OVAN

Posao

Bliski aspekti Marsa, vašeg vladara sa Jupiterom, donose mnogo mogućnost, ali malo realizacija. Situacija se popravlja od prvog srpnja kada vaš vladar Mars krene direktnim hodom. Ipak, bez obzira na različite faze uspona ili padova tijekom ovog razdoblja, bit ćete zadovoljni svojim poslovnim rezultatom i poštovanjem koje uživate u krugu suradnika, a da bi rezultati bili bolji, morat ćete punom parom prionuti na posao u prvoj polovici srpnja. Uspješnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Vaši nadređeni su spremni nagraditi vaš trud ili zalaganje na različite načine. U razdoblju od 6. srpnja, tijekom trigona Marsa s Venerom očekuje vas novi uspjeh u rješavanju novčanih i statusnih pitanja. Ulaskom Venere u znak Lava, 12. srpnja, spremni ste prihvatiti poslove koji iziskuju veliki napor i opterećenje, ali donose dobru zaradu. Pod povoljnom aspektom Merkura i Saturna, u harmoničnim znacima Lava i Strijelca, slijedi sklapanje novih povoljnih dogovora.

Ljubav

Pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i djelujete zadovoljno, ali ne u potpunosti. Takvo raspoloženje će potrajat do drugog tjedna srpnja, kada Venera ulazi u vaš peto polje i podiže raspoloženje kao i senzualne apetite. Nova ljubavna iskušenja pokrenut će u vama neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate velika očekivanja pred voljenom osobom. Osjećate potrebu da ostvarite kompletno zadovoljstvo ili promijenite ustaljeni ritam u vezi. Zajedničko povjerenje predstavlja dobru osnovu, a novi događaji i emotivna dinamika najavljuju pozitivnu prekretnicu. Rado se odazivate na brojne pozive i uživate u društvu, zabavama i flertu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoji vam nova romansa. Zauzetima slijede izazovi koji mogu poljuljati vezu i ugroziti postojeće planove.

Zdravlje

Jupiter u vašem polju bolesti sprječava ispoljavanje problema, a vas pokreće u pravcu prevencije i donosi optimizam. Ne idite preko svojih fizičkih mogućnosti. Osjetljivost grla i sinusa do 13. srpnja. Mogući manji problemi s kralježnicom tijekom cijelog razdoblja.

BIK

Posao

Ambiciozni ste, stalo vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere, ali suštinski odajete dojam kao da vas samo novac zanima. Spaljena Venera, s kojom počinje ovaj period ne ide vam na ruku. Kada je vladar znaka “spaljen”, događaji zahtijevaju istančanu vještinu prilagodbe, prepoznavanje namjere sugovornika i mudre postupke. Umijete vješto koristiti svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspješne rezultate, te ih primijeniti u razdoblju od 30. lipnja, kada Merkur ulaskom u vaš polje komunikacija otvara nove mogućnosti. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rješavaju važni poslovno-financijski interesi, ali vam nedostaje strpljenje. Važno je da napravite dobru procjenu i izbor tijekom navedenog razdoblja. Mladi mjesec, od 4. srpnja naglašava sva događanja vezana za poslovnu sferu, do te mjere da je čak moguća i promjena posla. U razdoblju do 13. srpnja, možete ostvariti prioritetne ciljeve i da izmiriti neka financijska dugovanja.

Ljubav

Primjećujete izvjesnu napetost u odnosu s partnerom koju ne razumijete najbolje, pa povremeno djelujete zabrinuto i zbog sitnih nesporazuma koji postoje u vašem ljubavnom životu. Sukobi i tenzije posljedica su boravka Marsa u vašem polju partnerstva. Ipak, svaki problem ima rješenje i donosi poučno iskustvo. Od 6. srpnja situacija se postupno sređuje, a tenzije smiruju. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim odlukama iz svoje ljubavne prošlosti, jer daljnji razvoj događaja, a posebno trigon Merkura prema Marsu, donosi olakšanje i bolje razumijevanje i dogovaranje. Važno je da izvučete pouku iz problematičnih dešavanja. Spremite pozitivnu orijentaciju i lijepe misli za blisku osobu, jer su loši aspekti vremenski ograničeni. Važno je da osjetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a to je dovoljan povod za ljubavnu sreću.

Zdravlje

Aspekti Venere, koja upravlja vašim poljem bolesti sa Saturnom u osmom polju opominju na neophodnost prevencije kao osnove dobrog zdravlja. Detoksikacija ili neka alternativna metoda posebno povoljno djeluju nakon konjunkcije mjeseca sa Saturnom 15. srpnja.

BLIZANCI

Posao

Stalo vam je da poboljšate svoj položaj i materijalni status. Imate sjajne vizije i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite prepuštate slučaju, ali uz sav trud, Merkur u vašem znaku predstavlja i dvoumljenje i neopredijeljenost. Do 30. lipnja, dok ne uđe u znak Raka, trpi pritisak opozicije sa Saturnom, i ne može ispoljiti svoje dobre osobine do kraja. Važno je da poslovima prilazite selektivno i da ne pokušavate sve rješavati odjednom, kako biste sačuvali kontrolu nad situacijom. Preispitajte nove poslovne prilike i dobro procijenite koliko su realne, vrijedne ili isplative. Tijekom ovog razdoblja stječu se uvjeti za poboljšanje financijske situacije u skladu s povoljnim utjecajem Venere u polju novca. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bit ćete u prilici napredovati. Također, period je povoljan za sve one koji rade poslove vezane s nekretninama. Moguće rješavanje stambenog problema.

Ljubav

Vrlo ste uporni i stalo vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namjere, čak i po cijenu da vas netko povremeno osporava ili da vi nekoga povrijedite, a sve u skladu s pozicijom Saturna u polju koje upravlja svim tipovima partnerstva. Ne budite nestrpljivi, već se držite one “strpljen-spašen”. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznanstvo, uz povoljan aspekt Venere i Saturna, koji starta 12. srpnja, vode ka manje uzbudljivoj, ali stabilnijoj ljubavnoj romansi. Netko iz bliskog okruženja, u vama pobuđuje velik interes i dobro raspoloženje i podsjeća vas na ranija ugodna iskustva. Međutim, ukoliko ste zauzeti, ne savjetuje se eksperimentirati sa svojom vezom i tajnim kombinacijama, jer nije vrijeme za to.

Zdravlje

Do kraja lipnja retrogradan, potom direktan, ali spor Mars u vašem polju bolesti može donijeti razne vrste infekcija, upala i sličnih problema, tijekom cijelog razdoblja. Na najmanji znak problema neophodno je da se obratite stručnjaku.

RAK

Posao

Imate dovoljno energije i ozbiljnu namjeru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status, ali razdoblje pred vama je obilježeno fazom punog mjeseca na samom početku. Iako aspekt nije opasan, predstavlja vid konfrontacije i nerazumijevanja s okolinom. Venera u prvom polju donosi hedonističke ideje, pa elan za rad i poslovna kombinatorika lako splasnu poslije razmišljanja o relaksaciji i odmoru. Potrebno je da jasno definirate svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim suradnicima ili uz stručni savjet. Tek od 6. srpnja, kada Mjesec ulaskom u znak Lava napravi trigon sa Saturnom, krećete se buditi i sumirati što ste propustili. Međutim i taj skok poslovnih interesa je kratak, i tek kada Venera, 12. srpnja prijeđe u vaše polje novca, počinjete ozbiljno misliti o svojim poslovnim obvezama. Potom i Merkur ulazi u polje novca, što znači da slijede sitni, ali brojni financijski “aranžmani”. Situacija se značajno poboljšava početkom druge polovice srpnja.

Ljubav

Zavodljivi ste, zračite optimizmom i privlačite pažnju suprotnog spola, posebno u prvoj polovici srpnja dok Venera boravi u vašem znaku. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka, što donosi “spaljeni” Merkur u istom razdoblju, zapadate u konfliktne, ili nepotrebno komplicirane situacije. Ukoliko ste u vezi, spoj ova dva aspekta nikako nije dobar jer će vas dovesti u situaciju da flertujete na sve strane, ali bez rezultata. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili osobno dokazivanje u odnosu s voljenom osobom, niti da se dodatno ističete. Mladi ili slobodni pripadnici znaka, skoro nesmetano, mogu koristiti trenutne prednosti koje im nude planete, ali ipak oprezno i racionalno, jer će inače kvantitet potisnuti kvalitetu, i ostat će stanje nepromijenjeno, odnosno i pored velikog izbora lako možete ostati sami.

Zdravlje

Moguće stvaranje kamenca u žuči. Naglašena osjetljivost unutarnjih organa. Saturn u polju bolesti ukazuje na potrebu da se prate kronični poremećaji, ali i poveća doza vitamina. Promijenite način prehrane i unosite dovoljno tekućine.

LAV

Posao

Vrlo ste kreativni, imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu suradnika. Osim toga, imate i naklonost planeta, pa do 12. srpnja pravite planove, a od navedenog datuma krenite u njihovu realizaciju. Slobodno se razmašite na nekoliko strana, jer u navedenom razdoblju Venera, a potom i Merkur ulaskom u vaš znak potenciraju mnogo prilika, ideja i dogovora i svega ostalog što će vaš poslovni život učiniti boljim i bogatijim. Uvjeti u kojima se nalazite djeluju promjenljivo, ali to vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike zahtijeva da dobro razmislite, prije nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za krajnji izbor. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna događanja, koncentrirajte se na svoje ciljeve i aktivno pratite nova događanja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promjene ili na usavršavanje.

Ljubav

Često imate dojam kao da ste u raskoraku s partnerom. Možda i do te mjere da ne ostanete na istom putu i sa istim planovima. Stoga, razgovarajte iskreno o problemima koji opterećuju zajednički život. Ukoliko vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate znati da je u ovom razdoblju situacija vrlo komplicirana, te da lako može doći do skandaloznih situacija. Svaka neopreznost u komunikaciji, kada Merkur uđe u vaš znak mogla bi provocirati razrješenje problema. Ako ste mladi ili slobodni, vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe, što je gledajući planete koje su aktualne sasvim normalno u ovom razdoblju. Sa svakom od njih možete ostvariti dio svojih interesa. Moguće je dijeliti slične interese, ali se teško uklapate na duže staze. Možda još uvijek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od iskrenih emocija.

Zdravlje

Iscrpljeni ste i potreban vam je oporavak. Problemi s nesanicom dodatno otežavaju situaciju. Prestanite mislite o događanjima iz prošlosti, jer vam to bespotrebno podiže razinu stresa. Povedite računa o apetitu i realnim potrebama organizma, da ne bi bespotrebno nabacili par kilograma viška.

DJEVICA

Posao

Povremeni propusti koji vas prate tijekom boravka vladajuće planete Merkura u znaku Blizanaca i vašem polju karijere, i opozicije sa Saturnom, do 30. lipnja znak su loše koncentracije ili nedostatka vremena, s manjkom pažnje. Sposobnost dobrog zapažanja i vještina brzog prilagođavanja u novim uvjetima, predstavlja uvijek vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente, ali se sada ne možete osloniti na to, pa zato budite oprezniji. Neophodno je da se prilagodite na nove uvjete poslovanja i ostavite dobar dojam na suradnike. Uz prikladniji nastup i temeljit pristup, moguće je da iskoristite poziciju Jupitera u prvom polju i da na neki način profitirati od svojih ideja i sposobnosti. Međutim, s ovom pozicijom Jupitera morate biti oprezni jer on uvijek ukazuje na manjak osjećaja za detalje, te uz navedene aspekte Merkura možete imati ozbiljne previde u procjeni. Iskoristite razdoblje mladog mjeseca u vašem polju planova, počevši od 5. srpnja za nove akcije. Dobri rezultati su zagarantirani.

Ljubav

Pod aspektima ulaska Venere u znak Lava i vaš polje tajni, želite prikriti svoja intimna osjećanja i ostati tajanstveni. U narednom periodu često ćete zbunjivati svoju okolinu iznenadnim promjenama raspoloženja i neobičnim postupcima, a samim tim i osobe zainteresirane za vas. Potrebno je da iskristalizirate svoje osjećaje i riješiti emotivne oscilacije koje imate prema jednoj osobi. Ulaskom u znak Lava, Venera će također biti u stabilnom aspektu sa Saturnom, što znači i neku vrstu emotivne stabilnosti. Budite pragmatični i procijenite gdje je granica koja odvaja tajne veze od normalnih i dugoročnih odnosa, i nemojte pretjeranom analitikom kvariti svoj život. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva, posebno u periodu do 12. srpnja, tijekom trigona Marsa i Venere kada se svaka veza može pretvoriti u nešto više.

Zdravlje

Mogući su problemi s prehranom kao i tendencija ka dobivanju na težini, kao što je to na neki način prirodno za svaki znak u kome se nađe Jupiter. Masnoća, zakrčenje krvnih žila, šećer i sve slično što nije nabrojano mogu biti posljedice. Mislite o tome.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaUpozorenje: Umirete – molim, živite u skladu s tim!
Slijedeća objavaUvijek gledajte ŠIRU SLIKU!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.