OVAN

Posao

Ako ste do sada samo maštali o velikim poslovnim promjenama, tijekom ovog razdoblja bit ćete u prilici da svoje snove i ispunite. Sreća je na vašoj strani, naročito na polju financija. Mjesec vladavine Ovna počinje velikim vatrenim trigonom, Marsa i Saturna sa Suncem i Mjesecom, što znači da vas očekuje mnoštvo pozitivnih događaja. Okolnosti će naročito biti naklonjene onima koji imaju privatne poslove, jer će moći svoje usluge podići na neki viši nivo. Ako niste te sreće da imate privatni biznis, onda imate šanse da napredujete, da se pokažete i dokažete svoje kvalitete. Ovih dana imate šansu promijeniti svoj život na bolje, pokrenuti neki nov projekt čije pozitivne rezultate ćete vidjeti već tijekom proljeća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite im dosljedni i idite ka njima. Zaboravite na izgovore, prihvatite savjete bliskih osoba. Moguće je da će neki od prijatelja imati veliki utjecaj na vaš poslovno-financijske rezultate!

Ljubav

Zaljubljeni ovog mjeseca mogu se opustiti, uživati ​​u svojoj ljubavi i izbaciti sve nepotrebne sumnje iz glave. Moguće je da će u vašim vezama biti nekih sitnijih promjena. Ne brinite, nećete promijeniti partnera, nego ćete uspostaviti bliskiji, dublji odnos i otvoreniju komunikaciju. Ne bojte se toga, te promjene će se dogoditi kada zvijezde požele u vašu vezu unijeti malo dinamičnosti, a ishod će sigurno biti pozitivan po vas. Slobodno se prepustite emocijama, ne dozvolite da vas bilo što ograničava u ljubavi! Ako ste sami, ovo i nije baš najbolje razdoblje za pronalaženje srodnih duša, pa se koncentrirajte na druženje s bliskim prijateljima i obitelji. Moguće je da tijekom ovog mjeseca upoznate nekoga s kim ćete kasnije ostvariti vezu. Sve u svemu, i ako ljubavi nema, ne brinite. Uživajte sa prijateljima, radite stvari koje volite.

Zdravlje

Ožujak vas ostavlja u dobrom zdravlju a ni tijekom travnja nećete imati neke ozbiljnije zdravstvene probleme. Sitnije tegobe ćete brzo i učinkovito uspjeti riješiti. Izbjegavajte stresne situacije, ugodite sebi, slušajte glazbu koju volite, mislite pozitivno.

BIK

Posao

Početak razdoblja vladavine Ovna je interesantan zbog boravka Venere u znaku svoje egzaltacije. To “u prijevodu” znači da imate velika očekivanja, ali ne i dobre rezultate. Mnogi vaši planovi nisu realni, bar ne u ovom momentu, a idealizam i maštanje o uspjehu nisu dovoljni. Tijekom ove faze budite oprezni prilikom sklapanja novih poslova, jer biste se u protivnom mogli suočiti s promašajima. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je prvi tjedan travnja i najbolje bi bilo da se strpite s donošenjem važnih odluka. Ako tražite novi posao, ni slučajno ne napuštajte staro radno mjesto krajem mjeseca, a ukoliko imate ispitne rokove, dajte sve od sebe da se za ovaj period pripremite što je bolje moguće. Samo velikim zalaganjem uspjet ćete uspješno prebroditi ovaj krizni period i izbjeći loše rezultate i ocjene. Financije, također, neće biti na zavidnoj razini tijekom ožujka, pa prištedite na čemu god možete i ne ulazite u nepotrebne troškove.

Ljubav

Pošto ste u prethodnom periodu riješili sve ljubavne probleme i dileme, sada možete odahnuti i uživati ​​u harmoničnom odnosu. Jake emocije, obostrano razumijevanje i slaganje, glavne su karakteristike ove faze. Muški pripadnici znaka bi trebali razveseliti svoje ljepše polovice čak i ako nemaju specijalan povod. Damama rođenim u ovom znaku savjet je da na poljubac uzvrate poljupcem, na zagrljaj zagrljajem, na ljubav ljubavlju. Ponašajte se prema vašem partneru onako kako se i on ophodi prema vama ili budite bolji ako je to moguće. Ne ustežite se u iskazivanju pažnje. To se osobito odnosi na one koji nikako ne uspijevaju obiteljski život organiziraju na harmoničan način. Ako ste po prirodi čangrizavi ili nedovoljno autoritativni, potrudite se da svoju poziciju sagledate iz drugog kuta.

Zdravlje

Ojačajte imunitet na vrijeme ako ne želite kasnije imati probleme s virusnim infekcijama. Tijekom ovog razdoblja mogući su zdravstveni problemi izazvani pojavom pijeska ili kamenčića u bubrezima ili žučnim kanalima. Može se dogoditi da se nešto pokrene i izazove akutne napade.

BLIZANCI

Posao

Svi koji su tijekom prošlih mjeseci imali neka burnija događanja sada mogu odahnuti i uživati ​​u mirnijem razdoblju na što ukazuje prisustvo vladajuće planete, Merkura u znaku Riba. Ali kad za par dana prijeđe u znak Ovna, mogući su novi konflikti, svađe s kolegama i ravnateljima, pa čak i veći problemi. Srećom, sve neugodnosti prestaju početkom travnja. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu, da ne razmišljate o stvarima za koje tu nema mjesta, i da se koncentrirate samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da ovo bude samo početak jednog dobrog poslovnog razdoblja na koji već dugo čekate, a koji će vam itekako dobro doći. U vrijeme do 31. ožujka netko vas može nagovoriti da pristanete na nešto od čega nećete imati koristi i zato nemojte biti naivni. Mnogi će se okoristiti o vas ili će pokazati želju za zajedničkim radom da bi od toga profitirali. Što se tiče financija, situacija je nepromijenjena. Osobe u znaku Blizanaca koje se bave privatnim poslovima bit će u prilici sklopiti nove poslove. Ako sve ne ide onako kako želite, budite strpljivi.

Ljubav

Ovo bi mogao biti vrlo buran mjesec. Tijekom ovog razdoblja mogli biste se suočiti s kompliciranim emotivnim situacijama koje ne mogu tako lako riješiti. Za sve je kriva Venera u znaku Riba, pa će ovaj mjesec biti negativniji na emotivnom planu. Možda ćete i vi postati zahtjevniji u odnosu prema partneru, ali svejedno, ishod može biti problematičan. Morat ćete donijeti nekoliko teških odluka koje bi mogle imati presudan utjecaj na budućnost vaše veze. Sve u svemu, tijekom ovog razdoblja bit ćete vrlo izbirljivi. Vrijeme je da preispitate svoje želje i budete realniji. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku da nađu skoro idealne osobe, ali zauzete.

Zdravlje

Moguće su uobičajene sezonske tegobe, ali to nije nešto oko čega bi se trebalo brinuti. Pazite na prehranu, unosite što je više moguće vitamina, budite fizički aktivniji. Nema razloga da se brinete za budućnost.

RAK

Posao

Ovo je razdoblje za brze poslovne odluke ali i za veliki oprez. Razdoblje počinje Mjesecom u znaku Lava, što je svim Rakovima polje financija, pa će i vaš angažman biti fokusiran na novac. Moguće je da ćete tijekom ovog razdoblja morati preuzeti i tuđe obveze, što će vas dodatno opteretiti. Vi ste inače sasvim fer timski igrač, i uglavnom ste uvijek spremni pomoći drugima, ali već ste na izmaku snaga. Financijski ne stojite loše, mada uvijek može biti bolje. Ako imate poslove “sa strane”, potrudite se da sve što radite bude legalno, pošto je moguća provjera poreza. Iskoristite priliku za usavršavanje. Imat ćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na višu razinu. Mars i Venera pozitivno utječu vašu karijeru i potiču vas da budete ambiciozniji. Ipak, računajte na konkurenciju, na odnose koji imaju formu nadmetanja. Poslovni uspjesi će pratiti i dobre financije tijekom ovog mjeseca, posebno do kraja druge dekade mjeseca.

Ljubav

Na ljubavnom planu sve vam ide od ruke. Voljena osoba čini sve što može da sačuva harmoniju u vezi, a vi uživate u njenom trudu. Čini se da vas je previše uljuljkala i razmazila, pa kad bi vas pitali da li ste zaljubljeni, ne biste znali što odgovoriti. Normalno je da zaljubljeni ljudi skidaju zvijezde s neba za svoje voljene, ali se i druga strana mora malo potruditi. Već sredinom travnja bit će jasnije je li to veza o kakvoj ste maštali. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Sa Ribom, Lavom, ili Vodenjakom možete imati kompliciran odnos. Strijelac vam je trenutno jedini zaista lojalan znak koji će biti spreman da svoje planove i želje podredi vašim. Ako ste sami, više izlazite, družite se, usavršavajte komunikaciju, jer uskoro slijedi razdoblje kada se nećete moći obraniti od udvarača. Pazite koga birate.

Zdravlje

Pomalo ste bezvoljni, energija vam se spustila na opasno nisku razinu. Zapostavili ste zdrave navike, jedete što stignete, a pritom ne uzimate suplemente. Zato ojačajte imunitet na vrijeme.

LAV

Posao

Očekuju vas velike promjene na poslovnom planu, pa bi bilo dobro da se psihički pripremite za drugačiji ritam rada. Budući da niste zadovoljni trenutnim položajem, promjene su svakako dobrodošle. Moguće da će vam u početku sve izgledati teže, ali vremenom ćete se naviknuti. Financije su vam trenutno zamrznute, a sav novac ide na osnovne troškove. Inače niste od onih kojima novac lako klizi kroz prste. Pomračenje u vašem polju karijere moglo bi vas potaknuti da budete borbeniji. Uostalom svaka kriza je ujedno i šansa. Pazite samo da ne zakomplicirate sebi život bez potrebe. Nikakva improvizacija ili površnost neće se tolerirati. Suradnja sa strancima, posebno s onima iz dalekih prekooceanskih zemalja donijet će vam satisfakciju kako profesionalnu tako i moralnu ali će vas to koštati. Oko 2. travnja možete dobiti primamljivu poslovnu ponudu koju ne bi trebalo olako odbaciti. Ipak, prije nego što bilo što potpišete, konzultirajte se sa iskusnijima od sebe. Pažljivo proučite dobre i loše strane novog poslovnog aranžmana.

Ljubav

Romantična osoba poput vas teško podnosi samoću. Važno vam je da uvijek imate pored sebe nekoga tko će vas gledati zaljubljeno i uživati ​​da s vama dijeli nježnosti. Vaša neutaživa potreba za bliskošću tjera vas da se borite čak i za vezu bez budućnosti jer se svemu predajete bezrezervno. Nada je vaša vodilja. Ipak, morate priznati da vas trenutna veza ne ispunjava srećom. Dok se vi trudite da na svaki način udovoljite partneru, on samo uživa u vašoj pažnji i ne pada mu na pamet da i sam nešto poduzme. Možda on ni ne sluti da nešto nije u redu. Bilo bi dobro da iskreno porazgovarate o svemu i otvoreno mu kažete što vam smeta. U protivnom, bit ćete frustrirani i nezadovoljni.

Zdravlje

Nestabilno proljetno vrijeme negativno djeluje na vas, čini vas neraspoloženim i troši troši vašu snagu. Ako se uskoro ne trgnete i ne poradite na sebi iznutra i izvana, bit ćete izloženi svakakvim bolestima koje će vas zarobiti u krevet. A to je ono što najmanje želite. Zato ojačajte obrambeni sustav. Nakon 10. travnja bit će bolje.

DJEVICA

Posao

Početak travnja nagovještava povoljan razvoj financijske situacije. Imate mnogo korisnih ideja za nove projekte, pa bi bilo dobro iskoristiti trenutnu “dobru konstelaciju” za ostvarenje većih ciljeva. Razgovarajte sa svojim suradnicima i nadređenima o eventualnim promjenama koje bi mogle poboljšati kvalitetu vaših usluga ili proizvoda. Budite otvoreni i za dobronamjernu kritiku. Ako ste u svijetu trgovine, posao donosi dobar prihod, ali bilo je i boljih dana. Prelaskom Merkura u znak Ovna, inače vašu osmu kuću, na vidiku je dobra zarada, i to ozbiljna suma. U svakom slučaju, bez obzira na profesiju, možete se nadati većem priljevu novca. Tempo posla će ovisiti od vašoj želji da se financijski stabilizirate. Povećanje zarade motivirat će vas da više radite, ali pazite da se ne pretvorite u stroj. Bilo kako bilo, svari će krenuti na bolje. Tijekom ovog razdoblja bit će naglašeni kontakti s inozemstvom, kao i poslovi vezani za kulturu i obrazovanje.

Ljubav

Niste od onih koji vole voditi glavnu riječ u vezi, ali ne odgovara vam ni podčinjen položaj. Najviše bi vam odgovaro netko sličan vama. Iako bi to bila naprosto ubojita kombinacija, bilo bi lijepo da je ponekad doživite. Trenutno ste u finoj vezi, sve je slatko i sve ide glatko. Ali vi želite pojačan izazov i pomalo dramatike. Ipak, nema razloga da bilo što mijenjate. Vaš partner ispunjava većinu vaših kriterija, a i sami znate da idealna osoba ne postoji. Ovog mjeseca ništa značajnije se neće događati na ljubavnom planu, ali uskoro će doći vrijeme da odlučite što dalje. Budite iskreni prema sebi i partneru. Ako ste se umorili od nećkanja, razvlačenja i nejasnih signala, napravite pauzu. Prijat će vam samoća. Uživajte u svom miru.

Zdravlje

Žalite se na bolove u donjem dijelu kralježnice, koji trpi pritisak jer previše sjedite. Ojačajte leđne i mišiće stražnjice jer oni drže kralježnicu. Prijala bi vam i masaža cijelog tijela.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaNovo u webshopu: Ogrlica od Unakita – kamen vizije, otvara Treće oko
Slijedeća objavaMoć prošlih života
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.