47

Orgonski prsten „Hrabro srce“ je mali orgonski uređaji koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjene je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Na fotografiji vidite novoizrađen okrugli orgonski prsten “Hrabro srce” načinjen od akvamarina, gorskog kristala, anđeoskog kamena i 22kt zlatnih listića, stvoren uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programiran energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

U procesu njegova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom.

Na taj način ovaj prsten pruža sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri kada ga nosite. Baza je od antialergijskog čelika. Veličina prstena je podesiva, a veličina orgonita je 2.5cm (promjer kruga).

Akvamarin je veliki pomagač za hrabrost i pomaže u jasnoj komunikaciji. Posjeduje snažne metafizičke osobine koje pomažu u nadilaženju stare emotivne problematike koju možda nesvjesno zadržavamo. Pomaže pri oslobađanju ljutnje, smanjivanju stresa i formiranju pozitivnih promjena u životu.

Ulijeva hrabrost u trenucima žalosti i snažno pojačava samoiscjeljivanje. Njegova boja varira od blijedo plave, svijetle nebesko plave, morsko plave do plavo zelene, a njegov naziv se prevodi kao “morska voda” – aqua – voda, marine – more.

“Hrabro Srce” Orgonski Prsten (Akvamarin i 22kt zlatni listići)

Veličina prstena: podesiva

 Veličina orgonita: 2.5 cm

Cijena: 139 kn

Prethodna objavaOgrlica / brojanica od Rudrakshe i gorskog kristala
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.06.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.