ŽIVOT JE DAR – U SRCU S NAŠIM KORJENIMA:
Umjetnost susreta sa srećom – živjeti sebe u harmoniji s obitelji
Darujte si odmor, koji će vam pružiti priliku za nezaboravno, čarobno iskustvo spoja lijepog, zabavnog i duboko korisnog?
Uz more, na prekrasnoj šumovitoj mediteranskoj obali, u dobrom društvu, darujte si poklon vrijedan života: da živite sebe i primite iskustvo za svoj rast i sretno življenje.

U Crikvenici od 15. – 20. 06.(lipnja) 2018.
Dobrodošli, na put kojim ćemo vas ispratiti do harmonije odnosa i ljubavi u obitelji!
III. Međunarodni ljetni kamp s intenzivnim radionicama sistemskih konstelacija – Crikvenica 2018.

Za procvat odnosa prema životu
Bit ćete tjedan dana uključeni u razne vrste radionica sistemskih konstelacija kao učesnik, klijent, moderator ili predstavnik. Imati ćete prilike postaviti i raditi svoju temu, pitanje, situaciju, želje i ciljeve. Doživjeti ćete posebna iskustva, spoznaju i svijest o sebi iz dubina svoje duše. Svoje mjesto u obitelji i zajednici, u polju sistemske energije i duhovne svijesti, koja služi i vodi osobnom razvoju, životnoj sreći i uspjehu.

U srcu s našim korjenima
Intenzivan rad na sebi duboko dira svakoga. Mnogim će polaznicima otvoriti nove puteve u mišljenju i djelovanju, puteve u nove uzorke zdravog i sretnijeg življenja. Mijenjati će naš pogled na dobro i zlo, na krive i nedužne, svijest o vlastitim granicama i ograničenjima. Novi uvidi će otvoriti prostore za drugačije življenje, građeno na prihvaćanju sebe, drugih i svijeta, na poštovanju, ljubavi i preuzimanju odgovornosti za vlastite izbore.

Uz iskusno vodstvo
Radionice sistemskih konstelacija će vodili Vedran Kraljeta (Hrvatska, SiKon mreža), Nataša Čebulj (Slovenija, Institut za sistemske postavitve) i Steffen Andreas Rostock Svendsen (Norveška, Konstellasjoner Kreativitet & Nærvær) dugogodišnji iskusni konstelatori i treneri sistemskih konstelacija, iz prve grupe članova organizacije začetnika sistemskih konstelacija Berta i Sophie Hellinger – “Hellinger Sciencia.”

VEDRAN KRALJETA – Hrvatska, prvi je stručni voditelj sistemskih, obiteljskih i poslovnih konstelacija (»konstelator«) u Hrvatskoj i tu vrstu rada više od 20 godina širi putem radionica, javnih predavanja, stručnih napisa, treninga/edukacije i supervizije za nove naraštaje konstelatora za obiteljske i poslovne sisteme u zemlji i inozemstvu. Jedini je registrirani konstelator i član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske, pokretač i predsjednik Sikon mreže, sistemski konzultant i coach.

NATAŠA ČEBULJ – Slovenija, sistemska obiteljska terapeutkinja po metodi Berta Hellingera, trener za konstelatore obiteljskih i organizacijskih sistemskih konstelacija. Ima više od 25 godina radnog iskustva. Djeluje i kao NLP i sistemski coach, savjetovateljica i voditeljica treninga u področju razvoja zaposlenika, vođenja, komunikacije i osobnog rasta. Direktorica je Instituta za sistemske konstelacije u Sloveniji.

STEFFEN ANDREAS ROSTOCK SVENDSEN –Norveška, klinički je psiholog i art terapeut iz Tromsø-a, učenik je Berta Hellingera, vodi radionice art terapije i obiteljskih konstelacija u Norveškoj, Austriji, Grčkoj, Palestini i SAD-u. Sudjelovao je kao trener u program edukacije konstelatora za obiteljske konstelacije koji je pokrenuo i vodio Vedran Kraljeta.

Kotizacija za sudjelovanje
• 300 EUR po osobi za 6 dana (rane prijave), ako su prijava i uplata učinjene do 31.03.2018.
• za 2 ili više članova iz iste obitelji iskoristite popust – cijena po članu obitelji iznosi 250,00 €, uz prijavu i uplatu izvršenu do 31. 3. 2018.
• 350 EUR po osobi za 6 dana (redovna prijava); kad su prijava i uplata učinjene do 31.05.2018.
• za 2 ili više članova iz iste obitelji iskoristite popust – cijena po članu obitelji iznosi 300 EUR, uz prijavu i uplatu izvršenu do 31. 5. 2018.
• 400 EUR po osobi za 6 dana (redovna prijava); kad su prijava i uplata učinjene od 30.5.2018 do 10.06.2018.
• 240 EUR – 3 dana od 15. 6. od 9:00 h, do 17. 6. 2018., uz prijavu i uplatu do 31.05.2018.
• 240 EUR – 3 dana od 18. 6. od 9:00 h, do 20. 6. 2018., uz prijavu i uplatu do 31.05.2018.

Smještaj i boravak:
Kamp s intenzivnim radionicama će se održati u Hostelu “Stoimena” u Crikvenici, na Hrvatskom Kvarneru. Smještaj i boravak organiziramo uz posebno povoljne uvjete:
• Cijena punog pansiona (u 2 – 4 krevetnim sobama) po osobi i danu iznosi 30,00 EUR + 1 EUR turistička taksa po danu i osobi.
• Cijena punog pansiona (u 2 – 4 krevetnim sobama) po osobi za 5 dana iznosi 157,00 EUR.
POSEBNO! Za prijave do 31. 3. 2017, cijena za 6 dana – kotizacija + puni pansion iznosi SAMO:
• 457,00 EUR po osobi, ako su prijava i uplata učinjene do 31.03.2018.
• 407,00 EUR po osobi – za 2 ili više članova iz iste obitelji.

PRIJAVNICA JE OVDJE.

Detaljne informacije bit će vam poslane nakon prijema prijave.

Prijave, informacije i upiti
Po Vašoj prijavi ili upitu na e-mail primit ćete registracijski prijavni obrazac i program.

SLOVENIJA:
GSM: 00386 41 975 008
e-mail: [email protected]
web: www.sistemske-postavitve.com

HRVATSKA:
GSM: 00385 97 7590 579
e-mail: [email protected]
web: www.konstelacije.com

Službeni jezik na radionicama:
Hrvatski i engleski (uz konzekutivno prevođenje).
III. Ljetni kamp konstelacija 2018. za Vas organiziraju:
Konstellasjoner Kreativitet & Nærvær

KAMP  STOIMENA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here