OVAN

Posao

Vrlo ste ambiciozni, aktivni ste na različitim stranama i bez oklijevanja prihvaćate nove poslovne izazove. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno, jer je vaš vladar Mars u retrogradnom kretanju što ukazuje na mogućnost pogreške i loše procjene situacije. Naučite podvući jasnu crtu i pravilno se zaštitite od različitih komentara i tračeva koji bi mogli narušiti vaš poslovni i društveni status. Ukoliko je potrebno, zatražite savjet iskusnijih osoba prije nego što se upustite u novi poslovno-financijski projekt. Postoji opasnost da se netko od suradnika izigra vaše povjerenje i da se zbog toga, ni krivi, ni dužni, nađete u neugodnoj situaciji. Ovih dana konačno ćete vidjeti plodove svog zalaganja i angažiranja. Od sredine mjeseca uspjet ćete se izboriti za neki novac koji već dugo čekate. Dobri poslovi za one koji rade s naftom, plinom, lijekovima i kozmetikom. Krajem mjeseca, očekuje vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj ljestvici. Do 11.5. vodite računa što potpisujete i dogovarate.

Ljubav

Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osjećanjem bliskosti, povjerenja ili emotivne naklonosti. Osjećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rješenje. Međutim, vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da netko na vas vrši psihološki pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu s partnerom koji je zauzet, ali ako se i ostvari, vaš interes će brzo splasnuti jer ćete imati mnogo prilika za pravu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Potrudite se i vi ostavite što bolji dojam. I uvijek imajte na umu da ljubav zahtijeva predanost. Bez uzajamne pozornosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrijednost i značenje.

Zdravlje

Mogući problema s grlom i kašljem zbog virusnih infekcija. Ojačajte imunitet, očistite tijelo od toksina i više boravite na otvorenom. Pažljivo u prometu, naročito prilikom noćnih vožnji.

BIK

Posao

Ovo bi mogao biti dobar mjesec. Retrogradni Merkur u vašem znaku nagovještava da ćete biti usredotočeni na dobre, ali i rizične poslovne poteze, koji bi morali rezultiraju boljim financijskim stanjem nego inače. Svaka promjena na bolje je dobrodošla, ali vodite računa o efektima ove planete koji, zbog retrogradnog kretanja mogu biti konfuzni. Ako ste imali financijskih problema ili pozajmljivali novac u prethodnom razdoblju, pravo je vrijeme da ga vratite ili bar započnete smanjenje dugova po svim osnovama. Oni koji su u minusu, trebalo bi hitno smanjiti dugove. Osobe koje sada traže posao kao i oni koji su nedavno počeli raditi i tek treba da se dokazuju, mogle bi se sučeliti s izvjesnim poteškoćama. Učinkovitost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Ukoliko već dugo planirate nove poslove, sada je pravi trenutak da ih ostvarite. U prvoj dekadi svibnja mogući su manji financijski problemi koji će usporiti realizaciju Vaših ciljeva. Obratite pažnju na dokumentaciju, pazite da ne izgubite neke važne papire. Oprezno s novcem.

Ljubav

I dalje uživate u ljubavnoj harmoniji. Divno se osjećate, a snažna osjećanja vam daju snagu da slobodno izražavate svoje intimne želje i potrebe. Imate dojam da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje djeluju neke dobro isplanirane ili unaprijed izrežirane situacije. Međutim u emotivnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osjećate srcem, a ne ono što vam razum diktira. Stalo vam je da poboljšate svoj emotivni život, spremni ste krenuti u potragu za novim iskustvima, što inače ne činite. Ukoliko ste već dugo sami, bilo bi dobro da se više posvetite svojim suštinskim željama i snovima. Neki će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili da pomalo flertuju, želeći da se osjete voljenom / im.

Zdravlje

Ovo je vrijeme za sport, kretanje, vježbe na otvorenom prostoru. Udahnite svjež zrak i jačajte imunitet. Moguće su ozljede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi s donjim stomakom kod ženskih pripadnika znaka. Stariji neka kontroliraju tlak.

BLIZANCI

Posao

Djelujete vrlo energično u svojim namjerama, ali ne možete istodobno se angažirati na više strana i ispratiti sve aktualne događaje na poslovnoj sceni. Smeta vam kada vas okolina usporava u poslu ili kada netko od suradnika nije spreman nagraditi vaš trud i zalaganje. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona kada će doći do izražaja vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Očekujte uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju određeni stupanj rizika. U razdoblju od 28. travnja, pa gotovo do kraja svibnja, vladar vašeg znaka, Merkur, biće retrogradan i donijet će brojne promjene u vaš život. Ovo je razdoblje kada ćete dobiti mnogo novih poslovnih ponuda, kako od novih tako i od starih suradnika. Moguć je prekid suradnje s nekim osobama, jer ne želite stalno ispravljati tuđe pogreške, naročito ako radite u većim organizacijama. U drugoj polovici mjeseca bit će vam jasnije kakve konkretne promjene želite. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem mjeseca, moguća je prolazna financijska kriza, što će vas motivirati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije.

Ljubav

Sve češće osjećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavlju. Uživajte u lijepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lijepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Ako ste u vezi vjerojatno ćete biti na nekoj vrsti prekretnice. Nije isključeno da napravite i neku ljubomornu scenu čisto za provjeriti je li njemu / njoj stalo do vas. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijat će vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmijeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Prepustite se lijepim emocijama.

Zdravlje

Nezdrave navike i loše dijete mogle bi biti uzrok zdravstvenih tegoba. Svaki vid pretjerivanja u bilo kojem smjeru na zdravlje djeluje problematično. Čuvajte se respiratornih infekcija. Ojačajte obrambeni sustav, vodite računa o preventivi.

RAK

Posao

Bit ćete u prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili prihvatiti suradnju s izvjesnom utjecajnom osobom. Djelujete odlučno i poduzetno, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspjeh. Nema potrebe da oklijevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konzultaciju s pouzdanim suradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspjehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne rezultate. Pred vama je period koji zahtijeva puno energije, kreativnosti i entuzijazma. Imat ćete dojam da više dajete nego što dobivate. Neki dogovori vam neće ići na ruku, zato budite oprezni. Postoji mogućnost i da vam neki suradnici otkažu suradnju u nezgodnom trenutku. U razdoblju do 12. svibnja, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa.

Ljubav

Stalo vam je da na pozitivan način razriješite situaciju kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite priopćiti svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osjećaja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava vas uvjeriti u drugačiji način razmišljanja. Podrška bliskih prijatelja pozitivno djeluje na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razriješiti, ali uz dodatno strpljenje i vrijeme. Izvjesno udaljavanje od voljene osobe treba da vas potakne na dobro rješenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti djeluju kao zamjena za neke neostvarene želje koje imate. Ukoliko ste u vezi mogući konflikti i nesuglasice mogu dovesti do privremenog raskida. Moguća nova ljubavna romansa na kraćem putovanju sa nekom bliskom osobom. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

Zdravlje

Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete doći će do pada imuniteta. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi, ali i krvni tlak. Ovog mjeseca od pomoći vam je glazba za opuštanje.

LAV

Posao

Tijekom ovog razdoblja vaš poslovni život obilježit iznenadni usponi, prolazna stagnacija i kreativna iscrpljenost. Stalo vam je da se pokažete u najboljem svjetlu i ne podnosite kada neko ograničava Vaše poslovne zahtjeve ili potrebu za širom afirmacijom. Pogreške koje su obilježile suradnju s jednom osobom ili propusti koji su uslijedili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rješenjima, sigurno ne mogu značajno umanjiti vaš oformljeni profesionalni ugled. Niste uvijek raspoloženi da saslušate dobronamjerne savjete kolega, često impulzivno reagirate i donosite pogrešne odluke koje mogu ugroziti vaš napredovanje. Pažljivo slijedite poslovnu situaciju i provjeravajte sve informacije. Moguće je izvjesno nezadovoljstvo financijskom situacijom zbog neplaniranih troškova. U razdoblju do 11. svibnja, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među suradnicima. Krajem mjeseca očekuju vas značajne povišice, kao adekvatna nagrada za vaš ukupno zalaganje.

Ljubav

Samo u društvu voljene osobe osjećate da imate dovoljno snage za borbu s neveselom svakodnevicom. Važno vam je da imate s kim podijeliti svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje i nježnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner, unose osjećanje bliskosti u vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi i slobodni, bit ćete u prilici da ostvarite brojne emotivne kontakte ili započnete novu ljubavnu romansu o kakvoj ste maštali. Privlačit ćete pažnju suprotnog spola što će vam itekako prijati. Iskoristite ovo razdoblje za razne dogovore, susrete i društveni život. Ne zapostavljajte prijatelje i kolege jer vas baš oni mogu “spojiti” s nekom vrlo atraktivnom osobom koja će vas očarati na prvi pogled. Pronađite vrijeme za druženje sa starim prijateljima koje dugo niste vidjeli, bit ćete ugodno iznenađeni. U razdoblju od 2. svibnja, očekuju vas novi emotivni kontakti i gotovo filmske priče.

Zdravlje

Povedite više računa o zdravlju. Zbog oslabljenog imuniteta moguće su upale i infekcije. Budite vrlo, vrlo oprezni u prometu jer je to najosjetljivije područje gdje može doći i do ozljeda ekstremitata.

DJEVICA

Posao

Vrlo ste aktivni i poduzetni. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa suradnicima. Snagom volje i osobnom inicijativom, uspjet ćete se nametnuti u nekim značajnim situacijama. Imponira vam posao u kome do izražaja dolazi vaša poduzetnost i organizatorske sposobnosti. U razdoblju do 7. svibnja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka financijska potraživanja. Neki raniji dogovori o suradnji mogu i dalje ostati samo na riječima, tijekom cijelog razdoblja zbog retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura. Susreti s osobama na važnim funkcijama, mogu vam donijeti nove poslovne kontakte i ponude za suradnju. Vodite računa o dokumentaciji. Razmišljat ćete o suradnji sa strancima, pa čak i sa onima iz najudaljenijh zemalja. Mogući su problemi oko naplate nekih dugovanja, kao i nepredviđeni troškovi. Krajem mjeseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete ostvariti zahvaljujući dobroj procjeni situacije.

Ljubav

Razdoblje je povoljno za ostvarenje harmoničnog ljubavnog života. Osjećate potrebu da na poseban način obilježite neke važne datume vezane za vašu ljubavnu priču. Okolina pozitivno reagira na vašu pažnju. Ako ste sami, prijat će vam nečija emotivna naklonost. Osobi koja vam se sviđa jasno dajete do znanja da želite izgraditi harmoničan odnos zasnovan na iskrenim emocijama i povjerenju. Ukoliko ste mladi i slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Ovo je razdoblje kada ćete maštati o nekoj tajnoj ljubavi. Moguć flert s mlađim partnerom. Budite društveniji, proširite krug prijatelja i poznanika. Zaboravite na godine i prepustite se emocijama. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja.

Zdravlje

Oslobodite se napetosti. Obratite pažnju na svoje tijelo, provjerite koliko ste opušteni, kako sjedite, gdje i koliko spavate. Ima li negativnog zračenja na mjestu gdje spavate? Mogući problemi s probavom.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 24.04.2016.
Slijedeća objavaObične žene u rukama čarobnog ruskog stilista: “Svaka žena može biti kraljica!”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.