Foto: pixabay.com

Djevica 🔥🔥🔥🔥🔥

Od svih znakova zodijaka, vi ste najneovisniji. Stvarno znate kako se brinuti o sebi i vaša snaga može zastrašiti druge. Teško vas je voljeti jer ste navikli živjeti svoj život onako kako ga vi želite živjeti.

Ne dopuštate nikome drugome da diktira vaše planove, a drugima je teško prodrijeti u vašu zatvorenu ljušturu.

39

Škorpion 🔥🔥🔥🔥🔥

Teško je voljeti Škorpiona samo zato što može biti stvarno izazovno shvatiti što on želi od odnosa. Oni se ne poznaju dovoljno dobro da bi mogli uspostaviti vlastiti skup očekivanja od odnosa, piše Relationship rules.

Kao rezultat toga, rijetko ikada uspijevaju postaviti smjer za vlastiti ljubavni život. Rijetko su ikada zadovoljni jer ne znaju što ih zadovoljava.

Strijelac 🔥🔥🔥🔥

Nevolja sa zaljubljivanjem u Strijelca je u tome što uopće ne možete biti sigurni da će biti pored vas ujutro kad se probudite. Oni su impulzivna bića.

Jako vole svoju slobodu i bit će prilično zahtjevno natjerati ih da se obvežu. Samo netko poseban može u njima pobuditi želju za dugoročnim odnosom.

39

Vodenjak 🔥🔥🔥

Vodenjak je poprilično rezervirano stvorenje. On voli čuvati stvari u sebi i teško ga je natjerati da se otvori.

Ne voli biti u poziciji kada postaje ranjiv i zna da ga ljubav u konačnici stavlja u položaj ranjivosti i slabosti.

Jarac 🔥🔥🔥

Praktičan. To je jedina riječ koja najbolje opisuje životnu filozofiju Jarca. I tako, ako otkrije da odnos i ljubav mogu biti pomalo pragmatični u njegovom životu, onda će sigurno uložiti trud.

Ali ako vas ne smatra korisnim, bit će ga teško pridobiti.

Blizanci 🔥🔥

Loša stvar s Blizancima je ta da imaju ekstremnu tendenciju da budu vrlo emocionalni i neodlučni. Dopuštaju da im emocije uzmu ono najbolje od njih i često im njihovi osjećaji zamagle prosudbu.

Zbog podijeljene osobnosti odnos s njima može biti iznimno nestabilan. Ali prilagodljivi su i dobri su partneri u vremenima kriza.

Lav🔥🔥

Pa, jedna stvar u koju možete biti sigurni kada stupite u vezu s Lavom je to da je on vrlo zanimljiv lik. Nikad vam neće biti dosadno s Lavom, ali to može biti dobra ili loša stvar.

Riskirate kada se zaljubite u Lava, ali u većini slučaju oni su dobri partneri. Samo im treba malo zauzdati ego.

Ovan 🔥🔥

Ovan je poznat po brzom i uzbudljivom stilu života. Nije od onih koji će pristati na nešto osrednje. Želi uspjeh i bez obzira na sve prepreke, dat će sve od sebe da ostvari svoje ciljeve.

A ponekad to može značiti da je previše zauzet da bi bio u odnosima, ali u konačnici ipak uspijeva pronaći vrijeme za određivanje prioriteta u ljubavnom životu.

39

Bik 🔥🔥

Od svih znakova zodijaka, nitko nije odaniji od Bika. Naravno, trebat će neko vrijeme da mu se uđe pod kožu.

On se ne otvara previše lako, ali jednom kad uspijete srušiti njegove zidove, znate da imate partnera za život – nekoga tko će vam biti predan, bez obzira koliko stvari mogu biti teške.

Vaga 🔥

Velika je pobjeda kada steknete naklonost Vage. Morate zapamtiti da su oni inherentni mirotvorci i da će uvijek biti u potrazi za promicanjem ravnoteže, sklada i stabilnosti u vezi.

Oni nikada nisu sebični i nikad ne žele u odnos unositi dramu. Poznato je da uvijek postavljaju potrebe veze iznad svojih vlastitih potreba.


Widget not in any sidebars

Ribe 🔥

S Ribama se odnos razvija s lakoćom, zbog toga što toliko duboko mogu voljeti. Oni su vrlo emocionalna stvorenja i imaju otvoreno i toplo srce.

Nikada ne bi uskratili svoju ljubav bilo kome i zato su sjajni romantični partneri.

Rak 🔥

Ako tražite potencijalnog partnera na kojeg se možete osloniti da se stvarno brine o vama, onda biste trebali naći Raka.

On je pun ljubavi i gdje god da krene širi svoju ljubav i velikodušnost. Također, bit će sjajan roditelj u budućnosti.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaLEPTIR – jednostavna, a tako savršena vježba za zdravlje žene
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.02.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.