Nedelja 15.1.2022. 17-19h, ONLINE preko Zooma

Na kraju godine uvijek razmišljamo što smo i koliko smo ostvarili u tekućoj godini i što možemo popraviti u nadolazećoj, te koje ćemo ciljeve staviti pred sebe i na njima raditi. Koje će to biti želje i namjere da ih pokušamo izmanifestirati kako bi to postala za vas jedna od boljih godina. Najbolje u tome nam može pomoći svemoguća energija kundalini joge, njezine veoma moćne krije i meditacije. Pritom je najbitnije povezati se sa svojim Višim Ja i našom Intuicijom kako biste to uspjeli postići.

Budući da ste već razmislili o svojim ciljevima, na radionici ćemo još utvrditi i potvrditi vaše namjere i zajedničkom energijom ući u vaš novi životni ciklus i raditi na tome da se vaši ciljevi i ostvare.

ste li spremni na novi život i početak koji će biti radosniji, pun ljubavi, sreće, obilja i svega onoga što mislite da zaslužujete?

Na ovoj radionici raditi ćemo upravo to da vas pripremimo za novi početak i izgradnju većeg samopouzdanja, hrabrosti i izdržljivosti, te osobnu transformaciju. Znate li pronaći u sebi onu unutarnju radost i sreću, osjetiti ekstazu života, osjetiti neustrašivost i odlučnost da lakše idete ka svojim ciljevima i vjerujete u svoju pobjedu?

Sve to možemo postići pomoću čarobne kundalini joge.

Izaberi biti sretan upravo Sada, biti u obilju, jednostavno biti Ti.

Prosinac volimo zbog blagdanskog okruženja i druženja s najmilijima, zbog entuzijazma koji osjećamo i koji nas pokreće i motivira da razmišljamo kakva bi nam trebala biti naredna godina, a Nova je godina prilika za nove mogućnosti.

Na ovoj radionici raditi ćemo specijalne krije za Vaš prosperitet i sreću, za vašu hrabrost i odvažnost dubljeg ulaženja u transformaciju i rad na sebi, da se u Novoj godini možete nositi sa svim izazovima koje će život staviti pred vas bilo dobri ili loši, te kako postati svoj vodič, svjetlo i snaga, kreator svoje vlastite realnosti. Kako živjeti puni potencijal bez straha, krivnje i osuđivanja, te pronalaženje svog puta ka duhovnosti. Ako se dovoljno otvorite prema onome što ste si zadali kao cilj onda prepreka za vas nema. Kundalini joga ima vrlo moćne tehnike kojima možemo to postići.

Za kraj na relaksaciji, svirati ću vam šamanski bubanj za prizemljivanje i još više spajanje s majkom Zemljom i Univerzalnom sviješću.
Dobrodošli su svi bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u jogi, otvorena srca i duše prema svemu što ćemo raditi i za sve što vam Nova godina može donijeti.

“It is not the life you live, it is the courage that you bring to it”. Y. Bhajan

Dragi svi, neka 2022.g budete svjetionik nade i blagoslova svima.

Radionica se bazira na donacijama za moju humanitarnu udrugu Plavi anđeo i izgradnju osnovne škole Blue Angel u Ugandi koju namjeravam završiti do ljeta 2022.g. No potrebno je još donacija. Web stranica udruge www.plavi-andeo.hr

Preporučena donacija za radionicu je 200 kn.

Iznos donacije uplačujete direktno na žiro račun udruge Plavi anđeo:
IBAN HR6924020061100610644. Svrha: donacija

Nakon uplate prijavite se, a po prijavi šaljem vam link za radionicu.

Prijave i informacije na e-mail i na mob 091 975 9304
[email protected]

Svi vi koji biste htjeli prisustvovati radionici, a niste u mogućnosti to učiniti taj dan, dobiti ćete link na original video snimku i po njoj ćete moći raditi još tjedan dana. Kao i oni koji će prisustvovati taj dan, također.

Voditeljica radionice Sarab Varta Kaur/Dragica Kopjar, certificirana učiteljica kundalini joge KRI (Kundalini Reserch Institut), gong glazbenica i Theta Healing praktičarka.

Obilje mira, ljubavi i spokoja vam želim! ❤

Sretna Vam Nova Godina!
Love2All

Dobrodošli! Radujem se druženju s Vama!

“Inhale deeply with reverence, love, compassion, and kindness. Communicate with your breath that it must give you peace of mind, peace on the mother planet Earth, peace and oneness with God and His creation.” – Yogi Bhajan