OVAN (21. 3. – 20. 4.)

Posao

Čime god da se bavite, tijekom ovog razdoblja bit ćete zadovoljni. Imponira vam posao u kome do izražaja dolaze vaš organizatorske sposobnosti. Vješto koristite dosadašnje iskustvo i uspijevate se nametnuti u situacijama kada se rješavaju značajni poslovni interesi. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste u potpunosti razriješili dileme vezane za nove projekte. Ako se ne snalazite baš najbolje, poslušajte savjete iskusnijih prijatelja. Potrudite se da do kraja mjeseca ispunite redovite obveze i platite zaostala financijska potraživanja. Većinu poslovnih ciljeva možete ostvariti zahvaljujući dobrom planiranju, pravilnoj procjeni situacije i promišljenim odabirom suradnika. Budite poduzetni, proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima, ne izbjegavajte suradnju s inozemnim tvrtkama. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja.

Ljubav

Vama nikada nije dosadno. Vodite izuzetno dimaničan život, imate širok krug prijatelja i poznanika i uvijek ste u interesantnom društvu. Ugodne emocije, znaci pažnje i nježnosti ulijevaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom i odnosom s partnerom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmjena osjećanja i bliski kontakti, imaju posebnu draž koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život. Trenuci romantike i uzavrelih strasti djeluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistat ćete u punom sjaju u ljubavnoj romansi sa nekom, po mnogo čemu nesvakidašnjom osobom. Ne dopustite da se vaša romansa završi na prolaznom flertu.

Zdravlje

Iskoristite slobodno vrijeme za kretanje, ples i vježbe na otvorenom prostoru. Udahnite svjež zrak i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno uroloških organa. Stariji neka kontroliraju tlak, koji istini za volju ne mora biti jedini uzrok glavobolja ali je svakako najopasniji.

BIK (21. 4. – 21. 5.)

Posao

Tijekom ovog razdoblja, osjetit ćete priljev pozitivne energije i bit ćete mnogo vredniji i angažiraniji nego inače. Već dugo maštate o putovanjima, a uskoro ćete svoje maštarije i realizirati. Kreativnost je naglašena, pa nema potrebe da oklijevate pred novim izazovima, osobito ako su vezani za umjetnost. Važno je da napravite dobar izbor, a nakon test situacija očekuje vas ubrzano napredovanje na poslovnoj ljestvici. Potaknuti dobrim idejama, širit ćete dobro raspoloženje, a vaš entuzijazam imat će pozitivan utjecaj i na vaš okruženje. Pažljivo procijenite nove ponude i dobro razmislite prije donošenja važnih odluka. Razdoblje koje slijedi povoljan je za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju, ali ne i za sklapanje novih dugoročnih poslova. Što se financija tiče, bit ćete u prilici da uvećate svoju zaradu i riješiti neka imovinska pitanja. U razdoblju od 6. ožujka, moguć javni nastup i profesionalno napredovanje.

Ljubav

Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja. Partner smatra da ste suviše zahtjevni i ne može vas prati. Izbjegavajte sukob s osobama u znaku Strijelca. Poučeni iskustvom iz prošlosti, ne ulazite u rasprave koje samo produbljuju jaz a ne nude nikakvo rješenje. Budite oprezni, jer naglašene strasti i velike emocije, mogu vas navedu na pogrešnu odluku. Potrudite se da prevladate svoje slabosti. Partner očekuje vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresirani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate dojam da netko nema dovoljno sluha za vaše emotivne potrebe. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta i shvaćanja. Ne gubite nadu.

Zdravlje

Kaotični ste, napeti i nervozni. Obratite pažnju na glavobolje, kao i na bolove u vratu i kralježnici. Ukoliko imate probleme s bubrezima, zatražite liječničku pomoć na vrijeme da ne biste kasnije morali da se borite s ozbiljnijim tegobama. Izbjegavajte stresne situacije i nigdje ne žurite.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

Posao

Obavili ste neki važan posao koji ste dugo odlagali i to vas ispunjava optimizmom. Sami znate što je sve trebalo da prođete da biste ga završili na zadovoljavajući način. Dobar položaj vašeg vladara Merkura u znaku Vodenjaka najavljuju uspjeh. Osjećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interese. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procjenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete se zadovoljiti prosječnim rezultatima. Ukoliko ste pravilno shvatili osnovna pravila poslovne suradnje, budite koretektni i poštujte već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i vještina brze prilagodbe novim uvjetima bit će nagrađene. U razdoblju od 8. ožujka, obratite pažnju na nove susrete i kontakte s inozemstvom. Netko je spreman podržati vaše ideje. Spremite optimistički pristup i jasnu viziju o svojim ciljevima. Imajte na umu da zapaženi uspjeh podrazumijeva izvjesno žrtvovanje, ozbiljan rad i kreativnost.

Ljubav

Odnosi s partnerom su najblaže rečeno čudni. Činite sve da pridobijete njegovu pažnju. Izbjegavajte impulzivne reakcije. Tragate za različitim podsticajima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate djelovati promišljeno, čini vam se da je to najvažnije za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost. Međutim, ponijeti emocijama ili strašću slušat ćete srce, a ne glavu. Potrudite se da unaprijedite svoj ljubavni život. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite svoje zavodničke adute, ali sačuvajte i pravu mjeru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osjećaje u onoj mjeri, koliko je neophodno za zajedničko zadovoljstvo i užitak.

Zdravlje

Precjenjivanje vlastitih mogućnosti vodi u bolest i živčanu iscrpljenost. Odvojite malo vremena za odmor i opuštanje. Više se krećite. Provjerite krvnu sliku. Ne opterećujte jetru i žuč masnom hranom.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Posao

Pred vama je period velikih iskušenja i to bi trebalo shvatiti kao svojevrsnu opomenu. Učite se strpljenju, jer vrijeme radi za vas. Ako vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti, poštujte pravila u poslovnoj suradnji. Vaše zalaganje na poslu donosi pozitivne rezultate, naročito u financijskom smislu. Potrudite se da poboljšate svoj status u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim suradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vrijeme će pokazati da imate bolja poslovna rješenja za provođenje zajedničkih interesa. U razdoblju do 1. ožujka, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite, ili nove dogovore za sličan posao. Pred vama je povoljan period za javni nastup kao i dokazivanje profesionalnih sposobnosti. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike, zahtijeva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Usmjerite pažnju na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Od 9. ožujka, očekujte pozitivne promjene i važne kontakte s inozemstvom.

Ljubav

Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok starijima slijede raščišćavanja. Pokušavate uskladite svoje misli i osjećaje, stalo vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umjerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro odmjeriti. U ljubavi kao i u životu uopće, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte nove kontakte, avanture i ispunjenje nekih starih izbor. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Ljubavna sreća je dostižna.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za prehranu. Obuzdajte apetit ako ne želite se kasnije borite s viškom kilograma i masnim naslagama. Provjerite krvnu sliku. Izbjegavajte slatkiše.

LAV (23. 7. – 23. 8.)

Posao

Predstoje vam značajne promjene na razini osobnosti. Vrijeme je da napravite veliko spremanje na privatnom i poslovnom planu. Imate jaku želju da poboljšate svoj status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas značajna poboljšanja u razdoblju poslije 8. ožujka. Potrudite se da uspostavite bolju selekciju i nove kriterije vrijednosti prilikom izbora ciljeva. Krajem mjeseca, naglašeni su različiti susreti ili kontakti s inozemstvom. Pratit će vas “faktor sreće”, ali pokažite da imate dobru volju i talent za stvaranje dugoročnijeg uspjeha. Moguće je da vaši iznanadni uspjesi izazovu zavist okoline, zato budite oprezni i ne pričajte naokolo o svojim planovima. Oprez je neophodan i s novcem, počevši od najsitnije pozajmice do ozbiljnih investicija. Mogući su i ozbiljni gubici, posebno u većim poslovnim pothvatima, kao i smanjenje prihoda ukoliko se ne vodi računa o svakoj sitnici. Aktualna događanja na poslovno-financijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima suradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav

Nova ljubav daja vam krila, pa ponekad, u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osjećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umijete šarmirati okolinu, godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja vam se sviđa jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najljepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću i utjecaj. Prepustite se osjećajima i ispunite svoje dugo sanjane snove.

Zdravlje

Zdravlje vam je nestabilno već duže vrijeme, pa je moguće da su se neki kronični problemi zakomplicirali. Vrijeme je za ozbiljnu kontrolu od glave do pete i adekvatnu terapiju. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno koljena i skočnog zgloba.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9.)

Posao

Nije idealno vrijeme za započinjanje novog posla, ali nitko vam ne brani da razmišljate o tome što biste mogli raditi. Potrudite se da na vrijeme završite zaostale poslove. Imate osjećaj da novi događaji najavljuju značajne promjene na poslovnoj sceni. Bilo bi dobro da blagovremeno definirate svoje poslovne interese kako biste mogli odgovoriti na nove ponude. U želji da ostvarite uspješne rezultate spremni ste prekoračiti svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osjećate kreativnu energiju, u isto vrijeme dok se borite s jakim frustracijama. Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju i znanje, za uspjeh je potrebno i strpljenje. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike zahtijeva da dobro razmislite, prije nego što se odlučite za konkretne odgovore i prioritete. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna događanja. Pratite nove trendove u poslovanju i budite spremni na različite vidove promjena ili usavršavanje. U razdoblju poslije 4. ožujka, očekuju vas pozitivni događaji. Izbjegavajte rivalstvo u odnosu sa suradnicima. Krajem mjeseca predstoji vam aktivna uloga u javnom životu. Obratite pažnju na susrete koji će vam omogućiti napredovanje na različitim razinama.

Ljubav

Pokušavate racionalno sagledati dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je uskladiti razum i osjećaje. Impulsivna reakcija mogla bi vas navesti na pogrešnu procjenu i ponašanje. Nema potrebe da gubite vrijeme razmišljajući o nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Naučite cijeniti ono što imate i uživati u sadašnjem trenutku. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje i očekuje podršku za zajedničke planove. Pokažite koliko vam je stalo do vašeg odnosa, ne štedite emocije. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam nova ljubavna romansa. Tijekom ovog razdoblja vaša osjećanja bit će naglašena.

Zdravlje

Ojačajte imunitet kako bi se dodatno zaštitili od virusnih infekcija. Uzimajte više vitamina, jedite više voća i povrća. Čuvajte se ozljeda.

Za ostale znakove, kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaČekam te vani
Slijedeća objavaIma 57 godina, a stopala poput dvadesetogodišnjakinje: Recept protiv tvrdih naslaga na stopalima!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.