Merkur u Blizancima – vrijeme je za pokret!
Ovo je razdoblje lakoće i prohodnosti u svim sferama kojima vladaju Blizanci, iskoristite ga!

Mogući dodatni poslovi

Merkur je u Blizancima do početka srpnja te donosi brzu, okretnu, vještu i lukavu komunikaciju, izoštrenu percepciju, jaku logiku, naglašenu znatiželju, lako povezivanje s drugima te potrebu za učenjem. Pod ruke nam mogu pasti knjige iz raznih područja, svako znanje i informacija mogu poslužiti.

Vrlo je izgledno da ćemo obavljati više poslova istodobno, moguće je dobiti honorarni posao ili samo dodatni angažman na radnom mjestu. Traži se brzina i spretnost, dosjetljivost i lukavost. Obaveze će se gomilati, raspored je pun dogovora, podsjetnika, obilazimo urede i šaltere, s mobitelom na uhu trčimo s jedne strane grada na drugu i usput ugovaramo termin kod liječnika ili obavljamo nešto za dijete.
Povoljno vrijeme za završavanje stvari i papirologiju

Oko 20. lipnja budite koncentrirani jer lako se stvara kaos i nered s neželjenim posljedicama. Svakako valja biti oprezan u komunikaciji, trgovini, prometu, traži se poštovanje rokova, disciplina i odgovornost.

Djeca i mladi znatiželjni su i razigrani – ispituju, istražuju, natječu se u znanju, igraju se. Slično je i kod starijih, postajemo znatiželjniji, brži, spretniji, a to će od nas zahtijevati i okolnosti.

Lako se pregovara, dogovara, trguje, nema puno filozofiranja, sve je kratko, jasno. S lakoćom se dolazi do praktičnih informacija; gdje što kupiti, prodati ili kako doći do neke lokacije, osobe, savjeta. Povoljno je vrijeme za rješavanje i završavanje raznih poslova i radnji za koje su vezani bilo kakvi papiri, dokumenti, regristracije, popravci, prijave, odjave.
Dolazi nam ono što nam treba

Ovo je razdoblje lakoće i prohodnosti u svim sferama kojima vladaju Blizanci, poglavito kada oko 27. lipnja na nebu Merkur stvori sekstil s Uranom, koji će još više sve to ubrzati, preokrenuti, pa su tada još više izglednije promjene, a sve ide brzo.

Vrijeme je pokreta, smijeha, druženja ili upoznavanje novih ljudi, a sve spontano i u prolazu.

Dolaze nam stvari koje nam trebaju…

Astrolog: Uranovo dijete, www.facebook.com/astro.stanica

Preuzeto s: lovesensa.rs

Prethodna objavaUlažete li previše vremena pokušavajući se “UKLOPITI”? Više nećete – nakon što ovo pročitate!
Slijedeća objavaOprez sa steroidnim kremama: PRIRODNA superkrema protiv ekcema – Recept (pogodno za djecu i odrasle)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.