatelja i voljene osobe. Ako ste sami, mogli bi upoznati osobu o kakvoj sanjate kroz društveni događaj: zabava, predstava, konferencija i slično tome. Kako god, tokom veljače Ovnovi se ne bi trebali zatvarati u kuću. Što više izlazite, živahniji i bogatiji ljubavni život ćete imati. Komunikacija, putovanje, proučavanja ili otkrivanje novih informacija biti će važno za vaš ljubavni život. Kroz prvi dio veljače, vaš ljubavni život, na neki će način utjecati na posao i karijeru ili obrnuto.

BIK

Daleko od mirnog perioda, veljača Bikovima donosi pregršt energije koja se mora iskoristiti pod svaku cijenu. Sa Jupiterom u kući strasti i Marsom u kući parova Bika, ovo je period koji budi i provocira. Moguća su razna događanja i vi morate preuzeti inicijativu, voditi će vas unutarnji impuls da zavodite, da pridobijete reakcije, da rasčistite situacije. Strastven i živahan, Jupiter pojačava vaše instinkte, dok vam Mars omogućuje da osvajate, da budete glavni, da zaboravite na razum, diplomatski stav pa čak i pravila. Čak da se i dogodi da vi ništa ne poduzmete, privući ćete one koji poduzimaju akciju, strastvene, turbulentne, možda čak i agresivne.

BLIZANCI

Tokom prve polovice veljače, Blizanci mogu biti nesigurni u svoju ljubavnu situaciju. Trebaju dodatni dokaz ljubavi i smatraju da partner ne ulaže dovoljno truda, pažnje ili razumijevanja u vezu. Mogli bi se čak suočiti sa mračnim scenarijem, koji zapravo nema veze sa stvarnosti. Sa druge strane, ovaj analitički period može biti dobar i može donijeti dublje spoznaje o odnosima. Početkom druge polovice mjeseca situacija se mijenja. Ulazite u novi period sa više prilagodbe, komunikacije i općenito to je puno povoljniji period za veze koje se temelje na potrebi za dubljim znanjem i napretkom. Putovanja, duhovnost i nova otkrića vrijedna su iskustva za veze.
RAK

Venera, planeta ljubavi i harmonije, nalazi se u kući parova Raka sve do 17. veljače. Venera je u trigonu sa Jupiterom, Velikom Srećom. U tom periodu možete očekivati napredak u ljubavnom životu koji će biti bogatiji zbog noviteta, otvorenosti i promjena. Mogli bi upoznati novu ljubav ili nekoga tko ima vrlo pozitivan utjecaj na vašu vezu. Čitanje, razmjena informacija ili iskustva sa drugim ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji može vam pomoći da sve sagledate drugačije ili nađete nove načine za poboljšanje odnosa koji su učinkovitiji na obostrano zadovoljstvo. U drugom djelu mjeseca, romantika će se smanjiti a važnost ćete pridavati praktičnim pitanjima.

LAV

Sve do 19. veljače Sunce prolazi kroz kuću veza Lava i važan vam je odnos sa voljenom osobom. U tom periodu vaše misli i djelovanja biti će usmjereni prema ljubavnom životu koji vam postaje prioritet. Kuću veza Lava posjetiti će i Merkur, od 14. veljače. Merkur potiče komunikaciju među parovima, novitete i promjene. Najbolja vijest je da 17. veljače, u kuću veza Lava, ulazi Venera, planet ljubavi i harmonije. Venera vam donosi sreću za sva ljubavna pitanja, toplinu, brižnost, radost i razumijevanje. Sve u svemu, veljača je jako povoljan mjesec za ljubavni život Lavova. Iskoristite ovako povoljne okolnosti!

DJEVICA

Pod utjecajem trostruke konjukcije Venera – Merkur – Pluton u kući ljubavi Djevice, ljubavni život biti će intenzivan i senzualan. Venera simbolizira ljubav, Pluton emocije i strast, a Merkur je vladar Djevice. Konjukcija ove trojke može probuditi snažnu strast. Duboki osjećaji idu ruku pod ruku sa izazovom primamljive avanture i znatiželjom da se istraže nove stvari, a Eros uvijek ima spremnu strelicu za vas. Drugi dio veljače je vrijeme emocionalnog odmora, ali mogu se ponoviti neke situacije iz prvog djela veljače. Jupiter, vladar kuće parova Djevice, je u Djevici sve do rujna, pa je vaša emocionalna osjetljivost ionako pojačana.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaZakoni karme su znanstveni
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.01.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.