Počinje 2023. godina, svi imaju posebne želje, ambicije, novogodišnje odluke, ali kada je riječ o financijama i zaradi – jedan horoskopski znak će se posebno istaknuti!

atma.hr – 52
Horoskopski znak koji će 2023. doživjeti streloviti rast karijere i novca je Ovan.

Ovnovima pristiže novac u velikoj količini u drugoj polovici godine, ovaj znak bi mogao uživati ​​u povišici plaće i trebao ostati otvoren za neočekivane prilike za posao. To može biti posao koji je usko povezan s putovanjem ili preseljenjem. A od srpnja 2023. nadalje, osjećat će “hitnu potrebu da slijede svoj poziv”.

Dva značajna aspekta za Ovna u materijalnom smislu bit će pojava mladog Mjeseca 21. ožujka te drugi mladi Mjesec i pomrčina Sunca 20. travnja. Ovi mladi mjeseci započet će šestomjesečni ciklus koji vodi do punog mjeseca 29. rujna, kada ćete moći “požnjeti” sav naporan rad koji ste uložili.

atma.hr – 52
Jupiter se do 16. svibnja kreće kroz znak Ovna, a kada toga dana prijeđe u Bika orijentiranog novcu, očekuje ih poseban priljev novca. Zatim, kada Sjeverni čvor posjeti Ovna (prvi put u gotovo 20 godina) od 17. srpnja do 11. siječnja 2025., imat će na raspolaganju mnoge prilike za karijeru, bilo da napreduju u postojećoj karijeri ili započinju novu.

Iako bi ovo trebale biti dobre vijesti za vas dragi Ovnovi, to ne znači da ova godina neće donijeti neke izazove.

Liječenje rana iz prošlosti i postavljanje zdravih granica u vašim odnosima dva su područja u kojima biste mogli doživjeti poteškoće.

banner za knjige molitve

Morate imati prostor koji vam je potreban za rad na svim vašim odnosima. Morat ćete poraditi na vezama.

Budite oprezni s prijateljima koje pozivate u svoj krug ovog proljeća i ljeta; neće svi imati čiste namjere, ma kako se predstavljali.

Također, samo zato što imate novčane dobitke ne znači da biste trebali početi neozbiljno trošiti.

Budite odlučni u kretanju naprijed i nemojte žuriti s ishitrenim financijskim potezima.

sensa.mondo.rs