OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Poštujući pravila igre, uspijevate u pravom trenutku nametnuti svoje stavove utjecajnim suradnicima. Ulaskom Sunca u znak Jarca počinje nova etapa u vašem poslovnom životu. Često ćete preuzimati aktivnu ulogu u izboru prioritetnih ciljeva i donošenju važnih odluka vezanih za nove financijske investicije. Potrudite se da završite sve veće obveze u razdoblju do 6. siječnja, jer nakon tog datuma Merkur kreće retrogradnim hodom, što bi moglo donijeti iznenadne probleme i prepreke na putu do cilja. Važno se uspješno prilagoditi na nove zahtjeve i uvjete poslovanja. Učinkovitost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite veću pažnju aktualnim događanjima u poslovnom okruženju i potrudite se da unaprijedite svoj poslovni ili društveni status. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju i proširenju mreže suradnika.

Ljubav

Sve češće osjećate kako se u vama bude nove želje i emocije. Romantično ste raspoloženi i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Čini se kao da predosjeća skori izlazak Marsa iz polja partnerstva. Uživajte u druženju i dozvolite sebi male ludosti. Emotivni zanos pozitivno utječe na vas i daje vam snagu da ostvarite svoje ljubavne snove. Slobodno preuzmite inicijativu u društvu ljubavnog partera ili osobe koja vam se sviđa. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Ako želite uzbuđenja, ne propuštajte zanimljive pozive za izlaske koji stižu s različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijat će vam novi događaji koji unose harmoniju u vašu ljubavnu vezu i mame osmjeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

Zdravlje

Ukoliko imate zdravstvene probleme, preispitajte svoje navike i potrudite se da živite zdravije. Čuvajte se respiratornih infekcija, poduzmite sve potrebne mjere prevencije.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Koristite svaku priliku da pokažete svoju energičnost, ali ne uspijevate se istovremeno angažirati na više strana i biti u toku sa svim događajima na poslovnoj sceni. Venera je u znaku svog izgona, što vam ne ide na ruku, a uskoro bi se mogla naći blizu Saturna, što nikako nije dobro “društvo”. Baš zato, smetat će vam različiti vidovi taktiziranja. Ne volite kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od nadređenih nije spreman nagraditi vaš trud i zalaganje. Ipak, nema razloga za preveliku brigu, jer pred vama je faza kreativnog uspona. Predstoji vam uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju određeni stupanj rizika ili “lidersku ulogu”. Tijekom siječnja, dok traje retrogradni hod Merkura, očekuju vas različita događanja koja zahtijevaju hitan odgovor. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Financijska kriza sredinom siječnja, natjerat će vas da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije.

Ljubav

Ponekad vam se učini da je u ljubavi sve moguće ili dostupno, naročito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje najdublje želje i emocije. Imate dojam da je za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost važno da unaprijed znate što možete očekivati ​​od partnera i da uvijek imate kontrolu nad situacijom. Ali, kad vas ponese strast i emocije nadvladaju, ipak učinite ono što vam srce nalaže, a ne glava. Stalo vam je da unaprijedite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika, ne dopustite da vam izmakne. Prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite svoj osvajački potencijal, budite zavodljivi, ali sačuvajte i dobru mjeru ukusa. Potrudite se da ispoštujete nečije emotivne potrebe ili osjećaje.

Zdravlje

Budite oprezni u prometu, moguć je gubitak kontrole. Čuvajte se povreda, pazite na prehranu. Moguća upala žučne vrećice i išijas. Odmorite se i ojačajte imunitet.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

Posao

Ma koliko radili, čini vam se da ne postižete željene rezultate. Pažljivo pratite sva aktualna događanja na poslovnoj sceni, stalo vam je da unaprijedite svoju poziciju među suradnicima. Aktivni ste na različitim stranama i rado prihvaćate nove poslovne izazove. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno, jer će vladar vašeg znaka, Merkur biti retrogradan tijekom cijelog razdoblja. Naučite podvući jasnu crtu između privatnih i poslovnih obveza. Zaštitite se od komentara ili neprijatnosti koje bi mogle negativno utjecati na vaš poslovni i društveni status. Netko bi želio zauzeti vaš položaj i koristi svaku priliku da vas ugrozi. Potrudite se da do 22. siječnja završite posao koji vam već dugo visi nad glavom. Na samom kraju razdoblja očekuje vas još jedna zamršena situacija koja zahtijeva mir i strpljenje.

Ljubav

Iako povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, partneru jasno stavljate do znanja da vam je potrebna veća pažnja i bliskost. Nakon 31. prosinca, kada Venera bude u znaku Strijelca, u vašoj sedmoj kući, bit ćete spremni za promjene na ljubavnom planu. Osjećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rješenje. Međutim, vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da bilo tko na vas vrši psihološki pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje. Imate dojam da voljena osoba vješto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namjere, što dodatno potiče vaš nezadovoljstvo. Dobra volja, nježnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Svaka ljubavna romansa zahtjeva veliko obostrano angažiranje, jer bez uzajamne naklonosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrijednost i značaj.

Zdravlje

Virusne infekcije mogle bi ozbiljno narušiti vaše zdravlje u ovom razdoblju. Izbjegavajte velike skupove, budite pažljivi u prometu, naročito prilikom noćnih vožnji.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Krajnje je vrijeme da uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Pomalo ste zabrinuti zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite s davno uspostavljenim standaradima koji vladaju u vašem poslovnom okruženju. Ipak, nije sve tako crno kako vam se čini. U ovom razdoblju, vaš vladar Mjesec bit će u znaku egzaltacije, pa ćete šanse za napredovanje imati na pretek. Ako želite unaprijediti svoju poslovnu poziciju, potrudite se naći učinkovitiji način djelovanja. Suradnici vam zamjeraju da olako prelazite preko nekih poslovnih mogućnosti, ili da se previše uzdate u osobne procjene, ne uvažavajući mišljenja iskusnijih kolega. U razdoblju od 3. siječnja, imat ćete priliku za proširenje suradnje kao i za rješavanje nekih zaostalih imovinskih, pravnih ili statusnih pitanja. Kada je posao u pitanju, slijedite dobro utabane staze, izbjegavajte bilo kakve improvizacije. Možete eksperimentirati samo u provjerenim situacijama, koje ne prevazilaze vaš dosadašnje znanje ili praktično iskustvo.

Ljubav

Tijekom ovog razdoblja, vaš ljubavni život obilježit će različiti usponi i padovi raspoloženja kao novi izazovi. Povremeno ćete imati dojam da vam je sve dozvoljeno ili da je gotovo svaki san ostvariv. Prija vam naglašena sentimentalnost koju Vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete veća uzbuđenja, a novi događaji djelovat će na vas vrlo poticajno. Vješto koristite svoje zavodničke sposobnosti, lako se prepuštate emocijama i strastima koje u vama budi bliska osoba. Želite ostvariti svoje ljubavne snove, čak i po cijenu da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste nedavno započeli neku tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promjene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju sreću, kao i osobu do koje vam je zaista stalo.

Zdravlje

Već duže vrijeme vaše zdravlje je nestabilno. Ukoliko klasični lijekovi ne pomažu, probajte alternativne metode liječenja. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno koljena i skočnog zgloba.

LAV (23. 7. – 23. 8)

Posao

Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Osjećate nalet kreativne energije, a u želji da ostvarite uspješne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Uz dobru volju, dobar tim suradnika, iskustvo i mudrost, uspjet ćete ostvariti svoje profesionalne ciljeve. Ipak, prije nego što se upustite u nove pothvate, napravite popis prioriteta i detaljan plan aktivnosti. Nemojte dopustiti da vas uznemiravaju neka sporedna događanja ili sumnjičavi pogledi kolega. Pratite nove trendove u poslovanju, budite spremni na različite vidove promjena ili na mogućnosti usavršavanja. U razdoblju od siječnja, očekuju vas vrlo dobri rezultati, ali i određene turbulencije. Uzdajte se u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav

Zračite pozitivnom energijom, trudite se da budete zavodljivi. U odnosu s partnerom ponekad znate biti vrlo zahtjevni. Doduše, dogodi vam se da u emotivnom zanosu, povjerujete da su bajke moguće, ali to, nažalost, kratko traje. U vašem ljubavnom životu neprekidno se smjenjuju topli ili hladni valovi. Naglašene strasti i burni izljevi emocija u dužim intervalima, mogu djelovati vrlo intrigantno za vaš odnos s partnerom. Važno je samo da svoje emocije, strasti i impulse uskladite s partnerovim željama i očekivanjima. Ne budite suviše provokativni. Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. Ako ste do sada bili sami, očekujte promjene poslije 9. siječnja. Unatoč lošim iskustvima i dalje vjerujete u ljubav i nadate se da i za vas negdje postoji idealna druga polovica. Možda ćete je uskoro sresti. Na nove izazove odgovorite u skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za loše prehrambene navike i pretilost. Obuzdajte apetit početkom mjeseca, ako se ne želite kasnije suočiti s kardiovaskularnim problemima.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9.)

Posao

Pažljivo pratite događanja na poslovnoj sceni i osjećate nemir zbog općeg lošeg stanja. Ipak, trudite se da to potisnete u drugi plan i da djelujete poticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspjeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za brzim poslovnim napredovanjem i novom afirmacijom. To vas s jedne strane raduje, a s druge plaši zbog povećanih obveza. Tijekom ovog razdoblja, osim uspjeha, očekuju vas i neke zamke. Jupiter, planet sreće i ekspanzije u vašem znaku se kreće retrogradno, a to isto čini i vaš vladar Merkur. Zato ne očekujte brz pozitivan razvoj novih poslovnih pothvata. Spremite se na odugovlačenje i kašnjenje odluke o konačnom rješenju.

Ljubav

Djelujete vrlo privlačno i spremni ste za novu emotivnu ulogu. Priželjkujete ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Najnoviji događaji unose lagani nemir u vaš ustaljeni ritam. Pod utjecajem snažnih emocija često mijenjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, val novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate dojam da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomaknite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterije vrijednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Zdravlje

Precjenjivanje vlastitih mogućnosti vodi u bolest i živčanu iscrpljenost. Ne tratite vrijeme uzalud, radite ono što vas čini sretnim i ispunjenim. Provjerite krvnu sliku.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaTranzitna Venera i Mars: “Da vam je suđeno, bilo bi vaše!”
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.12.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.