Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Karakter Venere u Vodenjaku mogao bi nam dati neke naznake o tome što možemo očekivati ​​u nadolazećim tjednima, u smislu romantike i onoga što nas uzbuđuje. Kako se možemo preciznije uskladiti s tom energijom?

atma.hr – 52
Do 27. siječnja imamo Veneru u nešto hladnom Vodenjaku, fiksnom zračnom znaku, pa bi romantika mogla biti malo “zamrznuta” sljedećih nekoliko tjedana. Ali to nije nužno loše. Od svih znakova Vodenjaku treba najviše prostora. Njegova neovisnost očito je u suprotnosti s Venerom – Veneri nije mrsko biti u ovom znaku (ona samo želi donijeti ljubav), ali dobit ćemo malo prigušenu verziju nje.

Kao primjer kako bi to moglo izgledati, možemo zamisliti nečiju kartu rođenja s istaknutom Venerom u Vodenjaku. Ove ljude privlače intelektualni tipovi koji su nekako drugačiji od drugih. Manje ih privlače dramatični i emocionalno nestabilni partneri. Umjesto toga, privlači ih erotski naboj kroz intelektualnu zajednicu. I nisu skloni sentimentalnim iskazima ljubavi.

atma.hr – 52
Ova mala skica o karakteru Venere u Vodenjaku mogla bi nam dati neke naznake o tome što možemo očekivati ​​u nadolazećim tjednima, u smislu romantike i onoga što nas uzbuđuje. Kako se možemo preciznije uskladiti s tom energijom?

1. Bez drama

Budući da je Vodenjak fiksni zračni znak kojim vlada ozbiljan Saturn, ovo nije vrijeme za romantične zavrzlame. Vodenjak ima moć razjašnjavanja – odvaja dječake od muškaraca. Fiksnost, a ne neozbiljnost. Možda ćete se ovog siječnja osjećati kao da vam treba odmor od vođenja ljubavi. Jasnoća u vezi s romantikom – ili potpuna udaljenost od nje – oba su pokazatelji ovog izleta Venere u Vodenjaka.

atma.hr – 52
2. Kroz prijateljstvo do ljubavi

Podznak Vodenjaka povezuje se s prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umjesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda bismo željeli biti više u prijateljskoj zoni sa svima. Ako ste više usredotočeni na prijatelje (ili svoju online zajednicu), nemojte se opirati ovoj kozmičkoj privlačnosti. Međutim, budite upozoreni: budući da Venera uvijek teži povezivanju ljudi kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalazak romanse ili ulazak u vezu s prijateljem.

3. Samo racionalno i dugoročno

Vodenjak postoji u potpunosti u svojoj glavi, ne vođen impulsima. Očekujte da ćete biti uzbuđeniji intelektualnim razgovorom nego bilo čime drugim. Također možete osjetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lijepih predmeta (Venera vlada ljepotom).

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

Iako je ovaj položaj Venere u Vodenjaku kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. siječnja Venera će se susresti sa Saturnom na nebu.

Simbolično, ovo jedinstvo sugerira da se spajaju ljubav (Venera) i dugovječnost (Saturn).

Neki astrološki datumi su za šalu i zabavu. Ne ovaj.

Konačno, Venera u konjunkciji sa Saturnom sugerira predanost, ulaganje u nešto što želite dugoročno.

sensa.mondo.rs