Foto. pixabay.com

Merkur u Vodenjaku u subotu je pozitivno ohrabren na djelovanje zahvaljujući Marsu u Strijelcu. U nedjelju je Venera u kvadratu s Marsom, a u tu je i Neptun. Ljubavne komplikacije. Narušava se mir i sklad.

atma.hr – 78
Mjesec prolazi i dalje znakom Vodenjaka. U potrazi smo za nečim posebnim, drukčijim, originalnim.

Spajamo se s ljudima s kojima možemo podijeliti svoja razmišljanja, s ljudima koji će nas potaknuti da proširimo svoje životne obzore i situaciju u kojoj se nalazimo pogledamo iz drukčije perspektive, možda i s emocionalnim odmakom.

Merkur u Vodenjaku u subotu je pozitivno ohrabren na djelovanje zahvaljujući Marsu u Strijelcu. Dobar dan za razgovore, druženja, za djelovanje.

Usudimo se reći, ići prema onome što nas privlači, što nam daje nadu u rješenje, u boljitak, ostvarenje. Um i tijelo djeluju u sinergiji – imam ideju i krećem! Nešto ili netko nas može inspirirati, motivirati.

U nedjelju je Venera u kvadratu s Marsom, a u tu je i Neptun. Ljubavne komplikacije. Mir je narušen, sklad izgubljen. Odnos ulazi u boksački ring.

Nastaje neki kaos, nešto nas zbunjuje i ne vidimo jasno.

Riječ je o spletkama, tajnama, lažima, nevjeri, ljubavnoj svađi ili razočaranju.

atma.hr – 39

Osjećamo se izdano. Lako se ubacujemo u ulogu žrtve.

Suosjećamo se s nemoćnima, želimo pomoći i zaštititi. Prije nego li pružite ruke prema drugoj strani, samo provjerite je li riječ o manipulaciji.

Sada rizici nisu preporučljivi, puno možemo izgubiti.

Zabole nas stare rane, nedovršena ljubavna poglavlja iz prošlosti, pa se osjećamo pomalo bespomoćno.

Okrećemo glavu od problema. Tako lako skliznemo u poricanje.

Netko nas osvaja, zaslijepljeni smo. Imamo dojam da smo željeni, voljeni, no pitanje je što se tu još krije. Zato si dajte vremena. Ne žurite s odlukom.

Ne prepuštajte se osjećajima s povezom preko očiju. Možda on/ona samo govori ili radi ono što vi želite čuti i vidjeti, a istina je drukčija. Istina je da iza svega možda stoji skrivena namjera.

atma.hr – 78
I (su)ovisnosti nas udaljuju od sebe. Uvlače u toksične odnose. Ništa ne činite iz očaja. Samo pustite i promatrajte, istina će izaći na svjetlo dana… Uvijek je tako, samo je pitanje želimo li je vidjeti.

I ovi će aspekti biti na snazi i dva dana nakon vikenda.

Još ćemo o tome. Čini se važnim. Bolje znati, nego lutati.

Julijana Oremović

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here